Satinique šampon a kondicionér pro zvětšení objemu vlasů

Jemné vlasy nejsou nic moc, co si budem vykládat. Já mám jemné vlasy. Všichni říkají, že jemné vlasy je lepší mít krátké. No, tohle jsem absolvovala asi v 7. třídě a řeknu vám, je to děs, splihlé krátké světlé vlasy na hlavě :/
Pro mě je lepší mít vlasy delší, samozřejmě nepřesáhnout tu ideální délku, protože pak už je vlas těžký a plihne o to rychleji. Dobré je vlasy moc nezatěžovat zbytečnými přípravky a co mi hodně pomáhá, jak viditelně, tak i pocitově, jsou produkty na objem.
Mám vyzkoušené různé produkty, drahé i levné. Je potřeba vyzkoušet a pak člověk vidí, co mu sedne.
Mám pár favoritů, které používám a postupně střídám. Pokud používám šampon na objem, snažím se mít k němu do páru i kondicionér ze stejné řady.
Dnes mrkneme na fialkovou dvojku od Satinique.


Produkty Satinique najdete na stránkách značky AMWAY, ZDE. V nabídce nejsou jen produkty na objem, ale také produkty proti vypadávání vlasů a proti lupům.

Já jsem Satinique viděla u ILoveMakeUp a říkala jsem si, že musím určitě zkusit jak šampon, tak i kondicionér. Ona psala, že kondicionér nic moc, já mám trochu jiný názor.
Je dobré inspirovat se, ale nenechat se ovlivnit. Co sedne jednomu, nemusí druhému a naopak.


Satinique šampon pro zvětšení objemu vlasů má 280ml a je ve fialovém plastovém obalu. Obal je měkký, takže když už vám zůstává produktu jen trochu, můžete zmáčknout a vyjede vám. Nemám ráda tvrdé obaly, které nezmáčknu, pak s nima třepu, stejně nic nejde ven a pak, až už to vzdám a třepnu naposled, tak mi ten zbytek vyfrkne do vany :D
Šampon má jemnou sladší vůni. Samotný produkt je průhledný. Koupíte ZDE.


Satinique kondicionér pro zvětšení objemu vlasů má taky 280ml, balení je totožné jako šampon, akorát je obal bílý. Kondicionér voní ještě jemněji než šampon, je to taky příjemná sladší vůně. Produkt je středně tekutý a bílý, neprůhledný. Koupíte ZDE.


Jaké jsou mé zkušenosti? Za sebe říkám ano, produkty jsou vhodné pro jemné vlasy, jsou vhodné pro mé vlasy. Je lepší používat tuhle dvojku dohromady, efekt a pocit objemných vlasů je větší, než když jsem zkoušela kombinovat šampon s jiným kondicionérem a kondicionér s šampony na objem od jiných značek.
Moje vlasy jsou jako by nadýchané už od kořínků. Neříkám, že mi najednou na hlavě naskočil objem, jako kdybych měla 3x tolik vlasů. To asi nečekejte. Vlasy jsou jako by volnější, takové skákací :D nevím jak to napsat.
Co jsem taky vypozorovala, po použití šamponu Satinique, se mi tak rychle nemastí kořínky vlasů. Myji vlasy ob den, teď v létě, kdy se víc potím, jsou už druhý den odpoledne vlasy u kořínků mastnější, ale se Satinique šamponem jsou kořínky stále ok. Takže mi stačí umýt až další den ráno.

Mám ještě jeden postřeh, efekt objemu na vlasech je lepší, když vlasy vyfoukáte. Asi si řeknete, to je snad logické, když si vyfoukáš vlasy přes kartáč. No já v poslední době nefoukám přes kartáč, jen hodím hlavu dolů a profouknu do polosucha, to bohatě stačí.

5 komentářů:

  1. Tuhle dvojici vidím poprvé, ale líbí se mi.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Já teda používám jen ten šampón a pecka, pro mě jeden z něj, možná úplně nej šampón na objem, je super!

    OdpovědětVymazat
  3. Ráda bych vyzkoušela, viděla jsem právě u ILM a moc se mi šampon líbil. Já bych asi taky vzala i ten kondicionér...

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat