Astor N°1 Volume&Definition Mascara - první řasenka z nové kolekce SEDUCTION CODES

V únoru se mi podařilo stihnout a zapojit se do testování od značky Astor. Šlo o testování nové stylingové řasenky, která je u nás na trhu od března 2014. Byla jsem nesmírně ráda, když mi došla zpráva, že jsem byla mezi prvními padesáti (kdyby chtěl někdo nadávat, že blogerky dostávají něco zadarmo, tak upozorňuji, že jsem soutěžila pod svým civilním profilem, ne blogovým). Balíček došel tuším do 10dnů. Na FB už jsem vám malou ochutnávku dávala zde. V obálce spolu s řasenkou bylo pár informací od Astoru o nové kolekci SEDUCTION CODES. Tato kolekce by měla obsahovat Objemovou&Oddělující řasenku SEDUCTION CODE N°1 a Transparentní gel na obočí SEDUCTION CODES.
Astor Seduction Code N°1 Volume&Definition Mascara
Řasenku už pár dní testuji, tak na ni jdem mrknout.
Stylingová řasenka SEDUCTION CODE N°1 od Astor (čerpám z informací k řasence od Astor)
- dodává dekadentní objem řasám a senzační zvýraznění

  • hedvábné složení s kolagenem a keratinem pro svůdný objem
  • tvarující kartáček pro perfektní oddělení řas, jednu po druhé
  • až 16h dlouhotrvající intenzivní barvy
  • neslepuje řasy a nevytváří žmolky
  • odstíny: černý
  • doporučená maloobchodní cena 189,-Kč
Astor Seduction Code N°1 Volume&Definition Mascara
Řasenka má obsah 10,5ml, což jak jsem se dívala a porovnávala s řasenkami, které mám doma, je opravdu hodně. Obvykle mají řasenky tak 7ml. Jediná řasenka, která Astor trumfla,z těch, které mám doma je Max Factor False Lash Effect, ta má 13ml.
Jako první vás na řasence zaujme obal. Mně se líbí moc. Obal je plastový, černý. Na obalu je nalepená zlato-černá fólie, která má na sobě vyražený vzorek. Fólie není hladká, jsou cítit ty drážky. Na popisování jsem fakt jelito:/ takže vezmu popis opět z tiskové zprávy Astor: Svůdný design, třpytivé cylindrické balení je ozdobeno zlatým mřížkovaným vzorem, který dodává efekt luxusního prošívaného materiálu. Zakončeno je elegantním černým uzávěrem. Neodolatelný design je pozvednutý černou grafikou v žensky psaném kurzivním fontu. Nová řada řasenek Seduction Codes má velice krásný chic design.
Na řasence je černě nápis N°1 Volume&Definiton Mascara a jako třešnička na dortu výzdobu zakončuje černá mašlička dole na obalu. Myslím, že je pěkné, když si někdo vyhraje s detaily obalů, však je to často taky to první čeho si všímáme.
Na zadní straně máte anglický, německý a španělský text.

Astor Seduction Code N°1 Volume&Definition Mascara
Když jsem řasenku vytáhla z obálky, byla jsem překvapená jak je velká. To jsem ještě nevěděla, co mě čeká uvnitř.
Nevím jestli je z fotky jasné jak velký je kartáček, ale patří určitě mezi ty větší. Soukromě mu říkám čmelda, připomíná mi tělo čmeláka :D Chápete tedy moje zděšení, když jsem kartáček uviděla poprvé. To mě napadlo omg a s tímto si jak namaluji řasy?
Kartáček je tvarovaný a musím říct, že řasy jsem si namalovala úplně v pohodě :) Kartáček je super, projede všechny řasy postupně, neslepuje je k sobě no nevzhledných celků. Velikost kartáčku mě nijak při líčení neomezovala. Dokonce se pěkně dostanu i na řasy ve vnitřní straně oka, aniž bych musela kartáček nějak naklánět.
Astor Seduction Code N°1 Volume&Definition Mascara
Barvy nabere kartáček dostatečné množství, já s ním namaluji obě oči. Barva je černá, na řasách se při líčení netvoří žmolky ani takové ty malinké kousky na konci řas. Co se mi špatně líčí jsou spodní řasy. Řasenka je nalíčí hezky, ale jak je kartáček velký, tak se mi barva trochu obtiskne pod očima. Ale to jsem jen zkoušela, na spodní řasy, používám jinou řasenku. Při líčení horních řas mi štěteček barvu na víčko neobtiskává. Řasenka vydrží na očích celý den, neopadává, nedrolí se.
Astor Seduction Code N°1 Volume&Definition Mascara
Dneska jsem donucena ukázat vám moje oči bez řasenky. Přiznám se, kolem očí jsem retušovala kruhy a taky žilky v očích. Jinak ale fotky nejsou nijak upraveny, očí a řas jsem se ani nedotkla, myslím photoshopem. Na víčku mám stíny s Naked3. Na fotce s řasenkou jsem pak ještě dokreslila linku pod spodními řasami. Fotky jsou foceny v rozmezí hoďky dneska ráno.
Mně se výsledek po aplikaci řasenky na mých řasách líbí, i když nevypadají jako na Heidi Klum z reklamy. Vždy je potřeba počítat se základem, na který řasenku dáváte. Já vím, že mám světlé řasy, nic moc délka, nic moc husté. Na první fotce to snad vypadá, jako že žádné řasy ani nemám. Jo jsou tam, ale mají světlé konce... Tahle řasenka jak název napovídá je řasenka OBJEMOVÁ a ODDĚLUJÍCÍ. To splňuje. Sami vidíte, že z nevýrazného nic, mi řasy pěkně zvýrazní. I když se vám může zdát, že mám řasy slepené, nemám, mám je prostě takhle blbé no :D A taky mi přijde, že hodně záleží jak se vyspím, někdy mám řasy kalamitní a jindy mám krásné do vějířku.
Astor Seduction Code N°1 Volume&Definition Mascara
Teď tady nechci obhajovat řasenku, můj názor je, že udělá na očích to, k čemu byla vytvořena. Rozhodně nepočítejte, že vám řasy zázračně prodlouží, to není její úkol. Dávám tedy ještě fotku řas focených při pohledu dolů. S čím mám u tohoto velkého kartáčku trochu problém, je dostat se na řasy u vnitřního koutku oka, aniž bych se ďubla řasenkou mimo, to jde docela vidět na pravém oku.
Astor Seduction Code N°1 Volume&Definition Mascara
Co se mi moc na řasence líbí je to, že řasy perfektně drží, jak si je ráno namalujete, natočíte, tak drží až do večera. Což u mě je výdrž tak 14hodin od nalíčení do doby, kdy se odličuji a jdu spát. Takže tipuji, že těch 16hodin výdrže barvy řasenky, je taky reálné.
Astor Seduction Code N°1 Volume&Definition Mascara
 Řasenka ve srovnání s máslíčkem od Astoru. Vidíte, že to není žádný drobek :)


10 komentářů:

  1. Gratuluji k testování =) Vypadá fakt krásně a když by sis pod to dala ještě bázi tak bude výsledek ještě lepší =)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím co je báze pod řasenku, to nepoužívám :) Takový to bílý? jak má Essence jak to vypadá jak vata? To jsem někde viděla

      Vymazat
    2. JJ taková bílá řasenka...teď jsem recenzovala dermacol bázi...u mě to k ničemu není, mám dlouhé a husté řasy, ale tobě by to třeba pomoct mohlo...mají je v Dmku v akci

      Loveliness By Tess

      Vymazat
  2. No já mám ráda spíše umělé kartáčky. Takovéhle mi slepují řasy.

    OdpovědětVymazat
  3. Noo ta kefka by ma nepresvedčila, práve preto, že hovoríš aká je veľká, ale keď ti naozaj vydrží celý deň, ak to už je niečo :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak záleží, pokud máš malé oči, tak je to blbé, na ty se velký kartáček fakt nehodí. Já mám oči docela velké tak je to ok, jen je potřeba trošku se naučit pracovat s kartáčkem na řasách ve vnitřním koutku oka

      Vymazat
  4. S touhle řasenkou zkušenosti nemám, ale vzhledem k tomu, že mi vyhovují velké kartáčky, možná se po ni poohlédnu. Pěkný článek :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám velké kartáčky ráda, takže tahle řasenka by byla něco pro mě :)

    OdpovědětVymazat