Avon Beauty Box - žhavé trendy v líčení - recenze

Tento týden mi dorazilo krásné fialové překvapení v podobě Beauty Boxu od Avonu. Asi si dovedete představit tu radost, když kosmetický maniak dostane další nálož kosmetiky :D
Nějaké informace jsem už psala na Instagram, ale tady je víc místa, tak pojdme na fotky a moje postřehy.

Myslím si, že Avon všichni znáte, že jste jistě aspoň jednou listovali jejich katalogem. Pokud ne, můžete nyní mrknout na stránky AVONu a zde najdete i eshop. Takže není nic těžkého cokoli vybrat a objednat.


Ještě 11 dní můžete také objednávat TRENDY BEAUTY BOX, ZDE. Za cenu 499Kč. Nutno podotknout, že hodnota sady je 1300Kč.
Plus můžete uplatnit slevu 50Kč z kampaně 9. Více info na příbalovém letáku z Beauty Boxu Letní edice.
Letní Beauty Box od Avonu jsem neměla, ale našla jsem ukázku produktů ZDE


Beauty Box vás potěší nejen svým obsahem, kvůli kterému ho objednáte, ale bude se vám líbit i obal, ve kterém všech 7 produktů dorazí.



Uvnitř krabice, která se mimochodem zavírá na magnet :), najdete i brožurku s informacemi a tipy na použití/ líčení produkty z Boxu.


 V aktuálním vydání Beauty Boxu najdete:
  • Far Away Rebel EDP - minibalení 10ml, s rozprašovačem
  • Oční linky Diamond Brilliant Amethyst 0,28g
  • Rozjasňovač Candlelight - 8g
  • Tekutá rtěnka s matujícím efektem Matte Kissy Face - 3,6g
  • Lak na nehty Frosted Peach - 10ml
  • Řasenka Big and False Lash - 10ml
  • Tužka na obočí Deep Brown - 0,28g

Vzhledem k tomu, že jde o dekorativní kosmetiku, otestování šlo velice rychle. Zde jsou mé postřehy k jednotlivým produktům.

Rozjasňovač Candlelight
 - na první pohled v tyčince se mi zdál moc bílý. Říkala jsem si, no nevím, tohle bude nějaké stříbrné, to nosit nebudu.
Jenže všichni víme, že první pohled může klamat. Samozřejmě, že jsem byla totálně mimo. Na pleti je rozjasňovač krásný, hází zlatavo-žluté odlesky. Rozjasňovač je krémový v tyčince. Výdrž slušná i v těchto vedrech. Půl dne určitě, pak nedokážu říct, trávím odpoledne odlíčená u vody :)



Lak na nehty Frosted Peach
- nevím co popisovat na laku, mrkněte na odstín, buď se vám líbí, nebo ne. Za mě je fajn, nenápadný do práce nebo když prostě nemáte náladu na červené drápky. Kryje slušně už v první vrstvě, ale já dávám dvě. Každý lak tak vypadá líp.



Řasenka Big and False Lash
- černá řasenka, má docela velký kartáček. Za mě dobrý, řasy natočí a drží.



Far Away Rebel
- praktická vůně do kabelky s rozprašovačem. Vůně je spíš podzimní/zimní. Taková hřejivá. No, nehodí se do tepla, vidíte z fotky :D Jsem se jí voněla pár dnů i v těchto vedrech... To jsem celá já prostě.
Vůně obsahuje černý rybíz, pomerančový květ, čokoládu a karamel.


Tužka na oči v odstínu Brilliant Amethyst
- tužka je lesklá, obsahuje stříbrné třpytečky, hází odlesky. Odstín je taková zastřená staro-růžová-fialková barva.
Samostatně se k mým modrým očím moc nehodí, ale použila jsem ji na matnou bázi jako stín přes celé víčko a vnější koutek jsem vystínovala tmavě hnědou, druhé oko jsem zkoušela vínovou a vypadala tahle kombinace moc hezky.


  V reálu je odstín víc fialkový než na fotce, tady se mi zobrazuje jak špinavá šmouha :/


Já mám tužky na oči od Avonu vůbec v oblibě, hlavně tyhle glimmersticky :) Zásobička je slušná, jak vidíte. Tužky jsou měkké, výdrž mají dobrou.


Tužka na obočí v odstínu Deep Brown 
- tohle je produkt, ze kterého jsem rozpačitá. Přijde mi v boxu trochu zbytečný, ne tím, že je na obočí, ale svým odstínem. Deep Brown. Je to opravdu hodně tmavá barva, skoro do černa. Chápu, že je těžké vybrat odstín, který by sedl všem, ale v tom případě, bych ho do boxu vůbec nedávala. Je to jako s makeupem, každý má svůj odstín.



 Poslední pán na holení je tekutá rtěnka v odstínu Kissy Face
- je to moje láska, co vám budu vykládat. Vůbec jsem netušila, že má Avon takové skvělé tekuté rtěnky. V nabídce jsou matné odstíny, lesklé a tyhle saténové.


Odstín v lahvičce mě zas až tak nezaujal. Tuším, že už pomalu ladím na podzim, takže na berry odstíny rtěnek. Ale po té, co jsem si Kissy Face dala na rty, měním názor a zatím ještě zůstávám u světlých rtěnek.


Krom odstínu jsem se bála i těch třpytek. Ale zbytečné obavy, na rtech nejsou vůbec cítit. Vidět jsou minimálně. Tuhle rtěnku si zamilujete.


K této rtěnce nepotřebujete konturku, aplikace se vám povede na první máznutí. Není potřeba nějak vrstvit, ale je potřeba mít dostatek produktu na aplikátoru. Pokud máte málo, udělá to prázdná místa, ale jdou dotřít. Rtěnka neflekatí, nevysušuje, necuckuje, necestuje ze rtů. Rtěnka voní jako nějaká ovocná žvýkačka.
Tak co, líbí? Mně moc. Chci zkusit jak matné, tak i lesklé verze těchto tekutých rtěnek, takže na lístečku už mám vypsané odstíny např. Flushed, Irresistible, Pouty, Vintage Smoke, Chic Feelings, Mystique. Zatím vyčkávám na slevu nebo nějakou akci, rtěnky jsou v kampani 12 za 169, 90Kč a to se mi zdá hodně. Zejména, pokud koupím všechny odstíny, co mám na seznamu.




Pokud máte rádi boxíky s kosmetikou, tak bych neváhala a Beauty Box objednala. Já jsem moc spokojená, využiji 6 produktů ze 7. Také se mi líbí, že produkty jsou vesměs klasická balení, takže žádné vzorečky.

Pokud byste si chtěli přečíst ještě další názor na Avon Beauty Box, mrkněte k ILoveMakeUp, dneska vydala článek. Já jdu taky číst, protože netuším, jaké má z boxu favority.

7 komentářů:

  1. Tak tento box je parádní. Věřím, že tě potěšil, taky by se mi líbil.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. super, tu rtěnku jsi nafotila parádně!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Některé produkty bych vůbec nevyužila. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Ta rtěnka vypadá na Tvých rtech krásně. A na tu tužku na obočí mrknu, mně by ten tmavý odstín seděl :) jinak box si nekoupím, ale počkám na další vydání, třeba by se mi hodilo víc :)

    OdpovědětVymazat