NARS Audacious Lipstick - Anna


Myslím, že už jsem vás natahovala pěkně dlouho a je čas konečně ukázat moje dvě krasavice NARS Audacious Lipsticks.
Celkově se v USA prodává 40 nových odstínů, 30 má Sephora a 10 je exklusivních odstínů pro Barneys a Nars online. Rtěnky jsou pojmenovány různými ženskými jmény. Odstíny jsou od těch nejsvětlejších, přes fialové, rudé, vínové nebo temně lilkové. Myslím, že z téhle nabídky si vybere každý.
V Brně v Sephoře jsem viděla 20 odstínů ve stojanu, jakou nabídku má Praha netuším.

NARS Audacious Lipstick - ANNA
tento odstín by měl být v permanentní nabídce, bohužel v Brně jsem tento odstín ve stojanu nenašla, tudíž jsem se rozhodla ho objednat. Jak ke mně rtěnky doputovaly si můžete přečíst zde a taky zde
Rtěnka je balená v černé, matné, pogumované krabičce s vyraženým černým. lesklým reliéfním nápisem NARS.
Rtěnka má 4,2g a já ji kupovala za 30€
NARS Audacious Lipstick - Anna
Rtěnka je v bytelném černém, matném, kovovém obalu, který má ve vršku magnet/y. Tyto magnety drží pevně vršek u zbytku obalu rtěnky. Po celém obvodu spodní části obalu jsou písmena NARS, která jsou natisklá na všech rtěnkách stejně a navazují na sebe. Takže když máte čtyři kousky těchto rtěnek, můžete si je poskládat tak, že je pak možné přečíst logo NARS. Matný povrch obalu není kdo ví co, ale u Narsu jsem si na nepraktičnost obalů už zvykla, ty pogumované obaly tvářenek jsou taky skvělá vychytávka :D Asi to vymýšlí někdo, kdo se rád zabývá otisky prstů.
NARS Audacious Lipstick - Anna
Na spodní části rtěnky je nalepený černý štítek s názvem a dalšími informacemi.
NARS Audacious Lipstick - Anna
Naprosto dokonalé je taky logo NARS vyražené na rtěnce. Rtěnka nevoní, prostě jen taková rtěnková vůně, slabá, skoro neznatelná.
Konzistence je krémová. Rtěnka je skvělele pigmentovaná a opravdu stačí, když přejedete po rtech jednou a dá vám plnou barvu. Není potřeba přejíždět po rtech vícekrát.
NARS Audacious Lipstick - Anna
ANNA neobsahuje žádné třpytky nebo shimmer. Rtěnka je matná, na rtech zanechává takový saténový finish. Rty nevysušuje. Po aplikaci jako by přilne na rty a je prostě dokonalá :)
Výdrž i u tohoto relativně světlého odstínu je velmi dobrá. Docela dobře zvládá pití, i když otisk na sklenici si neodpustí. Jinak ale ze rtů nemizí. Pokud byste nejedli, zůstane vám na rtech celý den. Nikam se neztrácí, nerozpíjí se, nezalézá do vrásek, nemizí kolem středu úst. Při jídle se vytrácí pomalu a stejnoměrně. Zda zvýrazňuje šupinky nebo ne, nevím. Pokud nanášíte rtěnku, snažte se mít rty dokonalé, abyste zbytečně neupozorňovaly na jejich nedokonalosti.

NARS Audacious Lipstick - Anna
Odstín ANNA je popisován jako smokey rose. Nejdřív jsem měla strach ji objednat, protože mi připadalo, že na některých fotkách z ní dost srší fialková. V reálu je odstín nádherný a sedl mi perfektně. Pokud nanesu na rty, fialová z ní nevystupuje. Samozřejmě dost záleží na světle a na aktuální kondici mých rtů, ale ať se na ni dívám z jakéhokoli úhlu je nádherná.
NARS Audacious Lipstick - Anna
A jak jinak, na konec pár fotek na mých rtech. Snažila jsem se vybrat fotky, na kterých odstín odpovídá a je nafocen na docela dobrém světle. Pouze předposlední fotka je focena v polostínu.. Odstín Anna nepotřebuje konturku, na fotkách tedy rty bez konturky. Rtěnkou krásně rty vykreslíte, konturka by byla zbytečná.

NARS Audacious Lipstick - Anna
NARS Audacious Lipstick - Anna
NARS Audacious Lipstick - Anna
NARS Audacious Lipstick - Anna
NARS Audacious Lipstick - Anna
NARS Audacious Lipstick - Anna
Za sebe mohu tyhle rtěnky doporučit všemi deseti. Kdybych na to měla, objednám asi všech 40 odstínů. Pár odstínů už mám na wishlistu, uvidíme kdy se objeví doma ve sbírce. Zejména to záleží na tom, zda moje vybrané odstíny jsou v prodeji v Sephoře nebo je budu objednávat ze zahraničí.

A co vy? Máte nějaký svůj tajný tip nebo už máte nějakou Audacious lipstick doma?

23 komentářů:

  1. já mám doma Veru a Natalie a miluju je! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Vůbec se nedivím, Vera byla další, kdybych nesehnala tyhle dvě :)

      Vymazat
  2. No teda moc pěkná, čekání (a hlavně ty trable) se vyplatilo že :) Já myslela že ani tento u nás není, to se musím v Praze podívat, mám jiný odstín ale teď nevím název.. Jinak mě právě krom toho co mám žádný nezaujal, ale asi jsem se nedívala pořádně :) No, kdyžtak bych mohla zaúkolovat kolegu co jede na služebku do Ameriky, beztak už mám pěkně dlouhej seznam :D Btw. za takový fotky by ti měli sami nějakej kousek poslat, a celkově super recenze ;):)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Píšeš to správně, ANNA u nás není. Teda je, na mé toaletce :D Děkuji za pochvalu, ale na to jsem malý pán, aby si mě všiml Nars a něco mi poslal :D

      Vymazat
  3. Tak ta je moc povedena:)Mrknu, zda neni i odstin Eva, hehe.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) myslím, že odstín Eva jsem neviděla, ale třeba v další kolekci bude :)

      Vymazat
  4. Ako, ten rúž vyzerá dokonalo, krásny je aj v akcii, ale, hmm, noo... nejak určite nie na mojich perách - ten odtieň ma vôbec neoslovil a nekúpila by som si ho. Fakt mi to na fotke pripadá moc do fialkova... Ale nejaký by som si určite vybrala ;).
    saveonbeauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi to chce ho vidět naživo. Ale samozřejmě, trochu do fialkova je, rozhodně není do růžova. Z těch 40 odstínů aspoň 5 ;)

      Vymazat
  5. Vieš, aké je ťažké presvedčovať sa, že ich nepotrebujem? A ty mi nepomáhaš :D Ale tento odtieň vyzerá skvele :) Som rada, že ti došli :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale nepřesvědčuj se :D stejně to bude trvat jen chvíli a nějakou koupíš :)

      Vymazat
  6. Viděla jsem u Lou Natalie a zamilovala jsem se... :-) Bohužel je rtěnka na mojí studentskou peněženku docela dost drahá a tak uvidíme jestli si pro ni půjdu nebo ne :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus vychytat 20% v Sephoře, to taky udělá dost. A nebo prostě odkládat a šetřit :)

      Vymazat
    2. Už teď šetřím na šampony z lékárny, které nestojí zrovna málo :-( No ale snad vychytám tu slevu :-)

      Vymazat
  7. aaaaa tu chci tu chci tu chci:-D Nadherny odstin!

    OdpovědětVymazat
  8. :O :O :O ?? Ja som snad dokonalejší rúž ešte nevidela, nadherny odtien, dokonaloosť :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A nejlepší je, že to je fakt na jedno přetření taková sytá barva, dokonalost :)

      Vymazat
  9. Krásna.:) Poobzerám na nete, u nás na SVK môžeme len slintať a kto nerád objednáva cez net, má smolu - čo teda môj prípad nie je.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D vy nemáte Sephoru, že? Nebo Douglas nemáte? Teď nevím.

      Vymazat
  10. Moc krasna. Kolik stoji u nas v Sephore??

    OdpovědětVymazat
  11. Tak to je nádherný odstín! :) Já zatím pokukovala jen po Natalii, tak ted nevim :)

    OdpovědětVymazat
  12. Keď som zbadala prvú fotku s tvojimi perami s Annou, skoro mi vypadli oči! Ten odtieň je prenádherný a viem si predstaviť, aký je rúž na perách skvelý. Mimochodom, máš tak krásne pery, dokonalý tvar a pekne plné :)

    OdpovědětVymazat