Voňavé novinky Aqua Mineral

Z letních novinek značky Aqua Mineral jsem úplně mimo. Je strašná škoda, že blogspot ještě neumí přenášet vůně. Padli byste, a pak rovnou běželi do FAnn parfumerie, kde produkty značky Aqua Mineral můžete koupit. Kdo není sportovec, jako třeba já, klikl by na eshop :D

Prémiová značka produktů péče o krásu využívající účinky solí a dalších prospěšných látek Mrtvého moře Aqua Mineral přichází pro letošní léto 2017 s několika novinkami a také rozšířila sortiment o nové vůně oblíbených produktů.

K několika produktům z řady péče o tělo přibyly varianty s novými vůněmi.
Tělový peeling Total Silk Body Scrub Enchantment vás zaujme jemnou karamelovou parfemací.
Tělové máslo Blissful Body Butter Starlight Glamor vaši pokožku provoní karamelem a vanilkou.
Dvě nové varianty má hydratační mléko na tělo a ruce Velvet Touch Hand&Body Lotion - Zlatá verze Gold Charm voní po heřmánku a vanilce. Stříbrná Midnight Magic přináší silnou a smyslnou vůni pačuli.


Tělový peeling  Total Silk Body Scrub Enchantment - 475 g. Využívá intenzivních účinků soli z Mrtvého moře, která efektivně odstraňuje povrchové nečistoty a obohacuje pleť o výživné složky z olejů sezamu, sladkých mandlí a hroznových semínek. Koupíte ZDE

Já miluji peelingy, jak na obličej, tak i na tělo. Na tělo mám strašně ráda peelingy s olejem, kdy se vydrbete a pokožka vám pak zůstane hebká, naolejovaná a krásně voní. I když jsou tohle letní novinky, tak bych řekla, že vůní už pomalu, ale jistě směřují k podzimu. Vůně karamelu mi ho jaksi připomíná.
Nemám žádný negativní komentář k peelingu, je perfektní. Po použití není potřeba tělo natírat dalšími produkty, je promaštěné olejem. Pokud jste ještě peeling s olejem neměli, nemusíte se bát, že by po vás stékal po použití olej, vůbec ne. Na druhou stranu, drahé, saténové pyžamo, bych na sebe asi nevzala. Peřiny určitě nezamastíte, mám vyzkoušené :)




Tělové máslo Blissful Body Butter Starlight Glamor - 350ml. Dodává pleti výživu a hydrataci. Obsahuje bambucké máslo a oleje z oliv, avokáda a hroznových semínek. Je obohacené o účinné minerály z Mrtvého moře a výtažky z řasy Dunaliella. Vitamíny E a C pomáhají obnovit zdravý vzhled pokožky a udržují ji vláčnou po celý den.



Dnes budu hodně opakovat slova super, skvělé, miluji :) Tělové máslo je super a voňavé. Má stejnou parfemaci jako peeling, takže když ho použijete po peelingu, skvěle se produkty doplňují. Já ho teda po peelingu nepoužívám, jak jsem psala, pokožka je mastná, nepotřebuji mazat. Jakmile se namažete máslem, je to zas takový jiný pocit, pokožka je jemná a jako by mokrá, klouzavá. Máslo se skvěle roztírá a bez problému vsakuje do pokožky, nezanechává bílý povlak a nemastí. Vůbec.



Velvet Touch Hand&Body Lotion Gold Charm - 250ml. Pěkně velká tubička skvělého krému na ruce a tělo. Tato luxusní, jemně parfemovaná emulze okamžitě hydratuje a revitalizuje pokožku rukou a celého těla, zanechává ji jemnou a hladkou. Lehce se vstřebává.


Nádherná vůně. Jiná, než peeling a máslo na tělo. Opravdu luxusní, krém mám v práci na stole a kdykoli mám pocit suchých rukou, máznu ho a je po problému. Ruce jsou vyživené, hladké, nemastné, voňavé.
Tělo tímto krémem nemažu, mám máslo a tohle si šetřím na ruce. 
FAnn nabízí tělové mléko ve třech verzích, já rozhodně plánuji očíhnout tu stříbrnou Midnight Magic, pačuli mě láká. Koupíte ZDE.

Značka Aqua Mineal taky nabízí velkou škálu produktů na obličej. Něco mám vyzkoušeno, psala jsem článek ZDE. Zkoušely jste něco od téhle značky? Doporučte mi, co neznám :)

4 komentáře:

  1. Krasne fotky! Aqua mineral me uz dlouho laka vyzkouset. Libi se mi tvuj popis masla, podivam se na nej ve Fann. Pavla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě na produkty Aqua Mineral mrkni, máslo je super, ale ten zlatý krém na ruce taky :)

      Vymazat
  2. Tohle vůbec neznám, ale líbí se mi obaly :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) obaly mají krásné všechny, ale obsah taky není marný.

      Vymazat