Let´s go shopping 6

V pondělí se konaly velké nákupy, část už znáte z Let´s go shopping 6, dnes si budete moci prohlédnout další. Tahle část se vlastně původně neměla vůbec konat a měla být psaná až po úspěšné nákupní víkendové honičce v obchoďáku s elle fashion shopping weekend . Kuponky jsou připravené, měla jsem v plánu obejít parfumerky a podle toho co mě zaujme, tak to vzít. Co jsem věděla na 100%, že chci jít do Sephory a koupit si tvářenku. Když už jsem v pondělí byla v Olympii, zastavila jsem se v Sephoře na obhlídku jestli jsem teda tvářenku vybrala dobře:) a ještě jsem chtěla jen tak omrknout další věci, že co kdyby... :) Vzhledem k tomu, že je tam velmi všímavý personál, hned ke mně přiskočila slečna, co si přeji, tak jí říkám po pravdě, zatím nic jdu jen na obhlídku a stavím se k Vám s kuponkem na slevu o víkendu:DD Nehnula ani brvou a prý aha a co byste tak chtěla? Já že tvářenku Nars, ona: jooo to máme krásnou Orgasm, já jí říkám no to vím, ale já chci Deep Throat. Ta se slečně asi pozdávala méně, ale já po téhle tvářence už měsíce slintám u googlu :D jakože Orgasm ano, taky se mi líbí, ale zdá se mi moc třpytivá a Deep Throat je taková jemnější. Možná časem jsem měla v plánu si ji pořídit, ale určitě ne obě naráz. No, ale to už se zas trochu moc vykecávám. Slečna říká počkejte tady, já se jdu zeptat, jestli vám nedáme tu slevu už dnes. To mě zaskočilo, nechtěla jsem utrácet, ha ha. Přišla s tím, že mi slevu dají, navíc mi k Deep Throat dají miniaturní verzi Orgasm. No neberte to.
Nakonec jsem v taštičce měla tohle:
Nars Deep Throat
Nars Orgasm
tužku na oči Long Wear Eyeliner - odstín Abbey Road
tužka na oči Sephora - Silver Green
dostala jsem nějaké letáčky Orly a vip pozvánku Helena Rubinstein
vzorky parfemu Dior J´adore a pánskou vůni S.T. Dupont
vzorek Estée Lauder Wrinkle lifting serum
vzorek makeupu(?) Bourjois
Z tvářenek jsem nadšená, musela jsem vám je vyfotit 10x:D Z názvů jsem mírně v rozpacích, ale to už bylo diskutováno tisícekrát na různých blozích. Divím se, že v prudérní Americe, tyhle názvy nechali a zřejmě asi ani neřeší. Každopádně nijak mě to nepohoršuje, ale jsem ráda, že jsou názvy v angličtině, ne v češtině, to bych asi v obchodě nedala:DD zvláště Deep Throat, ehm:D
Tady jsou bobíci:
Velká je samozřejmě Deep Throat, vedle ní malinká Orgasm, foceno ve stínu 
Deep Throat - net wt. 0,16 Oz. 4,8g
Orgasm - net wt. 0,12 Oz 3,5g
Tvářenky jsou v klasickém matném obalu se zrcátkem uvnitř, štěteček k aplikaci není.
Miniaturka Orgasm není až tak malinká, tvářenky je v ní dost. Navíc, kolik si dá člověk tvářenky, nepatlá se tím od hlavy k patě, myslím, že vydrží nějaký čas.

Zde jsou vyfocené na sluníčku, rozdíl jde trochu vidět, zvlášť to, že v Orgasm jsou více třpytky, Deep Throat je víc růžová.
Nars Deep Throat - pokus o detail

Nars Orgasm - detail
Fotka tvářenek na ruce opět nic moc, mrkněte na google, pokud budete chtít lepší fotky, je jich tam tuna. O foto na tváři jsem se vůbec nepokoušela:(
 dole Deep Throat, Orgasm nahoře
Tvářenky jsem zatím nepoužila, stále používám Sleek Rose gold. Takže nemůžu napsat nic o výdrži, příští týden už těmhle novým neodolám a jdu do nich.

Tužka Nars je bezkonkurenční, odstín Abbey Road je taková tyrkysová lesklá barva, na očích úžasná, držák jak něco, prostě drží od rána do večera, ani se nepohne, neumaže, nerozpije, prostě nic, jak vytetovaná:D opravdu Long Wear. Odlíčit jde bez problémů. Doporučuji.
Druhá tužka už je o něco horší, nejvíc mě štve, že je dost tvrdá, což u testeru nevypadalo. Doufám, že se nějak opíše, ale teda rýt pod oko si nebudu. Od Sephory už jsem tužky na oči měla, spíše teda ty jumbo a ty jsou skvělé. Bohužel ty, co jsem používala už v Brně nemají, doufejme, že jsou aspoň v Praze.

Fotka tužek na ruce, opět děsná, zase vygooglete, kdo bude mít zájem. Foťák nezachytil, odstíny jsou jiné.
A to je z nákupu Sephora vše. Nakonec jsem ráda, že jsem nakoupila v týdnu, o víkendu nebudu mít takovou honičku.
Chystáte se na nákupní víkendový maraton s Elle? Doufám, že se brzy dočkám bezva úlovků na blozích.

4 komentáře:

  1. Přesně na Deep Throat mám taky zálusk, ale nevím, jestli nedám přednost Dandelion od Benefit..tvářenky Nars jsou za 890, že?
    Jo a byla jsem dnes úplně šokovaná, že stojan Nars už dorazil i do brněnské Sephory :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stojan s Narsem už je tam dýl:) uvidíš, tak mají to naproti sobě tak vyzkoušej Benefit i Deep Throat a uvidíš:) myslím, že jo 890, ale je dobrý počkat na nějakou tu slevu

      Vymazat
  2. Aj ja chcem mini balenia líceniek, ako sa dajú zohnať ? To by mi uľahčilo situáciu. :)

    OdpovědětVymazat