Inglot Freedom System Eye Shadows AMC 15 vs. Pearl 405

V červenci jsem vám ukazovala můj nákup stínů Inglot a výslednou paletu všech stínů, které od této značky mám. Určitě jste si všimli, že v paletě mám dva stejné oranžové stíny.


Jak jsem psala už minule, nejsou stejné :) Dneska se na ně mrkneme a pokud máte v oblibě podobné odstíny na očích, třeba vám pomůžu v rozhodování, který si koupit.

Oba stíny jsou vhodné do palety Inglot Freedom System. To znamená, že si koupíte prázdnou paletu. Máte možnost si vybrat z několika možností -  z kolika stínů chcete paletu vytvořit, nemusíte tvořit paletu pouze z očních stínů, ale můžete si poskládat paletku např. s tvářenkami. Pokud neznáte, mrkněte ZDE

Veškeré stíny, tvářenky, pudry z Freedom Systemu nejsou vsazené do plastového obalu a dostanete je v kovové vaničce, která je zalisovaná v průhledném plastu. Ten je samozřejmě v papírové krabičce.

Inglot Freedom system eyeshadow AMC 15  
vs
Inglot Freedom system eyeshadow Pearl 407

Inglot Freedom System Eye Shadows 15 vs. 405
Nebudu si hrát na experta a pojmenovávat oba odstíny. Na první pohled jsou to prostě oranžové stíny. Když se podíváte blíž, zjistíte, že oba mají zlatý shimmer. Tím mě stíny nalákaly, mám ráda tyhle odlesky.
Na druhý pohled, na stínech na ruce, je jasné, že jsou odstíny jiné.
Číslo 15, což je stín, který jsem měla koupený dřív je víc oranžový, možná je i sytější. Strukturou mi přijde hrubší, není tak semišový na dotek jako 407. Ale samozřejmě je déle používaný, takže možná povrch nějak zhrubl používáním štětce (nevím zda je to možné) Pokud ne, tak je prostě hrubší.
Odlesky, shimmer, který stín 15 má, tak to je prostě paráda a moc krásné. Na fotce to až tak nevynikne, jako ve skutečnosti.
Číslo 407 je na dotek jemnější, sametový. Barevně je jemnější, není tolik oranžový. Tím jak je stín světlejší, je jeho povrch hodně zlatý a působí spíš jako zlatý s trochou oranžové. Kdežto 15 to má naopak :)
Inglot Freedom System Eye Shadows 15 vs. 405 swatches
Tahle fotka se dost podobá realitě  a rozdíl mezi odstíny jde krásně vidět.
Inglot Freedom System Eye Shadows 15 vs. 405 swatches
Když už jsem byla v tom focení a čmárání si po ruce, měla jsem nutkání čmárnout i tvářenku Nars Orgasm, je to ten stejný styl, korálovka se zlatým shimmerem. Pak jsem si říkala, že nebudu cpát do článku se stíny tvářenku, a stejně jde víc do růžové.
Vzpomněla, že mám stín, který má taky takový docela silný zlatý lesk a tím stínem je MAC Expensive Pink. 
Samozřejmě jak z názvu vyplývá je více PINK než ORANGE ;)
Mac Expensive Pink 
Ale když přivřete obě oči, tak by ho teoreticky mohl jeden z těchto stínů zastoupit. Neříkám, že jsou na 100% stejné, ale podobné jsou. No a cenově samozřejmě podoba žádná. Tam na celé čáře vyhrává Inglot. Navíc gramáž má Inglot skoro 3x tolik jako MAC.
Inglot Freedom System Eye Shadows AMC 15, Pearl 405 and MAC Expensive pink swatches
Inglot Freedom System Eye Shadows AMC 15, Pearl 405 and MAC Expensive pink swatches
Tak co, už máte svou Inglot paletku? A který stín se vám líbí víc?

16 komentářů:

  1. vypadá to moc hezky. Takové světlé třpytivé stíny na očích mám ráda. Inglot bych ráda vyzkoušela.

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  2. od Inglotu mám pouze jeden stín (byl v nějakém tom boxu jak se dřív prodávali) a moc ho nepoužívám, ale někdy bych si chtěla poskládat svou paletku vlastní :) Ty sis ji krásně poskládala :))) Osobně se mi víc líbí odstín 405, ale to jenom proto, že nejsem moc na stíny jako je 15 nebo ten od MAC, ale tobě takové odstíny sluší moc :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, taky jsem měla jeden z boxu. To mě zajímá jaké odstíny bys do palety dala :)

      Vymazat
  3. Oba dva jsou nádherné. Přesně tyto barvy mám na očích nejraději :) Zajímavý je, že ale podle barvy, když to vidím před sebou v eshopu nebo v tvé paletce, bych si takhle oranžové stíny nekoupila, ale až je vidím jako swatche, tak ty už se mi líbí.

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je přesně ono. Ještě, že máme blogy a můžem vše omrknout :)

      Vymazat
  4. Zajimave srovnani.. Odstiny teda nic pro me, ale i tak pekne. Ja mam teda radsi Inglot nez MAC kosmetiku..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řeknu ti, že já asi taky. I když sem tam něco v MACu pořídím a jsem s tím spokojená.

      Vymazat
  5. Fakt, že nejsou stejný :D Jsou ale úžasný :) Taky mám takovou oblíbenou paletku, ale ty oranžové vypadají fakt skvěle :)! Já mám ráda Nude barvy, do hněda, ty jsou zase moje :)!

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Inglotí stíny mám moc ráda, a ta 405 je nádherná. Asi si ji taky pořídím do sbírky :)

    OdpovědětVymazat
  7. Normálně oranžovky nemusím, ale ty tvoje se mi kupodivu fakt moc líbí :-)) Jendy lososově-oranžové mám v paletce Estee Lauder, nikdy jsem se jich nedotkla, tak teď na tvůj popud je vyzkouším:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak zkus, záleží jaká oranžová to je. Takové ty neonky mi taky nesluší.

      Vymazat
  8. Celý život som bola presvedčená, že moje oči a oranžová nikdy nebudú kamoši. Raz som skúsila, asi pred dvoma rokmi, a teraz vidím, čo experimentovanie dokáže. Moje oči a oranžová parádne ladia. Z tvojich tienikov sa mi páči Inglot 15, ale najviac by mi pristal Mac.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když se oranžová pěkně sladí, tak mi přijde, že je docela slušivá.

      Vymazat