Novinky od Village Candle

V tomto článku bych vám chtěla nejen ukázat fotky Village Candle svíček, které jsem dostala na Vánoce, ale taky bych ráda předala nějaké informace ohledně nových i těch starších kousků, které doma mám. Myslím, že info budou relativně objektivní, vzhledem k tomu, že jsem je už všechny řádně vyzkoušela a pálila více než jednou.
Moje novinky jsou:

  • Vanilla Sandalwood
  • Caramelized Pear
  • Maple Butter
  • Happy Holidays

Village Candle
Svíčky Village Candle si mě získaly svými vůněmi, velikostí, cenou a taky tím, že mají dva knoty a vytvoří vám perfektní jezírko.

Vanilla Sandalwood - objednala jsem kvůli tomu slovíčku Sandalwood, obvykle mi tyhle vůně hodně voní. Tato vůně je zvláštní. Když ke svíčce přičichnu, vůně je docela jemná, ale po zapálení je to pecka, provoní velké prostory. Nemám pocit, že by z ní nějak zvlášť voněla ta vanilka. Možná z ní cítím něco pánského, ale není to silná pánská vůně. Pokud máte stejný nos jako já, tak DOPORUČUJI :) Určitě koupím zas.
Village Candle Vanilla Sandalwood
Caramelized Pear - voněla mi na první přičichnutí. Cítím z ní jak karamel, tak i hrušku. Počítala jsem s tím, že bude po zapálení silnější. Pro mě je to takový průměr, brala bych ji silnější. Ale i po zapálení voní krásně,spíše karamelem než hruškou, ta je v ní po zapálení jemnější. Asi už nekoupím, není úplně můj favorit, takže místo ní vyzkouším jinou.
Village Candle Caramelized Pear
Maple Butter - pokud čichnete ke svíčce před zapálením, praští vás ta vůně do nosu, je dost silná a myslím si, že polovině lidí vonět nebude a vrátí ji z úšklebkem do police. Chyba! Chyba pro ty, kteří hledají silnou vůni.  Po zapálení je totiž perfektní, doma to voní jak v pekařství. Vůně je silná. Já ji mám ráda. Svým způsobem se podobá Spiced Pumpkin, nemyslím samozřejmě vůni, ale svou intenzitu. Určitě koupím zas.
Village Candle Maple Butter
Happy Holidays - tahle vůně mě dost zklamala. Popis na netu měla docela fajn, ale ve skutečnosti mi nevoní. Ani před, ani po zapálení. Já nevím, taková jehličí vůně s něčím, co neumím popsat. Není to přimo záchodová vůně, ale ničím mě nezaujala. To je smůla objednávání přes net, kdy nemůžete svíčky ovonět :( Tuhle už nekoupím.
Village Candle Happy Holidays
Egyptian Sandalwood - není z mých vánočních dárků. Tahle svíčka je z první objednávky Village Candle. Asi je jasné proč jsem ji vzala - slovíčko sandalwood :D - je to před zapálením nádherná vůně, opět trochu pánská, ale ne moc, čistá, jemná. Nádherná. Bohužel po zapálení je slabší. Možná by to někomu vyhovovalo, no já bych od ní chtěla provonět větší prostory. Je krásná, ale příště už ji nekoupím.
Village Candle Egyptian Sandalwood
Spiced Pumpkin - touto krasavicí to všechno začalo. Pro mě je dokonalá jak před zapálením, tak i po. Silná, provoní velké prostory. Určitě koupím zas.
Village Candle Spiced Pumpkin
Víc svíček zatím nemám, ale mám dva vosky z první objednávky.

Winter Wonderland - nedokázala jsem si představit z popisu na netu jak bude vonět. Ale voní krásně, přesně jako ten obrázek :) V aromalampě voní docela silně, provoní relativně velký prostor. Protože už mi zbývá jen jeden čtvereček vosku, mám nutkání ji koupit ve svíčce.. Pokud to tedy nebyla limitka na Vánoce.
Village Candle Winter Wonderland
Warm Apple Pie - mám ráda jablka, i skořici. Na tuhle vůni jsem se těšila. Vůně je to pěkná skořicová, ale pro mě je v aromalampě slabá. Nevím jestli by svíce voněla víc, ale asi ji nekoupím, místo toho vezmu na vyzkoušení jinou.
Village Candle Warm Apple Pie
Snad se vám článek trochu líbil a třeba vám i pomůže při výběru svíček. Já mám na seznamu aktuálně asi další čtyři, pět vůní. Takže až je koupím, sepíšu další poznatky. 
Na netu jsem viděla, že pár z vás se nechalo inspirovat ke koupi Village Candle, takže se mi pochlubte do komentářů, co jste koupily a trefily jste vaši vůni? :)


8 komentářů:

  1. Konečně, já se na článek těšila. Village Candle u nás v obchodech nemáme. Budu muset objednávat přes net a to je dost těžké, když je nemůžeš cítit. Děkuji za info k vůním. Prosím si ještě další :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) vůně mám v plánu, takže se můžeš těšit na další článek..Snad jsem ti zatím aspoň trochu pomohla při výběru:)

      Vymazat
  2. Hezký článek ja se ještě neodhodlala. Ale ty jidlo vůne nejsou pro mne, ale i tak tam mam tak 5 vůni, ktere bych chtěla. .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Škoda, že nebydlíš poblíž, dala bych ti oňufat :D Na netu mi byly doporučeny Cozy Home a Bavlna. To by ti mohlo sednout.. Tak zkus prvně vosky

      Vymazat
  3. Já jsem Village Candle objevila díky tobě, takže díky :o) Nedávno jsem objednávala na těch stránkách co jsi doporučovala a taktéž spokojenost, z těch co tady píšeš jsem si objednávala velkou karamel-hrušku, a voní hezky, pokoj provoní pěkně :). A potom jablečný koláč, ale taky jako svíčku, tu jsem ještě nepálila, ale na přičichnutí voní suprově :) No, každopádně díky za inspiraci na další vůně, to se bude hodit, jsem do svíček taky blázen :D

    OdpovědětVymazat
  4. Jsou super, mám dvě a paráda, díky za další tipy určitě je očichám! Zaujalo mě nejvíce happy holidays!

    OdpovědětVymazat
  5. Taky na Village Candle svíčkách ujíždím :D Na tvoje rady jsem objednala z eshopů, které jsi doporučovala a spokojenost,zatím mi voní všechny svíce.

    OdpovědětVymazat