Bioderma Hydrabio H2O

Je to zhruba 10 dní, co jsem objevila v lékárně akci na Biodermu micelární vodu Hydrabio H2O. Vzhledem k blogovému šílenství Bioderma, jsem si tu vodu musela koupit. Nezměnilo na tom nic, že nějakou dobu před tím jsem koupila v akci Biodermu Sébium H2O 1+1.
Bioderma Hydrabio je modrá řada, v popisku má napsáno: čisticí a odličovací hydratační micelární voda. Měla by být vhodná na dehydratovanou a citlivou pleť. Ještě jsem ji nezkoušela, bohužel, ale myslím si, že micelární vody Bioderma jsou fajn. Vyzkoušenou na vlastní kůži mám jen Sensibio, zatím. Teď používám Vichy a pak hned najíždím na Biodermu, bodejť když mám takové zásoby.
Tahle akce Bioderma Hydrabio je 1+1, ale balení jsou pouze 250ml. Cena v lékárně v Brně v OC Futurum byla 369Kč. Nevím jestli je to aktuální akce nebo stará akce, každopádně na lístku mají natištěno 3.10.2012.
Bioderma Hydrabio H2O
Nové kalendáře v akci, sledujete jo? :D
Bioderma Hydrabio H2O
Bioderma Hydrabio H2O

6 komentářů:

  1. Pěkné, svěží pozadí. sedne k řadě Hydrabio. Já léta (mno 2 roky) používám Sensibio a jsem spokojená :)

    Ráda bych Tě pozvala a taky všechny Tvé čtenáře na http://tuttobenecz.blogspot.cz/2012/10/giveaway-bene-beauty-box-tutto-gurman.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem sensibio kdysi náhodou koupila k té elle a dobrý no. ale já nemám nějak špatnou pleť, takže mně sedí asi všechno :)

      Vymazat
  2. používam sensibio, ale niekedy mám pocit, že keď si ju dám moc do očí tak štípe, ale napriek tomu je lepšia ako ktorékoľvek odličovače očí, ktoré som skúšala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsem hodně četla, že si s tím holky odličují oči, já mám na oči přímo odličovač od garnier, je super

      Vymazat
  3. Sledujeme:-D Taky bych měla zajistit nějaké zajímavé pozadí pro fotky

    OdpovědětVymazat
  4. Jé, tahle taky vypadá dobře. Já se teď dostala konečně k té červené micelárce. Je to zázrak:-)

    OdpovědětVymazat