Urban Decay Vice Lipstick v odstínu Manic

Dáme rtěnku? Dáme :) Takhle při pondělku by se vám mohl můj tip hodit, ať víte, na co mrknout v parfumérce, když půjdte kolem. Třeba se vám zalíbí Urban Decay Vice rtěnka v odstínu Manic. Tento odstín má krémový finish. Pokud máte tento typ rtěnek rádi, tak pojďte číst dál.



Jistě jste už tyhle rtěnky zaregistrovali v Sephoře. Já mám pár kousků a to už nějaký pátek, takže doufám, že je ještě prodávají. 


UD Vice rtěnky jsou v krásném kovovém gun metalovém obalu, kombinované se zlatým. Jak venku na vršku, tak i uvnitř rtěnky je nápis Urban Decay.


Odstín Manic patří mezi tmavší, výraznější odstíny. Je to takový hnědo-červený odstín,  který má v sobě stříbrné minitřpytečky. Můžete je vidět i na fotce rtěnky. Na rtech třpytky cítit nejdou.



Na rtech je rtěnka velice příjemná, je krémová, nezalézá do vrásek, nerozpíjí se. Pigmentace je perfektní, není potřeba dávat víc vrstev. K odstínu rtěnky Manic, můžete koupit i stejný odstín konturky od UD. Já ho teda nemám, ale dá se nahradit i levnějšími konturkami. Bohužel mám totální okno, kterou jsem použila já :/ Prostě nějakou z domácích zásob. Konturky mám spíš drogérkové, jsou kvalitní, vyhovují mi.


Vždy se snažím nafotit rtěnku na více různých světlech, abyste viděli jak se odstín mění.



Rtěnka jako taková, je super, nemám jí co vytknout.  Bohužel, nejsem si u sebe úplně jistá tím odstínem. Na můj vkus je spíš do červena a já mám víc ráda malinové odstíny.
Jak se líbí vám?

6 komentářů:

  1. Mám několik odstínů těchto Vice rtěnek a zatím jsem spokojená. Manic mi přijde jako jeden z těch, které bych unosila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaké to jsou odstíny? Vidíš, tak šup ještě pro Manic. Mimochodem budu dávat další, tak jsem zvědavá, jestli ho už máš :)

      Vymazat