Schwarzkopf Gliss Kur Marrakesh Oil & Coconut

Produkty značky Schwarzkopf znám a používám roky. Tipuji, že to bude zase někdy od střední školy. Takže od doby, kdy jsem začala být kosmetický maniak :D
V tomto článku bych se s vámi chtěla podělit o to, jak jsem byla spokojená s produkty Schwarzkopf Gliss Kur Marrakesh Oil&Coconut. Z této řady jsem vyzkoušela šampon a balzám na vlasy.
Schwarzkopf Gliss Kur Marrakesh Oil&Coconut 
Kosmetika Schwarzkopf je u nás běžně dostupná v drogériích. Myslím, že má docela velký výběr. Řada Marrakesh Oil&Coconut je určená pro normální až lehce poškozené vlasy. Produkty obsahují olej z Marakéše a kokosové mléko. Vlasy regeneruje do hloubky a poskytuje jim pružnost a lesk, aniž by je zatěžovala.
Co mě zaujalo na téhle řádě a hlavní důvod proč jsem ji koupila, byla ta vůně. Dokonalá perfektní, orientální. Nádhera :)

Balzám na vlasy Gliss Kur Marrakesh Oil&Coconut, jste již na mém blogu asi viděli a to několikrát, ve článcích spotřebováno. Začnu tedy tímto produktem, protože je jasné, že je to můj miláček.
Schwarzkopf Gliss Kur Marrakesh Oil&Coconut 
Balzám má obsah 200ml, dá se sehnat od 40Kč, když je akce. A já obvykle v akci kupuji, takže vám neřeknu, jaká je obvyklá cena. Balzám od šamponu poznáte tak, že se skladuje uzávěrem dolů. No a pak to taky poznáte tak, že si přečtete co je na obalu napsané :D
Balzám je balený v hnědém plastovém obalu. Jak jsem psala, mě nejdříve zaujala vůně. Což je logické, těžko jsem ho u regálu ve drogérce mohla vyzkoušet na vlasy. Takže jsem nejdřív očichala a říkala jsem si tahle nádhera mi musí sedět. A ono to vyšlo, jakmile jsem si umyla vlasy, byla jsem nadšená. Ta krásná vůně mi zůstala ve vlasech i po opláchnutí. A navíc vlasy byly takové lesklejší, pěknější. Potěšilo mě, že vlasy nejsou po použití jemné, protože jemné vlasy mám už tak a mít je ještě jemnější, to by asi nebylo ok. Balzám obsahuje olej, ale nemám pocit, že by se mi vlasy nějak mastíly nebo že by byly zplihlé. Vůbec ne.
      Popis balzámu na obalu                           a                           složení



  














Pro mě je balzám Gliss Kur Marrakesh Oil&Coconut drogérkový balzám číslo jedna . A to fakt velká 1. Kupuji ho stále dokola, už mám zas jedno balení vypotřebované, tuším, že mám ještě jedno balení v zásobách, ale bude potřeba zásoby zas doplnit. Musím mrknout jestli je někde na ně akce, netušíte? :)

Druhý v pořadí je šampon. Obvykle používám šampony dražší a ne z drogérky,kupuji je na netu. Mám pár vyzkoušených značek, které střídám. Vzhledem k tomu, že jsem byla spokojená s balzámem z řady Marrakesh Oil, tak jsem dokoupila i šampon.
Na šampon Schwarzkopf Marrakesh Oil&Coconut jsem na netu četla různé recenze, prostě půl na půl - kladné i záporné. Já jsem ho chtěla vyzkoušet sama a říkala jsem si, že by bylo fajn mít takovou dvojku ze stejné řady, že by to vlasům třeba svědčilo.
Schwarzkopf Gliss Kur Marrakesh Oil&Coconut 
Šampon má obsah 250ml, cena tuším, že byla kolem 60-80Kč. Šampon tolik nevoní jako balzám. To by asi nebylo až tak strašné, ale mně vůbec nesedl :/ Vůůůůbec. Jsem z toho docela zklamaná/naštvaná, ale co už. Vlasy po umytí byly ok, ale nevím proč, když jsem si umyla vlasy ráno, tak večer jsem měla mastné kořínky. Když se to stalo po prvním umytí, tak jsem si říkala, že to je divné. No řekla jsem si, že jsem možná špatně šampon vymyla, i když teda ve svých letech už snad vím jak si umýt vlasy. Tak jsem teda další ráno zas umyla vlasy, ať nejdu mastná do práce. Bohužel večer jsem na tom byla úplně stejně. Takže šampon putoval dál. Mně bohužel nesedl. 
Ale jak jsem psala, jsou na netu i kladné recenze na šampon, takže jen prostě není na mé vlasy. Tuším, že Kyrkys psala, že jí sedí.

Shrnutí:  Schwarzkopf Gliss Kur Marrakesh Oil&Coconut je dobrá řada. Kosmetika krásně voní, obzvlášť balzám. Vlasům určitě něco dává. Je potřeba produkty vyzkoušet na svých vlasech. Mně sedl balzám, šampon ne. Vsadím se, že u některých z vás to bude naopak nebo mi napíšete, že oba produkty jsou skvělé.

Tento článek mám nastavený cca 10dní dopředu, dneska je 17.3. minulý týden jsem zjistila, že tahle řada se u nás už neprodává. Nevím proč, zřejmě někdo usoudil, že na vlasy žen z Česka je to moc dobré, tak to stáhli :(( Blbé na tom je, že nemám ani jeden v zásobě, jeden na vaně a tím to končí:(

6 komentářů:

  1. tak to mě mrzí, že ti to zrušili =( Já měla od Gliss Kur, ten černý a ta vůně byla tak intezivní...na začátku krásná, pak jsem se jí přejedla a navaluje se mi, když si k němu čuchnu =/ Chtěla jsem ho, alespoň oňufat, ale mám smůlu, ale ty máš větší =/

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dost mě to naštvalo. Teď jsem koupila jako náhradu na vyzkoušení jakýsi zlatý a modrý, tak uvidím. No vůní teda na tenhle nemají ani jeden

      Vymazat
    2. a aussie tě nechytlo za srdce?

      Vymazat
    3. Ne, vůbec. Přijde mi to úplně normální, žádný zázrak, navíc drahé zbytečně

      Vymazat
  2. tak to já teda zázrak zažila...je to zajímavý, že? =) jak je každá jiná =)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten kondicionér som veľmi chcela vyskúšať, ale žiaľ z mne neznámych príčin ho už na Slovensku stiahli z predaja. Šampóny Gliss Kur mi nikdy nevyhovovali, presne ako píšeš, ráno som umyla vlasy a večer som ich už mala hrozne mastné ale fakt extrémne.
    Bianka

    OdpovědětVymazat