Aussie Miracle Dry Shampoos - Aussome Volume a Colour Mate

Docela dlouho jsem suché šampony zavrhovala a přišlo mi divné, sypat si na vlasy "pudr", když prostě zajdu do sprchy a raději si vlasy umyji.
Pak se mi, ale párkrát stalo, že jsem např. musela být déle v práci, a i když jsem ráno měla vlasy dobré, tak se během dne prostě zmastily a v pozdních odpoledních hodinách už nevypadaly úplně ok. Rychle jsem je vždy uhladila do culíku, ale i tak, člověk nemá zrovna nejlepší pocit. Teda aspoň já ne.
Pokud čtete blog dýl, tak víte, že jsem v eshopu Norma Zlín koupila suchý šampon Batiste, měla jsem docela obavy, co a jak a jestli mi nezůstane viditelný bílý prášek ve vlasech. Nakonec to dopadlo docela dobře. Suchý šampon používám vyloženě jakou nouzovku, kdy opravdu nemám šanci si vlasy umýt vodou a šamponem. Nebo jak jsem psala v článku o Batiste, třeba před tím než jdu o víkendu do posilky, protože nemá smysl si mýt vlasy, protože je zpotím a umývám po cvičení.
Nedávno jsem měla možnost vyzkoušet suché šampony od Aussie. Aussie mám hodně ráda a vypadá to, že moje vlasy taky.
Suché šampony od Aussie mám dva:

  • Aussie Miracle Dry Shampoo Colour Mate
  • Aussie Miracle Dry Shampoo Aussome Volume
Aussie Miracle Dry Shampoos - Aussome Volume a Colour Mate
Suché šampony Aussie, slibují okamžité oživení vlasů, díky tapioce, což je škrob z kořene rostliny maniok, který usnadňuje absorpci mastnoty. Vlasy jsou díky němu okamžitě, po první aplikaci, svěží a vypadají báječně čistě. Složení suchých šamponů Aussie Miracle zanechává v porovnání s ostatními suchými šampony méně zbytků a výtažek z jojobových semínek, dlouhodobý oblíbenec Aussie, je součástí kolekce pro sladce vonící ladné kadeře.
Šampony mají obsah 180ml a cena je tuším 179Kč. Na Aussie bývají často akce, takže je můžete sehnat i za méně peněz.
Aussie Miracle Dry Shampoos - Aussome Volume a Colour Mate
Já jsem samozřejmě jako první vyzkoušela Aussie Miracle Dry Shampoo Aussome Volume. Tato verze slibuje rychlé řešení pro objem vlasů, mezi dvěma umytími. Vlasy zanechá pružné, svěží a bohaté. Šampon je určený pro jemné a oslabené vlasy. Já vlasy oslabené nemám. Myslím, že mám vlasy v docela dobré kondici, jen jsou jemné a chybí jim objem.
Šampony jsem použila minulý týden, kdy mi přišel na Uloženku balíček a já si říkala, že v těch vedrech se mi tam teda nechce, že si balík vyzvednu ráno, než půjdu něco vyřizovat do města. Navíc jsem měla mastné vlasy, které jsem plánovala umýt taky až ráno. Jenže jsem byla zvědavá a chtěla jsem balík doma. Asi půl hoďky před zavíračkou Uloženky, jsem se rozhodla, že pro balík zajdu. Vlasy jsem svázala do culíku, no děs, takže jsem rychle vytáhla suchý šampon od Aussie. A docela jsem čučela. Vlasy u kořínků nebyly vůbec mastné, docela se i zvedly. Trošku jsem měla problém vlasy u hlavy rozčesat, šlo to trošku těžce, ale zmákla jsem to.
Co teda musím rozhodně ocenit je to, že efekt objemu a zmatnění trval až do rána. Což mi přijde, že jiné suché šampony mi takhle dlouho fungovat nevydrží a za pár hodin mám vlasy zase mastné. Stejně tak jemná vůně vydržela až do rána, kdy jsem vlasy umyla vodou a šamponem. Samozřejmě Aussie :D Ve vlasech nebyl viditelný žádný poprašek nebo nějaké částečky.
Tento suchý šampon doporučuji na 100%.
Aussie Miracle Dry Shampoo Aussome Volume
Aussie Miracle Dry Shampoo Colour Mate - pomáhá chránit barvené vlasy a životnost barvy díky méně častému umývání vlasů. Tato varianta je vhodná pro všechny barvy vlasů. Já jsem tento šampon vyzkoušela na mamce, která sem tam bývá můj pokusný králík. Má vlasy krátké, jemné, tmavé a barvené. Chtěla jsem vyzkoušet na tmavých vlasech. Můžu říct, že opět super výsledek. Vlasy po použití přestaly být u kořínků mastné, trošku se nadzvedly, barva vlasů se nijak nezměnila, zůstala krásně sytá - původní. Chci říct, že se nestalo, že by vlasy byly na půl matné tam, kde se použil šampon a zbytek vlasů lesklý. Vůbec, vlasy byly prostě ok.
Je fakt, že mamka není zastáncem suchého šamponu, takže ho používat nebude, ani v případě, kdy jsem jí vysvětlila, že by mohla cca jedno mytí vlasů týdně vypustit, takže by tolik nevymývala barvu. Prý ne. No já jsem ráda, já si šampon nechám a určitě ho, po vypotřebování Aussome Volume, budu používat.
Aussie Miracle Dry Shampoo Colour Mate
Aussie Miracle Dry Shampoos - Aussome Volume a Colour Mate

20 komentářů:

  1. Tak suchy šampon som skušala len raz ked sme cestovali do Anglicka a viem že som si ho davala na lodi a v umyvadle som si umyvala vlasy suchym šamponom, proste stav nudze :D Aussie mam velmi rada, takze tieto sampony si zapisujem na zoznam co nutne potrebujemm :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) umývadlo netřeba. Jen nějaké odlehlejší místo a je to.

      Vymazat
  2. Tak to teda čučím, protože po tom, co o těchhle šamponech říkala Petralovelyhair, tak jsem byla ráda, že jsem si žádný nekoupila. Petra měla vlasy po nich snad ještě víc mastné a jakoby mokré. Tak to fakt nechápu. Já mám blond jemné vlasy bez objemu, oslabené nebo zničené ale nejsou, tak snad by byl na nich efekt stejný jako na Tvých..........

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mokré? Tak to teda nechápu, video jsem neviděla. Já jsem po nich měla vlasy perfektní. Kdybych se nestyděla dát sem fotku mastných vlasů před, tak bych dala i důkaz. Tyhle jsou pecka.

      Vymazat
    2. Kdyžtak kukni tady http://www.petralovelyhair.com/2015/07/lovely-news-cerven-2015.html#comment-form

      Vymazat
    3. Mrkla jsem na video, tak to nechápu. Musela jsem napsat koment, protože ty šampony vůbec nedělají to, co Petra říká. Teda ty moje dva kusy. Možná ty její jsou mokré, co já vím :) Asi jo, když to říká.

      Vymazat
    4. Jsou skvělé, souhlasím s Cosmetics and things, také je mám:)

      Vymazat
  3. Aussie mi vyhovuje viac ako Baptiste, ale uplne najlepsi je suchy sampon Herbal Essences, bohuzial v kontinentalnej Europe uplne nezohnatelny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Herbal Essences nebyly to i normální šampony? Něco mi ta značka říká, tuším na střední jsem ji měla, pokud je to teda ono.

      Vymazat
    2. Ano boli :), teda su to aj klasicke sampony a najnovsie maju aj suche. Inak, uplne mimo misu, v zahranici som uz si vsimla, ze Aussie robia aj sprchace, ktovie ci sa dostanu aj k nam :)

      Vymazat
  4. Jako Aussie značka je super, vyhovuje mi vše od nich, takže by asi vyhovoval i suchý šampón, ale já jsem zrovna člověk, který je moc nechápe a nepoužívá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, ale ten Volume je dobrej na objem. Dovezu, vyzkoušíš.

      Vymazat
  5. My na SR batiste nemame, tak ked mi dojdu zasoby z CR tak kupujem Timotei. Tento Aussie vyzera tiez dobre :) vyskusam ho.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My máme Batiste teď nějaký čas v Douglasu, ale já objednávala přes net. Aussie mi teď v tom horku sedl líp.

      Vymazat
  6. Aussie mě nepřestává překvapovat, hodně se mi tato značka líbí:) Vyzkoušela jsem šampon a balzám a super, mám od nich tužidlo a lak na vlasy a nemohu si stěžovat:)

    OdpovědětVymazat
  7. Škoda že tento šampón nemáme na slovensku. Vyskúšala som ich niekoľko, ale ani s jedným som nebola spokojná..

    http://nicolettelear.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat