Medik8 Super C30 sérum

V dnešním článku vám představím produkt, který je vhodný na suchou, mastnou, aknózní, citlivou, červenou i normální pleť. Našli jste si v popisu tu svou? Tak čtěte dál :)


Moje pleť je normální s mastnější T-zónou. Kdo mě čte déle nebo pravidelně, určitě tuto informaci už pochytil. Za ty roky, co kosmetiku používám, mám své značky, které mojí pleti sedly. Kupuji jak krémy, tak i séra. Měla jsem období, kdy jsem kupovala vždy denní i noční krém, ale přiznávám, že mazat na noc mě až tak nebaví.
Chci nechat pleť odpočinout a hlavně, nechci trávit péčí o pleť víc než musím. ZATÍM. Takže jsem vždy nadšená, když se namažu ráno a vystačím si s tím až do večera, kdy se odličuji. 


Medik8 Super C30 sérum - je určeno pro věk 30 - 60+. Je to antioxidační sérum s obsahem silného vitamínu C. 30% vitamínu C +kyselina ferulová + kurkuma. Sérum bojuje proti prvním příznakům stárnutí pleti a to právě nejsilnějším vitamínem C z portfolia produktů Medik8. Maximalizuje jas pleti, vyhlazuje ji. Pleť je rozzářená, bez vrásek a tmavých skvrn.


Pokud vás zajímá odborný a detailní popis, najdete ho ZDE


Sérum Super C30 vypadá jak lahvička chemika s kapátkem. Lahvička je skleněná a obsah je 30ml. Já používám sérum každé ráno společně s druhým produktem od značky Medik8, které vám představím během tohoto týdne.
Zpátky k séru, sérum je určeno pouze na vnější použití. Ráno po očištění pleti nakapu pár kapek na obličej. V návodu je napsáno 4 kapky, já prostě kapátkem tak nějak pošmrdlám po čele nose a tvářích. Toto množství mi bohatě stačí na celý den. Jak jsem psala, kombinuji ještě s hydratačním sérem, ve výsledku mám na obličeji produktů docela dost a nemám pocit, že bych měla Super C30 přidat.
Super C30 se rychle vstřebává, nezanechává mastný ani lepivý pocit na obličeji. V lahvičce sérum voní citrusy, na obličeji vůni necítím.
Sérum je tekuté, ale trošku jako by olejové, ale jen maličko. Pokud si nakapete sérum na obličej a budete otálet s rozetřením, může vám téct dolů. Tak bacha, je to zbytečné plýtvání produktem, když vám kápne na zem :)
Sérum pleť nijak nezatěžuje, póry neucpává.
Kapátko u produktu je velmi vychytaná a hygienická pomůcka.


Na krabičce a v recenzi na netu je napsané, že po nanesení může brnět pokožka. Já předpokládám, že může jemně štípat, pokud máte akné nebo jinak narušenou pleť. Mně neštípe ani nebrní, mně vyživuje, rozjasňuje a jsem s ním moc spokojená.



Sérum používám již nějaký měsíc, za celou tu dobu nemám potřebu dávat na pleť krém nebo jiné produkty. Vypadá to, že moje pleť je nadšená. Já taky, protože tohle je přesně to, co chci. Namazat ráno a neřešit během dne pnutí pokožky nebo loupající se nos.


Pokud přemýšlíte nad tím, že byste pleti chtěli dopřát nějaký vitamín C, tohle sérum mohu doporučit.

6 komentářů:

  1. Tuhle značku chci dlouho vyzkoušet :) Sérum vůbec nevypadá špatně
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Já to mám zase naopak. Nejraději se mažu na noc. Sérum se mi líbí, o značce jsem už slyšela.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Zdena Tomancová18. září 2018 v 12:03

    O značce jsem ještě neslyšela, vypadá zajímavě. A právě hledám nějaké sérum s vitamínem C, tak možná bych toto vyzkoušela. Počkám si, jaký další produkt nám představíš :) Protože hydrataci své pleti taky ráda dopřávám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) tak vyčkej do pátku a můžeš objednat obě. Třeba :)

      Vymazat