Urban Decay Vice Lipstick v odstínu Ravenswood

Dala jsem na instagram hlášku, že by mohla tahle rtěnka být na blogu asi za hodinu, no teď jsem 20 minut koukala na youtube, tak se článek objevil asi za něco dýl :D
Každopádně vás neochudím o jednu nádhernou rtěnku od Urban Decay, opět z řady Vice, tentokrát v odstínu Ravenswood.




Ravenswood je krémový odstín. Je bez třpytek. Rtěnka je vymakaná do posledního detailu. Jak obal, tak i samotný produkt. Ten má na sobě vyražená písmena UD. Obal rtěnky je kovový v barvě gunmetal a konec rtěnky je zlatý.




Pojďme raději hned na fotky rtěnky na rtech. Já jsem z odstínu nadšená, totální láska. Nevím úplně jak se vám fotky na monitoru zobrazují, rtěnka je spíš tmavší než nude. Odstín je do hněda, šmrncnutý červenou, která z něj ale vůbec nevystupuje. Je to přirozená barva. Nechci psát: barva vašich rtů, ale lepší, ale trochu se to k tomu blíží. Kdybych měla takové rty, tak si pískám :)
Je to prostě tmavší, trochu výraznější odstín rtěnky, vhodný na každodenní nošení do práce. Pokud tedy můžete do práce nosit makeup.



Ke rtěnce jsem našla dokonale padnoucí konturku. Zrovna o téhle konturce od Revlonu jsem si myslela, že poputuje dál. Nějak se mi odstínem nezdála. Ještě, že jsem ji nestihla darovat. Krásně se mi k Ravenswoodu hodí.



Tak a pár swatchů na ruce: krajní, tenší čára je konturka od Revlonu v odstínu Mauve. Vedle je Ravenswood. Když jsem rtěnku dala na rty, bylo mi jasné, že podobný odstín doma už mám. Myslela jsem si, že je to odstín Syrup, který je moje první rtěnkou od MACu vůbec. No, jak vidíte na vzorku na ruce, docela jsem se zmýlila. Syrup je podle Ravenswood o dost světlejší, což na rtech takhle světlý vůbec není.
Se Syrupem jsem to netrefila, ale pak jsem už sáhla na jisto. Když se podíváte pořádně, Ravenswood od UD je skoro stejný jako Twig od MACu.
Možná takhle na fotce jde Twig víc do červena, ale v reálu rozdíl nevidíte.
Co se týče výdrže, jak píši vždy, je to prosté - jíte-rtěnka jde dolů, nejíte-máte ji na rtech. I tento odstín jde ze rtů dolů velice přirozeně, od středu.
Rtěnka má krémový finish, na rtech je velmi příjemná, hebká. Rty nevysušuje, nezalézá do vrásek.


Poslední fotka trochu mázlá, já vím, zapracuji na tom:) Ale zkuste držet konturku a rtěnku u rtů, v druhé ruce držet foťák bez výklopného displeje, takže vlastně nevidíte, co fotíte a u toho se ještě musíte snažit najít normální světlo, které nejde do žluta. Já jsem vlastně výsledkem spokojená.


Jak se vám Ravenswood líbí? Máte rádi tyhle univerzální odstíny rtěnek nebo se vám víc líbí odstín Manic od UD, o kterém jsem psala minule? Článek ZDE.

8 komentářů:

  1. Tenhle odstín rtěnky je nádherný. Takové barvičky mám moc ráda.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Úplne nádherný odtieň! :) Rúž od Urban Decay nemám, ale verím, že sú kvalitné :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že jsou kvalitní a hlavně příjemné na rtech. No a ta barva :)

      Vymazat
  3. Přesně odstín co se mně líbí! Opět krásné na Tvých rtech.

    OdpovědětVymazat
  4. Wow, tak ta je teda krásná, to jsi vybrala suprově. Ty vždycky objevíš krásné odstíny.

    OdpovědětVymazat