Nové tvářenky Regina 02 + LE Essence Girls on tour 01 Big Apple

Vypadá to, že mám tvářenkovou mánii. Pořídila jsem si jednu tvářenku od Reginy a jednu od Essence. Tedy Essence jsem dostala od ILoveMakeUp, když jsem byla na návštěvě :)

tvářenky Regina 02 + LE Essence Girls on tour 01 Big Apple
Tvářenka od Reginy je v odstínu 02. Na fotce je trošku tmavší než ve skutečnosti. Vlastně musím říct, že mě tenhle odstín, mezi těmi čtyřmi, co jsou na výběr, na první pohled vůbec nezaujal. Je to taková nijaká trošku vyblitá barva, no ale po nanesení na ruku, to už je jiná. 

Regina 02
Tvářenka je v kalíšku(?) taková světlounká, trochu hnědá, trochu růžová. Obsahuje stříbrné třpytečky, které jsou viditelné ve tvářence, ale na ruce ani na tváři třpytky nevidím. Zatím mám tvářenku krátce, takže nevím jak hlubokou třpytky jsou, jestli v celé tvářence nebo pouze navrchu a to se ošmrdlá štětcem.
Regina 02
Tvářenka je pudrová, při nabírání štětcem trochu práší. Vůně je jemná. Po nanesení na pleť je odstín takový oranžovo-růžový, možná bych řekla broskvový. Je to jemný odstín, udělá vám zdravá líčka. Komu nesluší ty studené růžovky, jako mně, i když se mi moc líbí, tak tohle je přesně ten odstín, který nám bude slušet a budeme se v něm cítit skvěle.
Regina 02
Tvářenka má 3,5g a mě stála myslím 67 nebo 69Kč v takové té obyčejné drogerii. Výdrž docela dobrá, půl dne jsem ji na obličeji měla.

Druhý kousek je tvářenka tak na půl. Je to multifunkční líčidlo z limitované edice od Essence Girls on tour, v odstínu 10 Big Apple. Dá se tedy použít jak na tvář, tak i na rty.

LE Essence Girls on tour 01 Big Apple
Tvářenka má jasnou oranžovo-růžovou barvu, trošku neonovou, což na fotkách moc vidět není. Líčidlo je krémové, voní po malinách teda já si myslím, že to jsou maliny :D Pro mě je to tvářenka, protože na rtech mi absolutně tahle barva nesedí, udělá mi jakýsi divný odstín skoro do fialova, nevím proč, no prostě nevypadá hezky.
Na tváři je super, stačí nanést trošku, protože je hodně pitmentovaná, takže naťupu dvě, tři ťupky, rozmažu a výsledek je super.
LE Essence Girls on tour 01 Big Apple
Tvářenka má 2,5 g, cenu nevím, ale tak obvykle bývají ceny tak 70Kč a pak cca 40Kč ve výprodeji.

LE Essence Girls on tour 01 Big Apple
Zde srovnání odstinů, Regina vypadá dost světlá, ale není až tak a je více do broskvové, není takhle světlounce růžová. Že ty fotky vůbec dělám :D

tvářenky Regina 02 + LE Essence Girls on tour 01 Big Apple
Na téhle poslední fotce mám na tváři tvářenku Regina 02, která je opět sežraná foťákem. Příště si dám nános jako Marfuša, snad to půjde vidět.


18 komentářů:

  1. Já tedy tvářenku na tváři vidím. :) Vypadá moc hezky. Už musím konečně někde na Reginu narazit, ráda bych se na tvářenky podívala na vlastní oči. :)

    OdpovědětVymazat
  2. ta regina je krasna!

    Inak nezabudni sa zapojit do Weleda giveaway: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/08/weleda-peeling-super-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. Obe vypadajú skvele, hlavne ta regina sa mi páči a je to vidno na fotke celkom dobre, krémovú lícenku som ešte neskúšala, mám dosť mastnú pleť, tak neviem ako by to dopadlo... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já krémovým tvářenkám taky moc neholduji, ale téhle stačí trochu, tak docela drží, možná by ti sedla

      Vymazat
  4. Violets, Tobě to teda sluší. A ta tvářenka Regina vypadá sakra dobře. Já mám jednu s nádechem do růžova a s tou jsem moc spokojená. A pak do hněda, která je sice krásná, ale dělá mě strašně opálenou. Takže s ní jsem opatrná:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji, no jo s tvářenkami se musí vždy tak decentně jen :)

      Vymazat
  5. Miluji tvářenku od Regina v odstínu 02, 01 Já tvářenku vidím, ale jde o to jakým štětcem ji nanášíš :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Já jí chci mít taky. U nás v drogerce za ní chtějí 129,- není to sice moc ale na druhou stranu ty by jsi měla za tu cenu dvě. Podívám se po ní v jiném městě. A na tváři ji vidím a moc ti sluší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to je teda dost předražené :( chce to najít takovou tu malou drogérku zastaralou :)

      Vymazat
  7. Tak regina mě teda překvapila, neustále utrácíme za nějaké nars, dior, benefit tvářenky a přitom tahle je tak krásná a za pár korun!

    OdpovědětVymazat
  8. Tvářenku od Reginy mám ve dvou odstínech. Ačkoli se dělá pouze ve 4 verzích a na první pohled vypadají nudně, na tváři vypadají zajímavě a ta cena je super. Je mě štve ta výdrž- okolo půl dne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já bych brala všechny odstíny, ale když mi růžovky moc nesluší, tak co s nimi že :)

      Vymazat
  9. Pekné fotografie :) Pozývam ťa na moju giveaway Stačí ak klikneš na BellesFleurs - BellesFleurs

    OdpovědětVymazat