Naušnice

To, že se nosí peříčkové naušnice není žádná novinka. Já jsem si pár zkoušela, no nic moc teda. Nevím, prostě mi nesedly, necítila jsem se v nich. Většinou jsem zkoušela hnědé, které v mých hnědých vlasech úplně zanikly. Mám ráda tyrkysovou, ale na tyrkysové peříčkové naušnice bych si netroufla,  asi jsem už stará na takové věci. Ale..., včera jsem náhodou zašla do bižuterie, a co tam nevidím, peříčkové naušnice, nebyly z peří, ale kovové.
Myslím, že mi docela sednou, i když jsou hoodně dlouhé. No největší problém je ten, že cinkají :D Což mě v záchvatu nákupní horečky nenapadlo, že kov bude o sebe cinkat. Nevím jak to slyší ostatní, ale já to slyšela dost. Připadala jsem si jak kráva na pastvě se zvonečkem :D
 Mám v plánu udělat z naušnic dvoje, jedny budou jen s tím velkým peříčkem a nic víc a druhé budou to strakaté pírko a ty tři korálky na řetízku.
Takhle vypadají ve vlasech, ne že by byly vidět víc než kterékoli jiné hnědé peříčkové naušnice, ale jsou výraznější. Zatím teda ještě pospolu.

3 komentáře:

  1. Moc se mi líbí, jsou vážně krásné :) já taky moc nemusím cinkací naušnice, ale po pár hodinách už to ani nevnímám :D

    OdpovědětVymazat