Cupcakes

Tento týden v pondělí jsem si opět říkala, jak závidím amíkům ty jejich dekorace, blbůstky,co chytají prach na poličkách, stojany a podobné věci. Mám pocit,že na cokoli si vzpomenete, tak na googlu najdete vždy u američanů. A tak jsem brouzdala na netu a našla pár krásných porcelánových cupcaků. V tom se probudilo moje infantilní já a nutně jsem těm dvěma osamoceným chudáčkům z Kiku, co mám doma v kuchyni, potřebovala pořídit kamarády. Jenže u nás toho moc není, v Kiku už je nemají, tak smůla.

Cupcaky z Kiku. To není Kika nábytek, ale Kik:)

Ale dneska jsem měla úspěšný den :D Náhodou jsem zavítala do Nanu Nana a hele co je na stole u dveří, cupcaky, úplně k sežrání. Tak jsem vybrala dva, teď samozřejmě lituji, že jsem měla vzít i ten modrý, protože až pro něj v týdnu půjdu, už tam nebude.
Takže jsem vzala jeden větší a jeden menší. Ten menší byl jakýsi těžký a na cedulce měl napsané Cupcake+čaj. Tak si říkám, no dobře, no tak tam bude nějaký čaj, i když na čaj to bylo pořád těžké. Jaké bylo mé překvapení doma, když jsem odlepila pásku a v tom menším cupcaku byla čajová svíčka ve tvaru dortíku. Super. Cena za jeden 90Kč.

Cupcaky z Nanu Nana


 Tak to je celá moje sbírka, jsou k sežrání co? :D

Já vím, že je to článek o ničem, ale chápejte, že je to akorát tak přiměřeně k dnešnímu počasí ☺

11 komentářů:

  1. Haha, tak ty jsou super, no taky mi přijde, že Amíci mají na co si vzpomenou a my tady..

    OdpovědětVymazat
  2. Ty cupcake jsou super, moc se mi líbi. Škoda, že jsem je nikde neviděla. =)

    anesagill.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. milujeme cupcaky!!!! :)

    Pozývame ťa k nám na blog na našu GW o luxusný parfém:
    http://jungleoflipstick.blogspot.sk/2012/10/giveaway-o-parfem-calvina-kleina.html

    M&M

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj :-) ráda bych tě pozvala na čumendu na můj nový blog http://buldogstyle.blogspot.cz/, už jsem blog měla, ale potřebovala jsem trochu změnu a ráda jsem tě sledovala, tak doufám, že se i tobě bude můj blog líbit :-)

    Náhodou dobrý článek :-) já mám tyhle kravinky moc ráda, počínaje svíčkama a konče třeba keramickým buldočkem :-D jsou to málé, ale velmi milé radosti :-)

    OdpovědětVymazat
  5. "Moje infantilní já" srdečně, upřímně a velmi radostně zdraví "tvoje infantilní já". :-) Tyhle keramické lahůdky...to je "vončo"! :-**
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  6. Přesně takové blbůstky mám ráda. Leckdo by řekl - lapače prachu, ale já myslím, že bez nich by byl život smutnější.

    OdpovědětVymazat