Termální vody ve spreji a vodní spreje

Termální vody ve spreji používám celé léto, vždycky mám v kabelce aspoň jednu. Jsem ráda za malá kabelková balení. V letních parnech je to vždy skvělé osvěžení, voda zklidní a posílí pokožku (píší na etiketě).
Termální vody a vodní spreje
Termální vody obvykle nekupuji zvlášť, často bývají v balíčku s krémem za výhodnou cenu;) já kupuji krémy Vichy, takže tam tahle akce bývá v létě téměř vždy, tzn. že už mám pěknou zásobu. Dále můžete termální vody ve spreji sehnat jako dárek v časopisech. Což je zřejmě v mých zásobách na fotce voda Avéne, dvě mám dokonce ještě neotevřené. Ale neva, všechno se hodí. Pokud nechcete vrážet peníze do drahé kosmetiky nebo prostě máte jakýkoli jiný důvod proč nekupujete kosmetické přípravky v lékárně, tak jsou i levnější varianty z drogérií.
Vodní spreje
Nepředpokládám, že bych psala o něčem co neznáte. Vodní spreje Rival de Loop a Balea jsou též bezvadné pro letní osvěžení. Rival de Loop jsem koupila v drogerii Rossmann za 21,90Kč a Baleu vodní sprej mám z Dm drogerie za 29,90Kč. Obě balení mají 75ml. Což je fajn, ta malá balení Vichy co mám na obrázku mají pouze 50ml, to velké 150ml.
Rival de Loop píše, že sprej obsahuje aloe vera, voda je bez vůně. Rozprašovač má jemný, takže voda na obličeji hned uschne.
Balea má obsahovat mořské minerály a má jakousi vůni. Ta vůně během chvilky zmizí, ale mně to prostě nevoní:( rozprašovač se mi zdá trošku hrubější než Rival de Loop, ale voda na obličeji taky zmizí během chvilky.
Nevím jestli tyhle vody jsou v drogériích v sortimentu po celý rok nebo je to sezónní záležitost.
Za sebe doporučuji mít tyhle pomocníky na léto v kabelce :)

4 komentáře:

  1. Tenhle článek jsem hned musela otevřít, je to moc prima téma. Sama mám vodu z Avéne, je příjemná v horku a užitečná i na cestách. Občas ji použiju i na vlasy:-D

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, info o tom Benefitu, jak ses ptala v komentari:

    Takze, potvrzeno Sephorou na FB. U Benefitu plati 20% v kazdem pripade. Dale navic pri koupi 2 ks jeste navic tasticka s darkama (mini rasenka a mini porefessionaů). A kdyz jeste bude jeden z tech vyrobku rasenka They real, tak jeste jeden mini porefessional. Tzn. ze napriklad pri koupi te rasenky a cehokoliv jineho, je budete mit s 20% slevou a dostanete tasticku, mini rasenku a 2x mini porefessional :).

    OdpovědětVymazat
  3. Jo, tak tohle jsou skvělé osvěžovače!!

    OdpovědětVymazat