The Balm Nude Dude Palette

Kolem paletek očních stínů od The Balm jsem dlouho chodila. Nejdříve jsem chtěla Nude Tude, takže jsem googlila a po pár fotkách a videích, jsem si řekla, že paletu nepotřebuji, takové odstíny už doma mám. Pak ale vyšla Nude Dude a ta mě zaujala trošku víc. Jenže nebylo kde ji vyzkoušet a nechtělo se mi objednávat jen tak, tak jsem to taky vzdala. Pak jsem šla něco vyzvednout do Parfums, kde jsem omrkla stojan The Balm a odcházela jsem s pocitem, že palety potřebuji obě. Nejlépe udělat z nich výběr těch nejlepších odstínů :) Opět uběhly nějaké měsíce a já čekala, zda české stránky The Balm nebudou mít akci 2+1. Tentokrát bych už tři produkty nasbírala. 2+1 neměli, ale nedávno na mě na FB vykouklo oznámení, že ke každé objednávce dávají miniaturku Cindy Lou Manizer. To mě zaujalo, protože mám Mary Lou Manizer doma a Cindy jsem taky nějakou dobu chtěla (a co jsem nechtěla, že?). Tak jsem udělala objednávku a doufala, že na mě Cindy vyjde. Druhý den nebo tak nějak už na Fb psali, že Cindy nemají, že dávají do balíčků miniaturu Hot Mama. Což není špatná tvářenka, asi bych ji využila, ale já chtěla Cindy. A vyšlo to, za pár dnů jsem měla balíček doma.
The Balm Nude Dude Palette
Nude Dude je paletka 12 očních stínů. Paleta je balena v papírovém obalu, který je dost pevný a na první pohled na mne jako papír nepůsobí. Samotná paleta je zasunuta do papírového pouzdra, na kterém je stejný potisk jako na paletě.
The Balm Nude Dude Palette
Na zadní straně obalu je nákres toho, co vás čeká uvnitř paletky. Je v ní tedy 12 stínů a oboustranný štěteček, určený k aplikaci stínů.
The Balm Nude Dude Palette
The Balm Nude Dude Palette
Paleta obsahuje uvnitř docela velké, použitelné zrcátko. Co vás určitě zaujme jsou názvy očních stínů, všechny začínají na F a předpokládám, že mají vyjadřovat jak úžasní jsou nude dudes uvnitř palety ;)
The Balm Nude Dude Palette
Štěteček, který k paletě dostanete je příšerný. Štětinky jsou umělé, jakési hladké. Já s ním tedy stíny nabírat nezkoušela, ale ani to dělat nebudu. Pořád přemýšlím jestli mám štětec vyhodit rovnou nebo jestli se někdy na něco bude hodit.
Stíny v paletě jsou matné, se shimmerem i se třpytkami.
Matné jsou: Fearless, Flawless, Feisty
Ostatní odstíny obsahují shimmer nebo třpytky. Těch třpytek např. v odstínu Friendly je pár, ale jsou tam, tudíž ho neřadím mezi matné, i když základ matný má. Nejzajímavější odstín je Flirty, který je fialkový a má žluté/zlaté odlesky - moc pěkná barva.
The Balm Nude Dude Palette
The Balm Nude Dude Palette
The Balm Nude Dude Palette
Fearless je matný, nejméně pigmentovaný odstín, který na fotce není skoro vidět. Na očích, pokud ho dám na bázi, tak trošku vidět jde. U ostatních stínů nevidím jediný problém s pigmentací. Na fotce jsou stíny bez báze a nijak jsem nehrotila předvádět jejich pigmentaci na ruce. Jednou jsem přejela po stínu a jednou po ruce. Nevrstvila jsem.
The Balm Nude Dude Palette
The Balm Nude Dude Palette
The Balm Nude Dude Palette
The Balm Nude Dude Palette
The Balm Nude Dude Palette
Stíny jsou perfektní. Trošku práší, když je nabírám, ale není to nic strašného. Stíny jsou relativně máslové. UD to sice není, ale jsem spokojená a jsem ráda, že mám paletu doma. Paletu používám od té doby, co mi přišla. Je teď moje oblíbená. Snažím se každý den použít jinou kombinaci stínů, ale nejsem profík, takže moc kombinovat neumím. Chce to trénink.
Paleta stála 819Kč a pokud po ní toužíte, kupte ji, myslím, že nebudete zklamaní.
Mě trochu zklamal vzorek Cindy Lou Manizer. Myslela jsem, že je víc do růžova, což podle mě plná verze produktu je, ale tenhle vzorek je spíš do oranžova. Tak já nevím fakt. Zatím asi kupovat nebudu. Mám v merku jiný rozjasňovač.
Pokud ráno spěchám, použiji těchto pár produktů - the Balm paletu Nude Dude, tvářenku Max Factor, rozjasňovač Mary Lou Manizer, řasenku Benefit They´re real a korektor Estée Lauder a můžu vyrazit mezi lidi :)

12 komentářů:

  1. Paletka vypadá skvěle, už párkát jsem uvažovala o koupi, ale nakonec z toho sešlo .. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/stin-v-akci-lily-lolo.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak uvidíš do budoucna, já jsem ráda, že ji mám. Zas trochu jiné odstíny do sbírky.

      Vymazat
  2. Myslím, že na kombinování nude odstínů člověk fakt být profík nemusí (a to je dobře. :)).
    Já se u téhhle paletky pořád nějak nemůžu srovnat s tím obalem, ty se mi u theBalm nelíbí obecně vůbec... Takže pořizovat nebudu. :)
    Ten oranžový odstín rozjasňovače je zvláštní, plná velikost se vážně tváří spíš do růžova...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hm, tak to je divný, já si taky říkala, že na fotkách oranžový není. Asi zas kvalitní vzorek :D Ale užiju v létě i oranžádu.

      Vymazat
  3. Paletka vypadá moc pěkně. Miluju na očích coby blondýna se světlejší pletí (zvlášť teď v létě) barvy jako jemná růžová, světlejší zlatá, béžová, bronzová apod. Na to mám ale teď Naked 3, takže v nejbližší době paletku neplánuju. Jinak by mi možná vadil ten obal, jestli by po čase nebyl ochmataný a špinavý.

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám ráda takové barvy očních stínů, co jsi napsala. Tady jsou trošku jiné odstíny než v Naked3, Ale styl to bude asi stejný :)

      Vymazat
    2. Jo a k tomu obalu, já nevím no já nikdy nic neochmatám. Mám i Naked1 jako novou a to každý řve, že ten semiš je děs :)

      Vymazat
  4. Nádherná paletka, také jsem se po ní už dívala, ale statečně odolávám. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsi dobrá, já zas neodolala. Uvidíme, kdy ji budeš taky mít doma ;)

      Vymazat
  5. Krásna paletka, velmi populárna a stále nie je u mňa..čim to bude?? :)

    OdpovědětVymazat
  6. Nude Dude je skvělá paletka, dostala jsem ji nedávno. Pro mě jsou odstíny lepší než v Nude tude, tam mi přijdou skoro stejné. S Dude se dají vytvořit skvělé variace líčení. Moc hezký článek

    OdpovědětVymazat
  7. Hmhm, spočiatku sa mi táto paletka dosť páčila, ale zrazu mi pripadá nudná. Asi aj preto, že nude tieňov mám dosť :) Najviac ma zaujal odtieň Friendly, taký možno ani nemám.
    Rozjasňovač vyzerá dosť nezvyčajne a ja veľmi dúfam, že je to len vo vzorke a že inak je krásny naružovelý.

    OdpovědětVymazat