Too Faced Peach kolekce

V srpnu 2016 jsem na blogu psala o paletce očních stínů, která byla limitka a voněla po broskvích. Paletka u nás byla na jaře 2016. Jak jsem psala v článku, já jsem ji sice nafotila, ale pak jsem ji zapomněla na blog dát. Pokud hádáte Sweet Peach od Too Faced, tak hádáte dobře. Už tenkrát jsem předpovídala, že ji šupnou do stálého sortimentu a taky že jo.
Navíc k ní letos přibyly dva další Peach produkty, které jsou na trhu taky už nějaký čas, takže rozhodně nepřicházím s novinkou :)


Značku Too Faced seženete exkluzivně v Sephoře, tedy jak v které. V Brně stojan není, jen pár paletek a řasenka tuším. Pak teda pár miniaturek v tom stojanu před pokladnami. Já mám své palety z Prahy, jsou to cestovatelky :D
Píši palety, ale vlastně je to trio a tvářenka. Obojí je opět v plechovém obalu, stejně jako paleta stínů na oči.


Produkty z této kolekce voní po broskvích, tvářenka asi víc než trio. V obou plechových krabičkách je vsazené zrcátko.



Trio se skládá z rozjasňovače, tvářenky a bronzeru. Pořád jsem nevykoumala jakou konzistenci mají produkty v paletě na tvář. Není to klasický pudr, připadá mi, že produkty jsou jako by gelovo-pudrové. Nevím, nejsem odborník.
Všechny produkty v triu mají méně, či více třpytek. Dokonce i v bronzeru se něco třpytí.


Tvářenka má klasickou konzistenci, jemně namletý prášek má broskvovou barvu se zlatým shimmerem. Dá se tedy používat bez rozjasňovače.


V krabičce tria najdete návod jak používat jednotlivé produkty, pokud by si někdo nevěděl rady.


 Vzorky tria na ruce v jedné vrstvě.

Vzorek tvářenky na ruce v jedné vrstvě. Samostatná tvářenka je rozhodně víc pigmentovaná než tvářenka v paletě. Odstíny jsou si dost podobné, takže pokud přemýšlíte, zda potřebujete oboje, tak nepotřebujete.

Mám ráda všechny produkty z edice Peach. Pokud bych ale měla jeden dát pryč, asi by to bylo trio. I když z něj mám zas hodně ráda rozjasňovač.


A co vy, podlehli jste taky broskvičkám? :)

4 komentáře:

  1. Tie obaly sú také rozkošné! Ďakujem za swatchers! ✿

    * Giveaway - Cerruti 1881 *

    OdpovědětVymazat
  2. Tyjo to jsem poslední dobou četla tvuj blog jen z mobilu, že jsem nenechala žádnej komentář? :/ No, jak jsme si jednou psali o těch limitkách a že mi bylo hrozně líto, když se Sweet Peach vyprodala a chtěla ji, jak ji pak zavedli znovu a že už jsem ji nechtěla, no tak ji zase chci :D Magor. Jinak viděla jsem swatche na netu, že ty tvářenky jsou hrozně moc podobné Milani Baked Blush v odstínu Luminoso. Myslím, že ji taky máš, porovnávala jsi je? Páč já ji mám, takže mi přijde zbytečné si tu tvářenku pořizovat a to trio...že by mi uchvátilo jako celek se zrovna říct nedá no. :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Promiň, že jsem ti neodpověděla na koment. Já ho normálně asi zasklila nebo neviděla. Srovnání udělám a pošlu na ig do zprávy. I když asi nebudeš už vědět o co jde :D

      Vymazat