Dermacol trio pro krásné oči a voňavá novinka od Aroma Ritual

Pojďme mrknout na produkty Dermacol. Třeba vás některá z Dermacolích novinek cvrnkne do nosu.

UltraTech Mascara - řasenka pro definované a dokonale prodloužené řasy. Dopřejte vašim řasám dokonalé prodloužení. Pružný kartáček zachycuje jednu řasu po druhé a perfektně je odděluje.



Kartáček u téhle řasenky mě fakt zaujal. Má krátké štětinky a jedna řada je delší. Nechápala jsem k čemu. Krátké štětinky na kartáčku umožňují přesné nanášení hmoty tak, aby řasy působily plnějším a objemnějším dojmem.

Textura je vyvinuta přesně pro tento aplikátor, a tím je docíleno správného tvaru prodloužení řas bez žmolků a rozmazávání.

Výsledek můžete vidět zde na fotkách. Za sebe mohu říct, že řasenku mám dost ráda a v poslední době ji používám, i když mám rozdělané asi tři další :) Nevadí, využiji všechny.
Řasenka stojí 199Kč za 10ml. Pokud máte nic moc řasy jako já, mohla by vám sedět. Řasenka drží celý den, nedrolí se, odličuje se v pohodě. Řasy neslepuje, štětinky na kartáčku je rozčešou. Barva na řasách zůstává tak akorát, aby řasy byly zabarvené, neslepená a nepůsobily jako pavoučí nožičky.



White Kohl Pencil - bílá kajalová tužka na oči. Voděodolná kajalová tužka, krémově bílé, matné barvy rozjasní vaše oči. Tužka je oftalmologicky testována a je vhodná k nalíčení linky uvnitř oka. 


Když jsem z balíčku vytáhla bílou tužku na oči, tak jsem vzpomínala, kdy vlastně naposled, jsem si malovala bílou linku v oku, abych si oko prosvětlila, zvětšila. No bylo to už fakt dávno.
Nemám moc ráda tužky na oči ve dřevě, obvykle mívají tvrdou tuhu a nekreslí. U téhle tužky není problém, na vnitřní linku kreslí v pohodě, nemusíte tlačit.
Co se mi líbí na tužce je, že barva není sněhově bílá, je opravdu krémová, což v oku působí přirozeně.



Při psaní tohoto textu o bílé tužce jsem si uvědomila, že já ji vlastně nepoužila na víčko jako linku, ale automaticky jsem si hned myslela, že je na vnitřní linku. A sakryš. Takže jsem teď hned letěla k zrcadlu a linkuji horní víčko.
Mám na něm líčení od rána, použila jsem stín Callisto od Narsu, Tužka linku přes stín udělá, musím trochu zatlačit. O výdrži teda nemohu mluvit, nemám ji na víčku vyzkoušenou.
Mohu mluvit o výdrži uvnitř oka. Bílá linka mi v oku vydrží cca 1,5 hodiny. Což mi nepřijde moc na to, že tužka má být voděodolná a dlouhotrvající.
Tužku seženete za 99Kč. Dle mého je taková průměrná. Zítra (pro vás dneska) zkusím linku na oko a doplním info o výdrži na horním víčku.

EDIT 18.9.
Tak jsem konečně vyzkoušela tužku na horním víčku. Udělala jsem docela silnou linku, pod tužku jsem dala matné, světloučké Color Tattoo. Tužka v pohodě vydržela celý den, nepraskala, nikam nemizela, nerozmazávala se. Takže spokojenost i s tímto použitím. A navíc teda působí velice přirozeně, tím jak je béžová a ne bílá. Přikládám fotku. Tužka je použita jen na horním víčku, na vnitřní lince ne.

Powder Eybrow Shadow - pudrové stíny na obočí. Praktická a snadno ovladatelná tužka s kuželovitým aplikátorem nabere optimální množství z pudrového stínu z náplně ve víčku, a umožní tak velmi jednoduše vykreslit přesnou linii vašeho obočí. Líčení pudrovými stíny dodává obočí dlouhotrvající, přirozený vzhled a pohodlná aplikace je daleko pohodlnější než vykreslení tužkou. Pudrové stíny jsou voděodolné a oftalmologicky testované. Cena 199Kč. Seženete ve třech odstínech.
Já jsem dostala odstín č. 1. Je to taková popelavá hnědá, nevím jak lépe ji popsat. Světlá hnědá.

Stín na obočí jsem otestovala, pro mě to byl docela oříšek, obočí si nelíčím, nedokresluji atd. Ráno pouze zafixuji gelovou řasenkou.
Obočí si nemaluji proto, že mám pocit, že pak vypadám jak Marfuša. Myslím si, že je to tím, že dokreslit obočí neumím a navíc jsem nikdy neměla odstín, který by mi sedl k barvě obočí. Ať už jde o stín nebo odstín tužky na obočí.


Barva stínu je velmi dobře pigmentovaná, i u téhle jedničky, která má být nejsvětlejší. Při líčení lze ovládat aplikátor tak, abyste nanesly buď méně nebo více produktu. Aplikátor je měkký, tvarovaný do špičky, trošku mám pocit, že u konce obočí může být problém udělat tenkou linku.
Víc bohužel k produktu nenapíši, nevím jak ho mám hodnotit. Pokud vás zajímá, zkuste pohledat, určitě jsou blogerky, které napíší přesnější info. Třeba ILoveMakeUp, ta si obočí líčí. Ale vždy je to tak, že někomu produkt sedí a někomu méně.

Jako poslední jsem si nechala sprchový gel s vůní grepu. Na ten recenzi dělat nebudu, předpokládám, že sprcháč má vyzkoušený každý. U Dermacolu je známo, že jejich Aroma Ritual produkty jsou fajn a krásně voní. Sprchový gel Růžový grep není výjimkou, je příjemný a vhodný na osvěžení v horkých dnech. Které stále trvají. Hurá ♪♫♪ Cena sprcháče je 59Kč.

6 komentářů:

  1. Sprchový gel jsem koupila nedávno a voní jak živý :) Řasy mám podobné jako ty, takže podívám se i na řasenku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsou takové řasy neřasy, co? Zkus ji, mně vyhovuje a dneska ji mám zas.

      Vymazat
  2. riasenky ti vyčarila naozaj pekný vejárik :) a na tú ceruzku na obočie som zvedavá, videla som ju už u Lenky vo videu a celkom ma zaujala :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Někdy dovede udělat i lepší, záleží jak se vyspím :D Pudr zkus, přijde mi, že má docela výdrž v obočí.

      Vymazat
  3. Mně nejvíc zaujal sprcháč, protože ty jejich prostě miluju a tento ještě doma nemám (zatím) :D Jinak souhlasím s komentářem kolem tužky. Ty sněhově bílé jsou většinou jako pěst na oko, působí fakt děsně nepřirozeně, mnohem raději mám s nude nádechem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sprcháče fakt umí a nevoní uměle. Člověk by si kousnul :D

      Vymazat