Inglot freedom system - nákup září 2014

Minulý týden měl Inglot na eshopu slevy, tak jsem pořídila pár nových kousků. Jenže jak jsem třídila fotky, tak jsem zjistila, že jsem vám ještě neukázala můj starý nákup z loňského roku :D Nějak mi to uteklo.
Tak jsem se rozhodla, že tedy nejdříve mrkneme na to, co jsem objednala loni a pak v dalším článku ukáži, co jsem koupila tentokrát. A jestli na to zapomenu, tak to uvidíte až za rok :)
Těchto pět kousků od Inglotu jsem objednávala taky přes eshop, tipuji, že tenkrát měli taky nějaké slevy. Proč bych kupovala za plnou cenu, když si mohu počkat na nějakou akci.

Nevím jestli všichni znáte Freedom systém od Inglotu. Jde o to, že si můžete sestavit paletky podle svých představ. Do paletek můžete dávat stíny, rtěnky, tvářenky, pudry, tuším, že i rozjasňovače. Pro jistotu mrkněte na stránky Inglot Teď se dívám, že tam mají i vůně, o těch jsem nevěděla. Podle toho, co do paletky chcete dávat, si objednáte paletu. Jinak velké otvory má paletka na oční stíny, jinak na tvářenky. Taky si můžete vybrat jak velkou paletu chcete.
Já už jsem jeden stín od Inglotu doma měla, objednala jsem další dva, tak jsem pořídila paletku na 4 stíny s tím, že pak někdy dokoupím ten čtvrtý a budu mít paletu celou. Koupíte zde. Paleta je pevná, to odklápěcí víčko funguje na magnety, které drží velice pevně.
Jako další jsem objednala Duraline. Je to gelová-vodička, která vám z pigmentů udělá tekutou směs a pak je můžete aplikovat jako linku a nebo použít na celé víčko. S Duraline mi přijde pigment intenzivnější a na víčku zaschne.
Inglot Duraline

První ze dvou stínů, které jsem objednala je číslo 373. Už dlouho jsem hledala pigmentovaný matný bílý stín. Myslím, že jsem ho našla. 373 je super bílá, opravdu pigmentovaná a když pod něj dám bílou jumbo tužku od NYX, tak je to prostě sněhová bílá.
Inglot freedom system Eye Shadow Matte 373
Inglot freedom system Eye Shadow Matte 373
 Další kousek je lesklý stín č. 15.
Inglot freedom system Eye Shadow Shine 15
Patnáctka je krásný oranžový stín se zlatými třpytkami. Je dokonalý, v případě nouze se dá použít i jako tvářenka. Já mám tyhle oranžové odstíny ráda a myslím, že modrým očím sluší. Samozřejmě je potřeba je kombinovat s nějakým tmavším stínem na očích.
Inglot freedom system Eye Shadow Shine 15
Inglot freedom system Eye Shadow Shine 15
Poslední stín, který vám chci dneska ukázat, jsem neměla v objednávce, ale koupila jsem ho už dávno v Praze na výletě. Je to číslo 405. Klasická bronzová barva. Stín je bez třpytek, ale je lesklý. Je nádherně pigmentovaný, jemný. Nemám co dodat.
Inglot freedom system Eye Shadow Pearl 405
Inglot freedom system Eye Shadow Pearl 405
Tady vidíte vzorník stínů. Je to jedno máznutí a bez báze. Myslím, že víc říkat nemusím. Stíny od Inglotu jsou pecka, jak pigmentací, tak výdrží. A to nemluvím o ceně a množství výrobku, které za ty prachy dostanete.
Inglot freedom system Eye Shadows 373, 15, 405


Poslední kousek v téhle objednávce je pigment AMC 81. Já už jeden pigment od Inglotu mám, ale ten je takový do zelenkavo-hnědé. Tak jsem chtěla něco červeno-oranžovo-měděné barvě.
Inglot AMC 81
Pigment má 2g, což je docela dost. Pigmentace skvělá. Bohužel na mých fotkách nevynikne barevný efekt, který pigment dává.
Inglot AMC 81
Inglot AMC 81
Inglot AMC 81
Podklad stínu je opět taková oranžová, měděná, ale na sluníčku z něj vystupují fialkové-vínové odlesky, které mi foťák nezachytil.
Inglot AMC 81

5 komentářů:

  1. Krásný loňský nákup :D :)) Jsem zvědavá na ten nový. A jaké ty pigmenty jsou? Viděla jsem spoooustu youtuberek jak se s nimi líčí a mají i takové duo chromové a tak, ty mě zaujali, ale je mi jasné, že sis tento kupovala, protože ti takové barvy sluší. Paletka je pokládaná nádherně a duraline bych taky jednou chtěla, prej je super i na vysychající linky, pěkně je oživí co jsem četla. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tenhle je taky duochrome, akorát to není vidět:D Ale mrkni mi na IG, mám tam starou fotku tohoto nákupu a tam je lepší vzorek/swatch :D toho pigmentu, ale musíš listovat dolů. Jinak jsou pigmenty super, hodně pigmentované :)) Já ten Duraline asi neumím používat nebo co..

      Vymazat
  2. To je tak skvělé. Jsem ani nevěděla, že si můžeš namíchat svoji paletku. To jsem neměla ani číst. :-D Moc hezky sis vybrala a já jdu na jejich stránky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) tak to jsem ráda, že jsem ti poradila, kde utratit nějaké další peníze. Jj, můžeš si nakombinovat svými oblíbenými barvami, je to super. A když vychytáš akci, tak to není ani tak drahé. Doporučuji rovnou objednat paletu na 10 stínů:D

      Vymazat