Artistry Hydra-V - hydratace pleti

Psát o hydrataci pleti v zimě, se může někomu zdát zvláštní. Já ale hydratuji pleť celý rok, takže pro mě rutina. Samozřejmě mám své oblíbence na zimu a na letní období, ale některé kousky používám celoročně :)
Jako třeba produkty od Artistry, z řady Hydra-V.




Kosmetiku Artistry můžete koupit na stránkách AMWAY . Řada Hydra-V obsahuje hydratační masky, séra, tonika, krémy atd. Z nabídky produktů si vyberete podle potřeb své pleti. Mají tedy hydratační produkty jak na suchou, tak mastnou, popř smíšenou pleť.
Produkty můžete koupit samostatně, ale za povšimnutí rozhodně stojí sady Power Systém, ve kterých najdete tři produkty určené na různé typy pleti. Viz výše. :)

Já jsem vybrala balíček na smíšenou až mastnou pleť. V sadě najdete:

  • Artistry Hydra-V Vyživující koncentrované pleťové sérum, 30ml
  • Artistry Hydra-V Osvěžující pleťový gel, 50ml
  • Artistry Hydra-V Osvěžující gel/krém na oční okolí, 15ml
Hydra-V Vital Skin Serum Concentrate - Pleťové sérum dodává pleti, prostřednictvím modrých kuliček, výživu a hydrataci. Pleť je po použití séra svěží, hebká, hydratovaná. 



Toto sérum už mám ve druhém balení, používám ho jak v zimě, tak i v létě. Na léto je samozřejmě vhodnější. V zimě, pokud mrzne, musím své pleti dodávat i nějaký hutnější krém, takže kombinuji s jinými produkty, když už je hodně pod nulou, vynechávám ho a nebo použiji na noc. Sérum je v balení s pumpičkou, obvykle mi stačí jedno pumpnutí na celý obličej, ale pokud mám pocit, že potřebuji víc, dávám 1,5 pumpnutí :) Obal je krásný modrý, hlavně ale lahvička je průhledná, takže vidíte, kolik vám zbývá produktu.
Sérum je slaboulince parfemované, na obličeji vůni necítím.


Aktuálně kombinuji sérum s dalším produktem od Artistry a to je Youth Xtend Protecting lotion, což je tedy emulze, která chrání pleť před UV paprsky a předchází vzniku jemných linek a vrásek. Toto "mléko" taky hydratuje, ale je hutnější než sérum z řady Hydra-V a mně prostě kombinace těchto dvou sedí.

Hydra-V Refreshing gel - osvěžující hydratační gel, který pomáhá zvládat mastné zóny v obličeji a zároveň hydratuje.


Nejdříve jsem si myslela, že gel je určený na mytí obličeje. Ale není, je na denní použití. Jeho plus je, že redukuje výskyt mazu v obličeji. Konzistence gelu je hutnější než Hydratačního séra. Gel není mastný nebo hutný, ale takový jako víc klouzavější a není tak vodový jako sérum.
Po nanesení je viditelné, zvlášť na nose, že nos je prostě matnější, neleskne se. Gel z této sady je určený na mastnou a smíšenou pleť, nemám ale pocit, že by mě vysušoval.
Balení má taky pumpičku, což je super hygienické. Obal je měkký, plastový-gumový. Gel je velice jemně parfemovaný, vůně skoro neznatelná.


Hydra-V Refreshing Eye Gel Cream - osvěžující gel na oční okolí. Co si budem říkat, jednou prostě nastane čas, kdy je potřeba očnímu okolí začít věnovat pozornost a dostatečně jej vyživovat.


Gel zklidňuje a hydratuje oční okolí. Je to jemný gel, nanáším ho na noc. Jemně vklepávám. Gel by měl redukovat kruhy a váčky pod očima. Já mám bohužel kruhy už v takovém stádiu, že na ně platí jen retuše :D Takže gel používám preventivně, pro svůj dobrý pocit a hlavně na hydrataci pod očima.
Gel nemá pumpičku, ale plastový obal je měkký, zmáčknete tubu a zúženým koncem vytlačíte potřebné množství produktu. Vůni necítím žádnou.


Zde vidíte konzistenci a barvu všech produktu ze sady. Všechny tři jsou lehce roztíratelné a do pleti se vstřebávají během chvíle. Nezanechávají bílou stopu.


Pokud přemýšlíte o dobrých hydratačních produktech, zkuste omrknout Artistry Hydra-V, třeba se stanou i vašimi oblíbenci.


7 komentářů:

  1. Na tvé doporučení jsem si začátkem minulého roku objednala tonikum a jsem s ním moc spokojena, mám na cestě třetí balení:) Těším se na další recenze. Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, no to jsem ráda. Vždycky mě potěší, když mi někdo napíše zpět, že se inspiroval a že mu výrobek sednul:) Díky, určitě se tu zastav :)

      Vymazat
  2. Mně péče od Artistry vyhoyvuje, takže díky za další tip. Zaujal mě ten oční gel.. Já teď mám moc ráda jejich modrou lahvičku s kapátkem obsahující vitamin c a kyselinu hyaluronovou, příjemné..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu mám taky ráda. Vůbec vitamin C mojí pleti taky sedí.

      Vymazat
  3. Pěkný článek. Mám podobnou pleť jako ty, asi :D Už párkrát jsem dala na tvoje doporučení a dobré. Artistry je na mě trochu dražší, ale sérum se mi líbí. Asi ho Ježíšek zaplatí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No rozhodně, pokud je Ježíšek k tomu svolný, hned ho pumpni :D Sérum je opravdu skvělé.

      Vymazat
  4. Právě hledám něco hydratačního na pleť. Nějak mi můj stávající krém nestačí. Zaujalo mě sérum z tvého článku.

    OdpovědětVymazat