Produkty na pleť značky Pharma Hyaluron

Možná jste již produkty Pharma Hyaluron viděli na dalších blozích. Já se zatím nedívala, abych nebyla ovlivněna recenzemi jiných blogerek. Pokud vás zajímá, co na produkty říkám já, tak čtěte dál.
Bylo mi nabídnuto tuto kosmetiku otestovat. Balíček byl pěkně plný a obsahoval tyto produkty:
Pharma Hyaluron Day Cream
Pharma Hyaluron Night Cream
Pharma Hyaluron Proti vráskám & hydratační účinek (modrý)
Pharma Hyaluron Proti vráskám & vyhlazující učinek (bílý)
Pharma Hyaluron Proti vráskám & zklidňující účinek (růžový)

Informace k produktům Pharma Hyaluron píší, že výrobky mají příjemnou lehkou texturu, která nemastí. Obsahují čistý farmaceutický hyaluron. Pharma Hyaluron nabízí produkty - péče s okamžitým účinkem. Kontrolované a testované dle specifikace Evropského lékopisu. A co na tuhle značku říkám já?

Pharma Hyaluron Denní krém - 50ml
Pharma Hyaluron Noční krém - 50ml
Produkty jsou balené v papírové krabičce, není asi potřeba rozepisovat se. Vše vidíte na fotce, Denní a Noční krém jsou označené a jasně rozlišitelné.

Zde složení produktů, pro toho, kdo složení potřebuje znát ze zdravotních důvodů nebo ho prostě zajímá a vyzná se v chemii.

Krémy jsou v 50ml plastové lahvičce. Plast je opravdu pevný. Obal jednoduchý, ale hezký. Na toaletce ostudu nedělá :)


Produkt dostanete ven stlačením horní části, takže vlastně produkt pumpujete ven. Na jedno pumpnutí vyleze krému docela dost na celý obličej a ještě zbyde i na dekolt. Já pumpuji jemně, nepotřebuji krému tolik. Co se mi strašně na balení líbí, je ta zarážka/ucpávka ve vršku. Takže nehrozí, že při dalším pumpnutí by vám z lahvičky nejdříve vyšel takový ten uschlý kousek krému. Říkám tomu červ a vždy, když z nějakého krému vyjde, tak nevím co s ním... Bleee to nesnáším, když tohle některé krémy dělají. Víte co myslím, že jo? :/ Ve výsledku tedy nemusíte na krém vracet víčko, krém vám nevyschne a ani se nekazí, bakterie, vzduch se dovnitř nedostane.


Hyaluron Denní krém - pro normální až suchou pleť 30+, dodává hydrataci a redukuje hluboké vrásky. Rychle se vstřebává a nemastí.
Potvrzuji, krém hydratuje, je jemný, nezanechává bíly film na pleti. Oba krémy voní, je to asi květinová vůně. Vůně je jemná. Krém aplikuji ráno před líčením nebo před tím než si nanesu lehký BB krém. Pokožka je hydratovaná celý den, nemám potřebu mazat během dne pleť znova. Denní krém kombinuji se sérem.
Hyaluron Noční krém - Intenzivní péče pro normální až suchou pleť. Regeneruje pleť v průběhu noční výstavbové fáze, redukuje vrásky a dodává intenzivní hydrataci. I tento krém se rychle vstřebává a nemastí.
Dá se říct, že Noční krém na mé pleti funguje jako Denní. Rozdíl mezi krémy je ten, že Noční je o něco hutnější. Ale jen o kapku. Noční krém nekombinuji s žádným sérem. Ráno je pleť jemná, vyživená a svěží. Krém nemastí.

Pharma Hyaluron Proti vráskám & hydratační účinek (modrý)
Pharma Hyaluron Proti vráskám & zklidňující účinek (růžový)
Pharma Hyaluron Proti vráskám & vyhlazující učinek (bílý)

Koncentráty Pharma Hyaluron mají lehkou texturu, obsahují čistý farmaceutický hyaluron.


Koncentráty se liší barvou a vlastně i texturou. Modrý je průhledný a nejtekutější.

Luxus, koncentráty natahujete a aplikujete kapátkem. Aplikace pak vypadá strašně důležitě a luxusně. Mně se to tedy líbí. Navíc si sami volíte, kolik produktu na obličej, či jinam dáte.
Schválně píši jinam, protože tyhle séra používám nejen na obličej.


Hyaluron proti vráskám & hydratační účinek (modrý) - pro normální až suchou pleť, dodává intenzivní hydrataci, redukuje vrásky, zmírňuje pocit napnutí pleti.
Hyaluron proti vráskám &zklidňující účinek (růžový, na fotce uprostřed, růžová se přes foťák trošku vytratila) - pro normální až suchou pleť, zklidňuje a uvolňuje pleť. redukuje vrásky, s Repair-komplexem, zmírňuje zarudnutí a posiluje bariéru pleti.
Hyaluron Proti vráskám & vyhlazující účinek (bílý) - vyplňuje pleť zevnitř, redukuje vrásky s okamžitým účinkem, s příčně zesítěnou kyselinou hyaluronovou (netuším, co tohle znamená)



Krémy používám už od července, samozřejmě jsem testla i séra. Výsledek je takový: každé ráno používám modré sérum, kapku na čelo, na nos a na tváře. Sérum zapracuji do pleti a nanesu Denní krém. Mé pleti stačí troška, nemám nijak náročnou pleť. Mám teda mastnou T-zónu. Krém, ani sérum mou pokožku nezatěžují a nemastí. Co mě překvapilo a samozřejmě i potěšilo, že krém ani sérum neucpává póry na nose. Textura je zřejmě o něco jiná, než u krémů, které jsem používala dosud a to jsem nepoužívala špatné krémy. Já si sakra vybírám, co na sebe dám.
Samozřejmě tvorbě černých teček ani tyto produkty nezabrání, nos čistím a můj pocit je, že se stav prostě zlepšil. 
Takže obličej máme po ránu pořešený. Následný krok je použití bílého séra, které kápnu do výstřihu a rozmažu. Dělám to za a) proto, že na výstřihu a krku hodně poznáte, takže se snažím též mazat a starat se o tahle místa. Za b) spím na břiše, rozpláclá jak žába, takže můj dekolt opravdu trpí. Už nějakou dobu sleduji, že mám na určitém místě :B vrásku. Vzhledem k tomu, že nejsem schopná usnout na zádech, musím se o kůži víc starat. Do teď jsem mazala krémy, které měly zvýšit pružnost a pevnost pokožky. Sérum mi přijde peckovní, nevím co v něm je, ale vráska zmizela. Jako fakt ji prostě nemám. Kůže je pružná, no a já spokojená jak želva. Pokud máte stejný problém, tak bílé sérum je pecka. A je dokonalé i na pleť. Zatím nemám na obličeji hluboké vrásky, takže ho nechávám na tu výstřihovou.
Růžové sérum, které je na zklidnění až tak otestované nemám. Nemám podrážděnou pleť a ani extrémně suchou. Abych mohla říct nějaké poznatky, zkoušela jsem ho v létě po opalování, to mám obvykle pokožku červenou, působilo příjemně, pleť vyživilo a hydratovalo. Víc ale říct nemůžu. 
Séra můžete aplikovat jednou nebo 2x denně. Mně stačí ráno. Séra mají obsah 13ml.

Produkty Pharma Hyaluron jsou k dostání v lékárnách po celé ČR. Pokud hledáte nějaký nový krém nebo chcete zkusit něco nového, za sebe mohu tyto produkty jen doporučit. Mně sedly perfektně a momentálně je používám každý den.

Pokud jste dočetli až sem, tak hurá. Mám pro vás možnost vyhrát dva produkty od Pharma Hyaluron.

Pravidla:
1. Do komentáře mi napište váš oblíbený produkt na pleť, který máte vyzkoušený a funguje + napište mail, na který vás v případě výhry zkontaktuji
2. Pouze pro čtenářky s doručovací adresou v ČR
Soutěž potrvá do neděle 25.9.2016
Hodně štěstí ♪♫♪


13 komentářů:

  1. Mám ráda a osvědčil se mi krém od Uriage - Isofill.. je super :-) ale tohle taky vypadá moc hezky :-) tak bych to moc ráda vyzkoušela :-) a kontaktovat mě v případě výhry můžeš na stolinovam@seznam.cz Moc hezká recenze..

    OdpovědětVymazat
  2. To je skvělé, že ti vyhovují, už podle fotek to jde poznat, povedly se!

    OdpovědětVymazat
  3. Mně celkem sedí denní krém s granátovým jablkem od HB kosmetika, ale pořád hledám něco lepšího. Mám sice mastnou pleť, ale produkty Pharma Hyaluron by mě docela zajímaly - zvlášť, když nejsou mastné :) Snad nevadí, že mám emailovou adresu na blogu...

    OdpovědětVymazat
  4. už dlouho je mojí stálicí Cicalfate od Avéne, je dobrý snad na všechno,hezky hojí různé bolístky, které nemám na obličeji málo, proto nesmí v mé výbavě nikdy chybět :) nikolik.v@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Jéé krásná soutěž! Já mám moc ráda, a poslední dobou jsem si oblíbila Eight Hour Cream od Elizabeth Arden, je to hutný, podobný vazelíně krém a dělá opravdu zázraky, krásně pleť přes noc vyživí a vypne. Někdo tento krém používá na suchá místa, já ho nanáším na celý obličej večer a jsem moc spokojená, mám normální pleť, občas mastnější T zónu.
    Pharma Hyaluron bych určitě moc ráda vyzkoušela :)
    lucie.gondorcinova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. Příjemná recenze, mně se líbí fotka s kapátkem. Jinak používám spíš krémy z drogérie, někdy Garnier, jindy Dermacol. Mám smíšenou pleť a s krémy jsem spokojená. můj email petauh@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. Parádní recenze, už si jdu prodkuty googlit, kde je prodávaj (a za kolik), protože zatím jsem si jich nikde nevšimla. Já se v krémech stále hledám. Mám normální až suchou pleť (t-zona normální, zbytek suchá), v zimě sušší než v létě. Na zimu jsem si oblíbila krém s pupalkovým olejem od Mixy, na léto jsem ještě favorita nenašla. Dost to střídám. Každopádně tohleto vypadá úžasně... eliska.horka@email.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Jsem ráda, že jsi o krémech napsala, zkoušela jsem na ně najít recenze nedávno, ale nedařilo. Super! Ráda bych vyzkoušela lucika@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Značku neznám, má zajímavá balení. Já dost používám Biodermu, vlastně skoro celý rok. Bylo by potřeba kosmetiku vyměnit, aby si pleť nezvykla :D petulasm@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Na pokozku s mastnou T-zonou muzu doporucit Ryor krem s pudrovym efektem, L' Oreal suchy olejicek nebo Nivea serum s koenzymem Q10.
    lenosek0506@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. Na pokozku s mastnou T-zonou muzu doporucit Ryor krem s pudrovym efektem, L' Oreal suchy olejicek nebo Nivea serum s koenzymem Q10.
    lenosek0506@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. Chválím každou recenzi. Má pleť už je 50+, takže každý krém beru s rezervou. Ale specielní kosmetické úpravy nehledám. Používám kosmetiku Estee Lauder a jsem spokojená.Změny vítám. Email stetková.iveta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Dobrý den, vaše stránky jsem našla až dnes když jsem scháněla tuto kosmetiku vaší značky.Dostala jsem ji jakodárek od dcery k vánocům a jsem sní velice spokojena,bohužel dochází tak si přes net musím doobjednat.U nás v lékánách není dostupný.Dříve jsem používala Loreal, ale vaše značka mně vyhovuje nejvíce,používám i pod galvatickou žehličku a výborně vyhlazuje vrásky. Děkuji moc že konečně mám "Pharma Hyaluor" to co mně vyhovuje. sofie3@seznam.cz

    OdpovědětVymazat