Artistry Youth Xtend - Ochranná emulze

Snažím se používat kvalitní produkty na pleť. Kvalitní pro mě neznamená jít do parfumerie a koupit tam to nejdražší. Kvalitní pro mě je to, co mé pleti sedí, po čem moje pleť vypadá pěkně, bez pupínků, bez suchých nebo červených flíčků.
Ochranná emulze Youth Xtend od Artistry mě zaujala svým SPF 15, který chrání pleť před paprsky UV záření a dalšími negativními vlivy okolního prostředí a zároveň předchází vzniku jemných linek  a vrásek.



Já jsem se snažila o svou pleť starat vždycky, není to záležitost posledních let, kdy se blíží stáří :D Samozřejmě ve 20 to bylo jednodušší, ve vyšším věku pak člověk/pleť potřebuje trochu víc.


Jak jsem psala, u tohoto krému mě nejdřív zaujalo SPF 15, pak také to, že chrání pleť před vlivy okolního prostředí a tím, že bydlím ve městě, si myslím, že na pleti během dne ulpívá docela dost. Stačí se projít po venku a večer odlíčit. Někdy si říkám, kde se to vše na odličovacím tampónku bere :/


Emulze má super hygienické balení s pumpičkou. Balení vypadá luxusně, na toaletce se nemusí stydět. Na namazání celého obličeje stačí jedno pumpnutí. Obsah balení je 50 ml, mám ho už nějakou dobu a stále je uvnitř docela dost produktu. Je ale fakt, že teď, během zimního období, prokládám ještě jedním krémem. Ne, že bych potřebovala, ale je to spíš ze zvyku (ten druhý krém používám každou zimu). No a taky proto, že si tuhle emulzi od Artistry, chci trochu šetřit.


Nahoře jsem psala krém, není to krém, je to emulze - konzistence je spíš tekutá, jemná. Má lehké složení a pleť hydratuje. Je vhodná pro smíšenou a mastnou pleť. Já mám pocit, že by byla fajn i pro suchou pleť, samozřejmě ne extrémně suchou. Připadá mi, že emulze je dost vyživující. Pleť udržuje hydratovanou, když mám náhodou sušší místo na obličeji, i s tím si poradí. Je trochu mastnější, ale nemastí. Nevím jak to přesně popsat. Určitě se ale po použití nelesknete. To bych nesnesla. Póry nezanáší.
Emulze se roztírá a vsakuje velice rychle. Příjemně voní, je to taková jemná květinová vůně.
Pokud vás zajímají podrobnější informace, najdete je na webu Amway, ZDE


Podtrženo, sečteno, narazila jsem na dobrý krém, který jsem vyzkoušela, sedí mi a mohu doporučit. Samozřejmě pozor, co sedí mně, nemusí sedět vám. Ale pokud mě čtete dýl a sem tam si něco na mé doporučení pořídíte a jste spokojené, mohly byste být i s touhle Ochrannou emulzí.

6 komentářů:

  1. Vypadá dobře, já mám takové emulze raději, rychle se vsakují ale práci krému zvládnou bravůrně :-) A hlavně nesnáším když po krému mám pleť lehce umatlanou. Já ráno používám jen emulze nebo séra, lépe si rozumí s makeupem .-)

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat
  2. Sérum vypadá skvěle, já používám jen pleťové krémy. Sérum jsem měla tuším jen jednou, od jiné značky a bylo taky fajn. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jak kdy, jednou séra, jindy krémy. Pleť si řekne, co potřebuje :)

      Vymazat
  3. Tyjo to vypadá super, tuhle řadu mám hrozně moc ráda, pasuje mi, vyzkouším. Díky za tip

    OdpovědětVymazat