Představení novinek od značky Dermacol

Dermacol se činí hned ze začátku roku a představuje plný ranec kosmetických novinek pro vaše oči a rty.

True Colour Lipliner - v nabídce čtyři odstíny, já mám k testování dva. Zatím nebudu psát své poznatky, nechám si je na samostatné recenze produktů.




16H Lip Colour - Dermacol rozšířil řady těchto dlouhotrvajících rtěnek o tři nové odstíny, dohromady tedy můžeme vybírat z 11 barev.




16H Matic Eyeliner - automatická tužka na oči, celkem čtyři odstíny. Tužka je v plastovém obalu a vysouvá se.


12H True Colour Eyeliner - osm kousků v překrásných odstínech. Zkoušela jsem hnědou, která mi došla a na to, že jsou tužky ve dřevě, jsou docela měkké a příjemné při malování na oku.


Longlasting Intense Colour Eyeshadow&Eyeliner - 8 stínů v tužce. Dneska testuji, zatím teda neprozradím nic. Jsem trochu na rozpacích z odstínů, které mi došly, ale co už nadělám. Jsem samozřejmě vděčná i za ně, bohužel k modrým očím modrá tužka nesedí. Ale v nabídce je i zlatá s hnědou, takže pokud budou stíny dobré, mrknu na tyhle odstíny v drogérce. Však linky ve fixu jsem pak taky kupovala v dalších barvách.




Pokud je Dermacol vaše oblíbená značka, omrkněte novinky v drogériích, třeba zjistíte, že něco nutně potřebujete :D

6 komentářů:

  1. Potřebuju tu barvu na rty, tmavý odstín :D Těším se na recenzi i fotky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nejvíce mě zaujaly ty stíny.. Ty odstíny jsou perfektní :-O A těším se i z dalších odstínů tekutých rtěnek, ikdyž č.04 budou pořád mojí největší favoritkou :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné. Zaujaly mne ty konturovací tužky a stíny v tužce, z těch bych si odstíny vybrala.

    OdpovědětVymazat
  4. Mně se hrozně líbí ten nový odstín 12, mám jinak 06 a je naprosto skvělá <3

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  5. No odstíny těch jumbo tužek pro tebe opravdu nejsou ideální, to je škoda, mohla jsi nám předvést ty přírodní odstíny, co nosíš. Ale já jsem spokojená, mám tyto barvy ráda.

    OdpovědětVymazat