Artistry péče o pleť - peelingový krém a jílová maska

Mám další nové produkty, které jsem vyzkoušela. Jsou celkem tři, všechny od značky Artistry. Dva jsou určené na pleť a jeden deodorant, který se v létě sakra hodí :) A nejen v létě. Jo počkat, ještě vám ukáži čtvrtou věc, ale to už není kosmetika. Pokud vás zajímá, co je to, čtěte dál.




Docela často zmíním na instagramu, že maskuji a ptám se jak to máte vy. Zda masky používáte, jak často atd. Odpovědi jsou různé, někdo často, jiný zas nikdy.
Já to mám tak, že nejméně jednou za týden si tu masku dám, udělám peeling, vyčistím pleť opravdu dokonale. Většinou mi to vychází na víkend. Ale i v týdnu si sem tam dám na obličej masku. Hlavně v létě, kdy je pokožka víc mastná a přijde mi, že masky a peelingy jsou schopné mou mastnou T-zónu regulovat.

Když jsem procházela stránky AMWAY , narazila jsem na Peelingový krém.
Slovíčko krém mě v názvu zaujalo. Je fajn si vydrhnout kůži, ale taky je fajn, když vám peeling zanechá pleť hebkou a vláčnou, bez stahujícího pocitu.
Peelingový krém je vlastně takové 2v1. Tento peeling je tak jemný, že jej můžete používat několikrát denně. No, upřímně, kdo z nás má čas několikrát denně se peelingovat? Na druhou stranu, ráno a večer, kdy si na 100% myjem obličej, by se to zmáknout dalo. Mně osobně stačí peeling jednou až dvakrát za týden.
Tento peeling je vhodný pro všechny typy pleti, pokožku nevysušuje, pleť je jemná, hladká a hebká. Peeling obsahuje jemné jojobové kuličky, které pleť vyčistí a kokosový olej, který pleť vyživí a hydratuje.
Peeling jemně voní, obsah 125ml. Seženete na eshopu Amway, ZDE



Kuličky v peelingu nejsou nijak hrubé, takže vaši pokožku nepoškodí. Kuliček je v krému docela dost, to mi vyhovuje. Nemám ráda peelingy, kde je jedna kulička na litr produktu.


Do dvojice k peelingu mám Hlubokočisticí masku s obsahem jílu.
Maska působí hluboko v pokožce a odstraňuje nečistoty, maz. Pleť je po použití svěží, jemná, čistá.
Maska obsahuje amazonský bílý jíl a kaolín. Při každém použití přispívá maska k redukci mazu, stahuje póry a přináší blahodárné účinky esenciálních pleťových minerálů, např. zinku a mědi.


Myslím si, že je vcelku na vás, jak často budete masku aplikovat. Každý ať se řídí podle své pleti a podle svých požadavků. Já dávám na obličej aspoň jednou za týden, ale obvykle spíš i 2x. Zase, bavíme se teď o období léta.


Maska je jemná, světlá a jemně voní. Obsah 100ml a koupíte ZDE.


Co na to já?
Já mám pleť normální/smíšenou. Peelingy a masky na obličej, zejména na čištění obličeje, vyhledávám a používám.
Tyto dva kousky nyní kralují na vaně a používám je docela pravidelně. Nanáším nejdříve masku, kterou nechám působit 15-30minut, záleží jak rychle uschne. Pak peelingem smyji. Líbí se mi, že ani jeden produkt pleť nevysušuje. Což některé masky i peelingy, které doma mám, dělají. Pak musím na pleť nanést hydratační krém nebo emulzi. Po použití těchto dvou produktů, tohle odpadá.
Stejně tak, ani maska, ani peeling pleť nedráždí, takže není po použití zarudlá.
Já jsem spokojená a vsadím se, že za nějakou chvíli, budou oba produkty v článku Spotřebováno :)

O dalším produktu asi nebudu psát romány. Jde o deodorant a pokud jste u mě na blogu - na kosmetickém blogu, předpokládám, že deodoranty používáte. Ať už v jakékoli podobě.

Deodorant mě zaujal zejména kvůli tomu, že nezanechává bílé skvrny na oblečení. Já nosím skoro pořád tmavé/černé topy, takže mě vždy úplně bere hrůza, když vidím, že pod paží mám trika bíle zabarvená.
Deodorant hezky voní, je to jemná květinová vůně. Nevím jestli je vůně úplně vhodná pro muže, jak píší na netu. Deodorant by měl chránit proti potu 24hodin. Mě teda ne, musím během dne vůni obnovit. Jinak ale funguje a nepoužívám k němu už tuhý deodorant.
Obsah 200ml a koupíte taky na eshopu Amway, ZDE.



Poslední věc, kterou jsem měla v balíku od Artistry, je tohle zrcátko. Já vím, že pro někoho je to nuda. Jenže já už nějakou dobu sháněla pořádné, pevné cestovní zrcátko, které budu moc vzít na dovču a nebudu se muset bát, že se mi během cesty rozpadne. 
Já doma cestovní zrcátko mám, ale je takové chatrné a vzadu má kovovou nožičku, která vždy vypadla nebo se rozjela během toho, kdy jsem se malovala nebo si trhala obočí. A nevím jak vy, ale já, když si trhám obočí, tak jsem nalepená a vytlemená na zrcadle asi ve vzdálenosti 2cm :D 
Loni jsem ze zoufalství malé zrcátko na dovču ani nevzala a pak jsem toho litovala. Co si budem vykládat, na obočí je prostě potřeba zrcadlo pořádné. 
Tohle má velikost 16,5x17,5cm. Je orámováno pevným, černým plastem. Z jedné strany je zrcadlo čtveraté, to je normální nezvětšuje a druhá strana, která je kulatá, má sedminásobné zvětšovací zrcátko. 
Řeknu vám, to zvětšování jsem nikdy nepoužívala, až letos. Jde jen o to zvyknout si, že vidíte každý milimetr kůže. Ale na to obočí je zvětšovací super, to se mi líbí.
Jo a hlavní věc je, že je zrcadlo stabilní a prostě stojí a nepadá, když se na něj lepím.
Koupíte ZDE


2 komentáře:

  1. Odpovědi
    1. Nevypadá a je opravdu fajn. Produkty, které mám zatím vyzkoušené mi sedly. Zrovna teď taky maskuji :)

      Vymazat