Little Black Bag

Nebojte není to další příspěvek o mých kabelkách :DD Kdo sleduje zahraniční (americké) bloggy, tak asi ví o co jde, já až do dneška o ničem takovém nevěděla. Little Black Bag je něco podobného co jsme tu mělí pár měsíců i my, myslím, že se to jmenovalo Beauty Box? Já tedy zapsaná nebyla, takže nemám ponětí jestli to ještě funguje, ale zřejmě ne, protože české bloggerky se odmlčely a žádné posty v poslední docela dlouhé době na toto téma jsem neviděla.
Tak zpátky k Little Black Bag (LBB) - co jsem pochopila z videí, zaregistrujete se na stránách LBB (pro češky to samozřejmě neplatí, tak se nikde neregistrujte ;) je to za cca za 50dolarů měsíčně. Narozdíl od Beauty boxu víte skoro přesně co dostanete, protože jeden hlavní dárek si můžete vybrat ze stránek LBB a je z čeho vybírat, kabelky, bižu, doplňky- na sebe -do bytu. Já bych si teda z kabelek jistě vybrala, dneska jsem tam čučela a říkala si, že se tam fakt mají:) K tomu hlavnímu dárku dostanete nějaké další, asi vybrané počítačem. Dobré je to, že ty dárky pak vidíte a můžete je směnit s ostatníma, pokud někdo dostal taky něco co se mu nelíbí, nehodí a až jste spokojené co máte, tak si to necháte poslat. Cena výrobků v balíku je vyšší než 50dolarů, podle cedulek, které ty holky na tom mají, ale kdo ví no. Značky, které zmiňovaly ve videích mi moc neříkaly, takže nevím. 
Tohle je první strana Little Black Bag. Mám tam položky, které si vybrala Amarixe (její nové video o LBB).
Taken from:  http://www.littleblackbag.com/
Co jsem shlédla videa různých bloggerek, tak i naoko to vypadá velmi hezky, dojde vám větší nebo menší krabice,
Taken from:  http://www.fabfatale.com/2012/03/little-black-bag/ 
obsah balíku, položky jsou zabalené v černém papíře s nálepkou, takže to vypadá opravdu jak kabelka, taška:)
Tohle se mi fakt líbí, škoda, že v ČR by to nikdy fungovat nemohlo. Pokud máte čas, mrkněte na youtube, stačí zadat little black bag a vyjede vám plno videí a můžete koukat jaké kousky vytahují z krabic :) Moji favorité jsou psaníčka, jedna modrá kabelka (ta s třásněma ne) a zlatý náramek tvořený z velkých oček, řetízku a kamínku.

3 komentáře:

  1. Zajímavé, v USA se dá za $50 dost nakoupit. To mě vždy baví.
    (prsteny určitě zveřejni! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tam jde všechno:D ale je to docela zajímavé. až je znova nafotím, tak je sem dám ;)

      Vymazat
  2. Moc zajímavé, ještě jsem o tom neslyšela, pouze BeautyBox (objednávám), který nevím proč v ČR asi nemá šanci...

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat