Spotřebováno + popelnice - červen, červenec 2015

Do dnešního článku jsem zařadila, kromě spotřebovaných produktů, také produkty, kterých doma mám nejméně 150. Tohle je článek pro ty, co neustále kupují kosmetiku a shromažďují ;) Řeknu vám, je to zbytečné. Je sice krásné, že mám plné šuplíky toaletky. Na druhou stranu to prostě nespotřebuji a pak musím některé produkty skoro nepoužité vyhodit, protože už nejsou zrovna v ok kondici. Musím se pochválit, že v poslední době, se snažím u nákupů kosmetiky přemýšlet, popř. nechodit do drogérie, když tam nic nepotřebuji, protože by mě to nutilo něco si odnést. A samozřejmě by to byla další rtěnka nebo jiný kosmetický produkt, o kterém vím, že ho nepotřebuji, protože může být nahrazen dalšími deseti produkty, které už doma mám.
Je fakt, že se drogérkám a parfumériím v poslední době spíš vyhýbám.Taková malá terapie asi :D

Produkty jsem na fotkách zase rozdělila podle toho, na co jsem je používala.
Vlasy
Momentálně používám na vlasy hodně produktů od značky Aussie.
Aussome Volume šampon jsem měla už nějakou dobu, kupovala jsem ho na eshopu, pak jsem dostala Miracle Shine kondicionér a řeknu vám, tahle dvojka mi udělá tak krásné vlasy, že se mě vždy po umytí v práci ptají, co jsem s nimi dělala. Vlasy jsou takové plné života, lesklé.
Aussome Volume má obsah 300ml, Shine kondicionér 250ml. Chtěla jsem si koupit teď ve slevách tyto produkty, ale neměli je v Rosmannu v nabídce, tak jsem vzala jiné. Ale až je budou mít, tak rozhodně tuto dvojku budu mít zas na vaně :)
Další produkt na vlasy, který jsem spotřebovala je super šampon od Pantene Pro-V Aqua Light, skvělý šampon - obsah 250ml, pro jemné vlasy je perfektní, nijak vlasy nezatěžuje. Skvělý, recenze zde
Péče o pleť
Čistící kosmetické náplasti Rival de Loop jsem už ve spotřebováno měla několikrát. Balení kupuji v Rossmannu, obsahuje tři kousky náplastí. Cenu si nepamatuji, ale jsou za pár kaček a funguji. Ano, budu kupovat, už je mám v zásobě.
Garnier Essentials odličovač očí 125ml - taky se tu objevuje dost často, vlastně oči neodličuji ničím jiným.
Čistící tonikum Vichy Normaderm - 200ml , koupila jsem na čištění mastnější T-zony. Byla jsem s ním spokojená, zatím nebudu kupovat znovu, čekám na nějakou akci Vichy, potřebuji koupit víc produktů této značky, které mi došly.

A pokud se bavíme o pleti a číštění, tak zde nemohou chybět mé oblíbené čistící tampony Bel. Zkoušela jsem Iseree z Lídlu, ale na odličování mi nesedly. Ale měly fajn velikost na odlakování nehtů. Zůstávám věrná Bel.


Poslední produkt na pleť, který jsem spotřebovala je noční péče o pleť od Vichy z řady Aqualia Thermal. Moc příjemný krém. Recenze zde

Péče o tělo
Manufaktura Pivní sprchový gel - 265ml. Pefektní sprcháč, miluji tu vůni. Nevím jestli se ještě prodává, měla jsem ho docela dlouho. Nejdřív jsem se bála, že bude smrdět jak pivo, ale ta vůně je perfektní, jako pivo nesmrdí :) Zatím kupovat nebudu, mám sprcháčů plno.

Dekorativní kosmetika
Jediné, co se mi podařilo z dekorativky spotřebovat je tahle super řasenka Infinite Definition od Gabriella Salvete. Už jsem jednu spotřebovanou měla v minulém článku, teď se mi podařilo spotřebovat i druhou, kterou jsem měla v zásobě. Mám i jiné řasenky, ale tuhle jsem v poslední době měla ráda. Chystám se do Rossmanna na nákup řasenek, protože je mají za 99kč, ale v těch vedrech se mi zatím nechtělo nikam trmácet. Tak doufám, že se překecám tento týden a že Rossmann tu akci stále má. Recenze zde
Jiné
Dále jsem stihla spotřebovat nějaké vosky Yankee Candle. Já teda vosky pálím i v létě. Teď v těch vedrech obvykle zapálím ráno a pak už ne.
Zde na fotce je pár vůní, které byly novinky a pak jsou zde některé vůně, které kupuji stále dokola, protože jsou dokonalé.
Moji favorité z fotky jsou Sun & Sand, Beach Wood, A Child´s Wish. Ale Sun & Sand je TOP
Popelnice  (z blbosti)
A jako poslední se dostávám k produktům, které jsem nespotřebovala, ale kvůli vlastní blbosti, je vyhazuji. Jsou to lesky na rty, z nichž některé jsem měla na rtech max 3x, přesto je mám dlouho a prostě se zkazily. Na první pohled to není až tak vidět, ale na první očichnutí to je cítit. A já jsem si řekla, že nemá cenu je tu skladovat, stejně je v životě nepoužiji, prostě to na rty nedám. Krom lesku Avon, který je relativně používaný, dle stavu v lahvičce, ty ostatní jsou plné a letí do koše. Zvlášť líto je mi toho lesku od Jordany, moc pěkný odstín.
Rimmel - odstín nevím, ale byl pěkný do hnědo-fialkova.
Avon Sugar Cane - lesky od Avonu mám ráda, stejně tak jejich tužky na oči. Ty vysouvací.
L´Oreal Rose Blush
Jordana 108 TTYL
Essence Nude Kiss
Jak se dívám, dneska těch spotřebovaných produktů zas tolik není. Ale taštička na spotřebováno už byla plná, tak byl čas vám sem článek dát :)

Taky jste sběratelé kosmetiky, kterou pak musíte vyhodit? Nebo nakupujete s rozumem a tohle by se vám nikdy nestalo?

10 komentářů:

  1. Mě se naštěstí nestává, že bych musela kosmetiku vyhazovat. Zásob si totiž moc nedělám. Jinak nechápu, jak ti můžou vyhovovat ty oličovací tamóny Bel. Já si teď v akci koupila jejich balení a hrůza. Přijdou mi děsně hrubý, škrábou, málo sají a celkově mi vůbec nevyhovují.

    Radu - L´Oréal Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, mně nevyhovujou ani na odlakování nehtů, hrozně ten odlakovač z nich stéká.

      Vymazat
    2. Za mě jsou odličováky Bel taky děs, ale to odlakování nehtů s ním zvládnu. Naopak ty lidlácký, ať už tyhle větší, nebo ty menší, jsou ty nejlepší, co jsem kdy měla.

      Vymazat
    3. Holky Bel tampony na odličování jsou TOP :D Ale fakt, mně jiné nevyhovují. Tak nevím teda, asi máte nějaké špatné ;)

      Vymazat
  2. Je to něco přes měsíc nebo dva, co jsem si taky řekla, že už nebudu věci tak syslit, když to pak skoro nepoužívám. Např. teď mi na vaně už nestojí 10 sprcháčů, pěkně jsem se dala do vypotřebovávání a další koupím, až budu skoro na dně. To samé šampony a kondicionery. Mám teď v koupelce dva a dva a nikde nekupím žádný zásoby. Říkám si, že to náhodou bude fajn, jít do drogerky až tu věc budu skutečně potřebovat ;)
    Jinak taky nechápu, že ti vyhovují ty tampóny Bel, mně to připadlo jako skelná vata :D Anebo jich musí vyrábět víc druhů.
    Šampony Aussie už nekupuji, nic extra mi nedělaly. Na jemné vlasy bez objemu mám nejradši Dove Oxygen Moisture nebo Toni and Guy.

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, sprcháče jsou kapitola sama pro sebe, stejně tak tělová másla. Nekupuji a taky se snažím vypotřebovat. Ale kupodivu to jde a ani mi nechybí z každé návštěvy drogérky něco donést. Ale no tak, na tampony Bel mi nesahejte :D

      Vymazat
  3. Škoda těch lesků, jsou moc krásné. Super článek!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi to bylo líto, ale co s nimi, na rty už je fakt nedám :(

      Vymazat
  4. no vidíš máš ode mě pochvalu :) že se snažíš :) taky se snažím docela hodně spotřebovávat a jde mi to hezky sem tam nějaká i dekorativka ale ta jde pomalu. Stíny některé mám vydlabané ale né všechny . Začalo mě to strašně moc těšit vidět ve stínu díru (žlábek) jakože to opravdu používám a spotřebovávám . :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám od Manufaktury pivní tělové mléko a taky jsem s ním moc spokojená - není příliš mastné a nejspíš podobně jako sprchový gel krásně voní :)

    OdpovědětVymazat