Spotřebováno leden - květen 2017

Když jsem hledala poslední článek Spotřebováno, vyskočilo na mě datum prosinec 2016. To je divné, říkám si, není možné, že tu ten čurbes (prázdné lahvičky) skladuji už od ledna. No a ono to možné je. Abyste si nemysleli, že mám v ložnici v rohu nebo pod postelí hromadu prázdných obalů :D To ne. Co vypotřebuji dám do krabice, kterou pak při psaní článku vyhraboším, vše nafotím. Článek obvykle chystám den před tím, než vyvážejí popelnice, něco nahážu do nich, zbytek roztřídím na plasty a papír a vyvezu.

I dneska jsem se snažila rozdělit produkty do skupinek, no trošku se to zvrhlo. Poslední fotka je dofocená právě dnes, ještě jsem stihla upotřebit nějaké věci, tak jsem je dala na poslední mix fotku. Asi je vám to úplně jedno. Prostě mrknete na fotky a je jasné, co jsem spotřebovala. Tak jdeme na to.

Ceny psát nebudu, u některých produktů, možná u většiny si ji ani nepamatuji. Tak snad to neva.

Produkty na tělo

1. Bourjois sprchové gely - tyhle sprcháče mám hodně ráda, mám jich pár nakoupených do zásoby a jsou pořád fajn. Možná se vám bude zdát, že dva sprcháče za půl roku je nějak málo. Ne, nejsem špindíra, jen mám načatých asi pět sprchových gelů a ty postupně na vaně vyměním, jakmile mě přestanou bavit. Tyhle mě ale bavily natolik, že jsem je stihla vypotřebovat. Charm me je perfektní vůně, pokud ho někde seženu, určitě koupím zas. Sprcháče mají obvykle 250ml, Glamour měl 400ml.

2. Tělový peeling od Body Basics - taky vykopávka už. Ale byl to funkční a krásně voňavý peeling na tělo. V ČR už obchody BB nejsou.

3. Deodorant Balea Icy Orange - taky starší kousek,. Voněl příjemně, svěže. Nevím zda to byla limitka nebo je dostupný. Zatím kupovat nebudu, mám plno jiných.

4. Deodorant Borotalco - prostě pecka, jakékoli výrobky Borotalco mám ráda. Mám doma zásobičku a na léto jsou super.

5. Olay gel na holení - co dodat, prostě gel na holení :) Dobrý, nemám výhrady.

6. Lush sprchový gel Snow Fairy - bomba, krásná žvýkačková vůně. Sprcháč mi vyhovoval, je to prostě sprcháč, co vás umyje a ještě navoní.

7. Tělové mléko St. Tropez - tuším, že tohle mléko bylo po slunění nebo po solárku. Já ho používala během zimy na suchá lýtka, byl fajn a pěkně voněl. Taky ho mám už 100let, ale nezkazil se, vzdržel.

8. BBW pěnové mýdlo na ruce Honeyed Pineapple Pumpkin - krásná vůně, škoda že BBW se stále České Republice vyhýbá.

9. Isana odlakovač na nehty z Rossmannu - kupuji dokola, vyhovuje mi. Pěkně odlakuje i tmavé laky a nevysušuje nehty a je za pár kaček. Už mám doma další balení.

10. Ozalin - krém na suchou kůži - já používám na chodidla, zvlášť po zimě je to potřeba. Možná jsem tento krém už ve spotřebě měla, kupuji ho dokola. Tuším, že jsem kupovala v Tětě a taky za pár korun, tuším do 50Kč? asi.

Produkty na vlasy
Tak tahle kategorie půjde velice rychle :D

11. Tři balení Volume šamponu od Aussie - má cenu něco psát? Asi ani ne. Kupuji stále a zatím mým vlasům sedí, takže zítra jdu dokoupit.

12. Aussie produkty nemám na blogu poprvé, takže víte, že k Volume šamponu mi vyhovuje Shine kondicionér.

13. Aussie 3minute miracle - tuhle masku jsem vyhrabala v zásobách, byla z půlky vypotřebovaná, tak jsem ji dojela. Nevím no, tento produkt mi žádný zázrak na vlasech v poslední době nedělá. Ale nemám zničené vlasy, tak to bude asi tím. Jinak krásná vůně, vlasy jsou po něm fajn, používala jsem jako kondicionér.

14. Gliss Kur Blond Shine kondicionéry - kupovala jsem v Rakousku, pak jsem pár kousků sehnala i tady, mám trochu pocit, že ten rakouský byl lepší, ale možná je to jen pocit. Jinak krásně vonící kondicionér, vlasy po něm byly hebké, dobře rozčesatelné.

15. Wella Performance lak na vlasy- tento lak mi vyhovuje, vlasy neslepuje, nedělá helmu. Balení je velké a cena kolem 125Kč.

Produkty na pleť

16. Garnier Essentials odličovač očí - tohle bývala moje láska, bohužel zmenšili balení, zvedli ceny. Dopotřebovala jsem poslední a kupovat nebudu.
Mám totiž náhradu, větší a levnější a taky a to je hlavní - dobře fungující :

17. Astrid Osvěžující čistící micelární voda - perfektní, odlíčí jakýkoli makeup z očí, neštípe. Ve skříňce mám ještě jedno balení, ale to během tohoto týdne dokončím, takže jdu pro další. Nejlepší je koupit v akci, to může stát i kolem 60Kč. A to je fajn cena za 200ml.

18. Clean and Clear tonikum na černé tečky. Toto tonikum mám pro případ nouze, obsahuje hodně alkoholu, takže když mám náhodou za 100 let pupínek, tak ho zničím. Mám ještě jedno balení a občas s ním večer přejedu T-zónu. Nemyslím si, že by úplně fungoval na černé tečky, ale póry stahuje.

19. Na mastnější T-zónu ráda používám Vichy Normaderm - tonikum stahuje póry, co je ale super tak nevysuší kůži. Cena je vyšší, no prostě je to drahé, ale když mi funguje, tak si ho koupím. Obvykle čekám na nějakou akci Vichy, pak to není taková hrůza. Tonikum používám jen na nos, bradu a občas čelo, tak docela dlouho vydrží.

20. Rival de Loop pásky na čištění ucpaných pórů. Ty mám taky v každém Spotřebováno. Kupuji v Rossmannu. Vždy, když tam jdu, tak hodím ze dvě balení do košíků. Jsou levné a fungují. Mám pocit, že přes zimu je to vcelku ok, ale v létě, jak se člověk víc potí/mastí, tak je používám každý týden. Snad mi neupadne nos :D


21. Moje oblíbené Bel odličovací tampóny. Zatím jsem prostě nenašla lepší. Já teda ani nehledám, s těmito jsem spokojená. Kolik je tam balení nevím, tipuji kolem 10.

Dekorativní kosmetika

22. Dekorativka je u mě slabota, nic moc nespotřebovávám. Dneska jsem taky nespotřebovala, ale vyhazuji staré balzámy, které jsou nepoužitelné, zkazily sy. Je mi to docela líto, jestli jsem je použila 2x tak je to moc. No co už.

23. Essence gelová řasenka na řasy i obočí - já používám na zafixování obočí. Gel používám už roky a vyhovuje mi.

Mixka z dnešního dne

24. Bourjois deodorant - stejně skvělé jako sprcháče. Toto byl jakýsi citrusový, krásně voněl a fungoval proti pocení.

25. Uriage Xémose - mléko na suchou pokožku. Tento produkt je prostě pecka. Dokonale funguje na suchou kůži. Já používala na nohy, ruce a výstřih. Přítel na obličej a vyhovoval nám oběma. Dá se tedy použít na celé tělo. Balení s pumpičkou je bezva do té doby než víte, že je zbývá produktu ještě na týden, ale pumpička už ho ven nepumpuje. To naštve, ale já vždy řežu, takže dneska jsem ještě nafotila obal celý a večer bude operace :) Vydolujem z něj vše, co má.

26. Další pěnové mýdlo od BBW Give Thanks - prostě cokoli s dýní mi vyhovuje.

27. Bioderma Hydrabio micelární voda - používám micelárky různých značek, které seženete v lékárně, tahle patří mezi ty lepší a moje oblíbené. Vyhovuje mi víc než ta s růžovým víčkem. Řada Hydrabio je vydařená a mé pleti sedí.

28. L´Oreal Elseve Hedvábný olej na vlasy - 100ml balení mi vydrželo strašně dlouho. Dávám jednu pumpičku na konečky umytých vlasů. Nevím jestli pomáhá proti lámavosti konečků, snad ano. Každopádně mi vyhovoval, dobře se mi vlasy rozčesávaly. Vlasy nemastil. Mám v zásobě jiný olej, ten používám teď, ale k tomuto se určitě vrátím. Možná pohlídám až bude v akci, tuším, že je docela drahý.

29. Estee Lauder Sensuous Nude - můj oblíbený, dokonalý parfém na léto. Kdo mě sledujete na insta, tak víte, že už mám doma novou lahvičku a rovnou 100ml. Juchůůůů.♥

5 komentářů:

  1. Já zveřejňuji spotřebované produkty tak jednou za dva měsíce, to se mi nastřádá víc věcí. Koukám že máš ale velkou spotřebu šamponů, co měsíc, to jeden šampon :-), to mě vystačí na déle. Aussie mě jako jediný drgerkový láká k vyzkoušení a BBW sprcháče vypadají krásně, škoda že se u nás neprodávají.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já totiž musím mýt vlasy ob den, takže to frčí. Nebaví mě to ,ale vlasy se mi mastí a jsou splihlé. A teď v létě je to maso. Já dřív používala drahé šampony ze salónů, ale nevidím v tom rozdíl.

      Vymazat
  2. Niektoré výrobky som už vyskúšala, no niektoré som ešte nevidela a určite ich rada vyskúšam! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  3. Aussie je taky moje oblíbená značka na vlasy. Musím se podívat na ty lepítka na nos a bradu, když říkáš, že jsou levné a dobré.

    OdpovědětVymazat