Řasenka Max Factor Voluptuous False Lash Effect

Nová řasenka Voluptuous False Lash Effect je novinkou v sortimentu řasenek značky Max Factor. Řasenka je v nádherném tyrkysovém obalu, který mi foťák nepobral, takže ji vidíte spíš modrou. V obchodě, pokud si ji půjdete koupit, hledejte tyrkysový obal.
Řasenka Max Factor Voluptuous False Lash Effect
Tato nová řasenka patří do kolekce řasenek False Lash Effect. Obaly těchto řasenek jsou černé, oranžové, fialové, modré, záleží jak která verze.
Řasenka Max Factor Voluptuous False Lash Effect
 Řasenka má zlatý potisk a je docela macek, obsah řasenky je 13,1ml.
Řasenka Max Factor Voluptuous False Lash Effect
Max Factor Voluptuous False Lash Effect řasenka má inovativní kartáček pro objem a pozvednutí řas. Revoluční spirálovitý kartáček byl navržen tak, aby řasy pozvedl a dodal jim až 5x více objemu. Tvoří ho jemné štětinky a ploché "ploutvičky", které jsou perfektně oddělené a směřují vzhůru, čímž nádherně zvýrazní a otevřou váš pohled.
Náplň řasenky obsahuje mikroskopické objemové perličky, které přilnou k povrchu řas a umožní vrstvení řasenky pro dosažení skutečně výrazného objemu řas. Řasy okamžitě působí plnějším a bohatějším dojmem.
Kartáček řasy perfektně pročeše, oddělí jednotlivou řasu od kořínku až po koneček. Snadno zachytí i krátké jemné řasy v koutcích očí.
Řasenka Max Factor Voluptuous False Lash Effect
Řasenka Max Factor Voluptuous False Lash Effect
Když řasenka v obálce došla, byla jsem nadšená. Opravdu mám řasenky MF ráda. I když teda někdy nejsme kámošky úplně od začátku, jako třeba u téhle řasenky. S tou jsem bojovala. Nakonec jsem si ale na zvláštní kartáček zvykla a řasenka dělala super řasy. Však jsem ji už taky vypotřebovala.
Tak mrkněme jak je na tom Voluptuous False Lash Effect. Kdo mi na blog zavítal poprvé, nezhrozí se, ano mám řasy, ano nejdou vidět, pokud nejsou nalíčené. Což můžete názorně vidět na pravém oku.
POZOR - levé je nalíčené, jo jo, fakt ;)
Já prostě nevím, mně ten kartáček s řasami nic nedělá. Zabarví mi řasy na černo, ale nevidím objem, nevidím nijak zvlášť pozvednuté řasy. Už vůbec nevidím řasy stylu mrkací panenka.
Řasenka Max Factor Voluptuous False Lash Effect on my left eye
Řasenka Max Factor Voluptuous False Lash Effect
Nechci psát, že je řasenka špatná a nechci psát, že je dobrá. Pro mé řasy dobrá není. Ale jsem si jistá, že dalším lidem bude maximálně vyhovovat. Myslím, že mi nevyhovují mega velké kartáčky. Lépe moje řasy, v poslední době, nalíčí úzké kartáčky a tato řasenka má opravdu kartáč.

Řasenku koupíte v drogeriích, popřípadě v akci v eshopu FAnn ZDE
Máte řasenku vyzkoušenou? Sedí vám velké kartáčky na řasy?

12 komentářů:

  1. Neviem co je to za trend. Vsetci teraz vyrabaju taketo kefky a vobec sa s tym neda pracovat.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak mně nepasovala na začátku a nepasuje mi ani teď. Prostě mega kartáček, fakt to nechápu.. Jako jde vidět, že ti s řasy něco udělala, takový efekt jsem snad neměla ani já. Co jsem tak viděla, tak nikomu nevyhovuje, jen jedna slečna psala, že ji pasuje, jinak čtu jen negativní názory, tohle se bohužel moc nepovedlo..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D mám lepší efekt? Tak to je pecka, asi si ji nechám.

      Vymazat
  3. ten kartáček vypadá fakt divně :) jsem zvyklá na plastové, ty mi vyhovují nejvíc.
    two ways to wear white shirt and blue jeans

    OdpovědětVymazat
  4. Aspoň vím, že si ji nemám kupovat. Ani se ti nedivím, taky bych s výsledkem nebyla spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba by ti sedla, proto neříkám, že je špatná, ale kdo to testoval a co tím zamýšlel, netuším.

      Vymazat
  5. Mě se vůbec nelíbí tento typ kartáčku ... :(

    OdpovědětVymazat
  6. Presne tento typ kefky má jedna riasenka Gosh. Ja som sa jej najskôr zľakla, ale u mňa práve zafungovala, spravila mi veľké riasy. Lenže ja ich mám prirodzene dlhé, takže čokoľvek, čo mi ich trocha obalí farbou, ich spraví výraznejšie...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No a to je přesně to, proč nikdy nepíšu, že je nějaký produkt špatný nebo k ničemu. Vždy se najde někdo, komu bude vyhovovat. Já mám řasy krátké a nic moc, tak je asi prostě na dlouhé řasy :)

      Vymazat