Lancome L’Absolu Nu

Myslela jsem si, že slevám v Marionnaud odolám. To bylo fakt naivní, slevy jsou velké 40,50%. Pokud jsou i vyšší, tak ty jsem neviděla, každopádně se to vyplatí :D
https://www.facebook.com/MarionnaudCzechRepublic
Tak jak jsem dřív měla ráda lesky na rty, tak teď u mě vedou rtěnky. Nový přírůstek je rtěnka Lancome L’Absolu Nu odstín 101 Corail Evanescent. 


Jak píší na krabičce, měla by vytvářet dojem nahého líčení, no asi jo, protože jak uvidíte na fotce, tak na rtech není skoro vidět:D Mám pocit, že tester byl křiklavější, ale je to zase tím umělým světlem na prodejně a tím, že mám docela dost pigmentované rty, což jsem ráda, ale na druhou stranu potřebuji, aby rtěnka měla "sílu"a šlo na mě vůbec něco vidět.
Obal je příjemný, tahle řada má na sobě kvítka, balení obsahuje magnet, takže rtěnka se přicvakne a drží pěkně zavřená.
101 Corail Evanescent
101 Corail Evanescent
Dle názvu Corail je odstín takový do oranžova, obsahuje třpytečky, nejsou na rtech vůbec cítit. Vůně je příjemná. Rtěnka je nanápadná, ale viditelná. Výdrž klasika, pokud budete jíst a pít, tak nemůžete čekat zázraky. Nevysušuje, nelepí. Rty jsou lesklé, takové jemné.
101 Corail Evanescent
Když si zvětšíte tuhle fotku, uvidíte ty třpytky na plošce rtěnky.
101 Corail Evanescent
V tomhle počasí je focení rtěnek opravdu k ničemu, navíc ten můj chcíplej foťák, si fotí jen co chce, snad trošku něco na fotce vidíte.
101 Corail Evanescent

2 komentáře: