Dermacol letní voňavé novinky na tělo a pleť

Tradáá, dneska sepisuji voňavý článek o letních novinkách od značky Dermacol. Určitě si vybere každý, protože jsou v nabídce produkty, které se postarají o čistotu vašeho těla a taky novinky, které vám pomohou starat se o vaši pleť. Takže i když si třeba nemažete obličej, tak se určitě myjete :D Pokud ani to ne, tak v tom případě nevím, co děláte na blogu o kosmetice :P

Sprchové gely Aroma Ritual jsou stálicí v sortimentu. Určitě jste je už nějaký sprcháč prubli a nebo aspoň ovoněli v drogériích. V nabídce je aktuálně 15 vůní sprchových gelů. Tři jsou novinky.


Aroma Ritual Shower Gel - Happy Summer - 250ml
Limitovaná edice od dětí pro děti. Jemný sprchový gel s vůní vanilky a meruňky. Vhodné pro děti od 3 let.
Tenhle sprcháč je růžový a voní jako žvýkačka. Jsem z něj nadšená, ale nevím teda, když je pro děti :D Prostě jak je něco růžové, tak to musím v poslední době mít.


Aroma Ritual Shower Gel - Papaya a Máta - 250ml
Sprchový gel se šťavnatou vůní papáji a máty. Povzbuzující vůně máty uvolňuje nahromaděný stres po celém dni a osvěžuje mysl.
Tohle je pro mě vůně číslo dvě, i když možná vlastně číslo jedna. Růžovka je pro děti.
Miluji na léto sprcháče s mátou nebo čímkoli peprmintovým. Kdysi jsem tu psala o pánském sprcháči, co měl chladivý efekt a v létě je to pecka.
Máta je ze sprcháče Dermacol cítit a opravdu vás osvěží. Nutně potřebujete na léto.


Aroma Rituals Shower Gel - Meruňka a Meloun - 250ml
Sprchový gel s vůní meruňky a žlutého melounu. Vůně je jemná, sladká. Má povzbuzující účinky na tělo a navozuje pocit harmonie.
Opravdu jemná vůně, vhodná pro ty, co nemají rádi příliš voňavé sprchové gely.


Dermacol Love my face - pleťové sorbety pro mladou pleť
  • pleťová emulze s gelovou texturou
  • ultra lehká textura, která se perfektně vstřebává
  • pro intenzivnější účinek lze použít jako masku
  • nezanechávají mastnou pleť



Love my face - hydratační krém pro mladou pleť s vůní meruněk a vanilky. Krém obsahuje ureu pro hydrataci, snižuje ztrátu vody z pokožky, přináší úlevu suché pokožce. Extrakt z okurky pleť hydratuje a osvěží, arganový olej v bio kvalitě vyživuje pleť a kokosový olej pleť zjemňuje. 50ml


Love my face - rozjasňující krém pro mladou pleť s vůní malin a lesního ovoce. Krém obsahuje panthenol pro zklidnění a regeneraci. Kyselina hyaluronová hydratuje, arganový olej v bio kvalitě vyživuje pleť a vitamín B3 sjednocuje. 50ml.


Love my face - zklidňující krém pro mladou pleť s vůní hrušky a melounu. Krém obsahuje panthenol pro zklidnění a regeneraci, kyselina hyaluronová hydratuje, arganový olej v bio kvalitě pleť vyživuje a olej z hroznových jader zjemňuje. 50ml.



I když jsou krémy pro mladou pleť, tak jsem se pustila do testování. Zatím zkouším hydratační. Myslím, že hydrataci potřebuje pleť v jakémkoli věku. Uvidíme, jak mi sedne.
Krémy jsou opravdu jemné, jsou parfemované. Roztírají se snadno, nezanechávají bílou stopu. Vstřebávají se ihned.


3 komentáře:

  1. Novinky jsou vážně povedené a láká mě fakt všechno. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dermacol jede, to teda jo. Novinky jim jdou. Navíc je člověk užije, protože jsou fakt fajn :)

      Vymazat
  2. Moc hezké fotky, dneska se konečně na ně musím zajít podívat a krém vezmu pro dceru. Díky za tip
    Martina

    OdpovědětVymazat