Jak voním letos na jaře?

Pokud mě sledujete déle, tak jste si všimli, že články jak voním... jsem už tady párkrát měla. Myslím, že to bylo: jak voním v létě, na podzim a v zimě. V každém článku se objevily moje oblíbené vůně, které nosím obvykle v určitý čas nebo spíš v určité roční období. Neříkám, že každé roční období nosím ty samé vůně, ale silnější si nechávám na zimu, jemné vůně mám ráda v létě.
Letošní jaro střídám dokola stejné vůně.
Složení vůní jsem opsala z netu, takže neručím za to, že je správné a taky, u některých složek netuším, co jsou vůbec zač :) A kdybyste si říkali, co že to mám tentokrát za fotky, tak jsem si řekla, že zkusím nafotit flakóny tak, abych vám ukázala, co na nich mám ráda nebo čím jsou zajímavé.

Trussardi My Name - tuhle vůni jsem dostala na Vánoce. Je nádherná, moc se mi líbí celý flakon. A jak jsem psala v článku, má naparfémovaný vršek, takže i ten voní.
Hlava - bílá fialka, heliotrop
Srdce - šeřík, áron, pižmo
Základ - vanilka, ambroxan
Trussardi My Name
Estée Lauder Sensuous Nude - tento flakon, kromě toho, že obsahuje nádhernou kokosovou vůni, tak je moje častá pomůcka, když fotím lak na nehtech. Je to takový oblázek. Není nijak zdobený, je jednoduchý, ale pěkný.
Hlava - růžový pepř, bergamot, mandarinka
Srdce - kokos, jasmín, med, konvalinka, pižmo
Základ - pižmo, otočník evropský, vanilka, santalové dřevo, jantar, dřevo
Estée Lauder Sensuous Nude
Victoria´s Secret Lost In Love - tahle vůně byla tuším limitka, ale stačilo mi přečíst si, že obsahuje vůni kokosové vody a květů tiaré a bylo rozhodnuto, musela jsem ji mít. Líbí se mi obal, je modrý a je na něm napsané PINK. Co je perfektní na vůních Victoria´s Secret, je to, že jsou obvykle v obrovských baleních, takže vám dost dlouho vydrží.
Victoria´s Secret Lost In Love
Vůně od Tous je moje láska ze Sephory. Mám ji moc ráda a ráda ji nosím. Pomalu, ale jistě sleduji, jak mi ubývá. Doufám, že ji v Sephoře ještě mají, protože minule jsem ji v Brně neviděla :( Psala jsem o ní zde
Tous
Cacharel Amor Amor - nikdy jsem to přesně nepočítala, ale myslím, že tohle je moje už asi páté balení. Tuto vůni fakt můžu. Amor Amor má v originále červený flakon s růží. Na obrázku je limitka, netuším z jakého roku. Co mají obě balení stejné, je ten kovový "něco" nevím co to je. Vypadá to jako ty kruhy, co si dávají na krk ženy jakéhosi kmene v Africe (?), aby měly delší krk. Kovová spirála/očko jde z flakonu sundat, já to obvykle na lahvičce nechávám, ale nikdy jsem nezjistila, jakou má funkci.
Hlava - grapefruit, pomeranč, mandarinka
Srdce - konvalinka, květina melati
Základ - cedr, pižmo, vanilka, santalové dřevo
Cacharel Amor Amor
Poslední kousek, který teď na jaře hojně používám, je kokosová vůně Coconut Passion od Victoria´s Secret. Na téhle vůni mám ráda jen to, že je prostě kokosová. Já kokos ve vůních miluji, ale nesmí být vůně kokosu umělá. A co se mi líbí na flakonu? Už to tu bylo zmíněno, Viktorka se s tím prostě nepáře a dá vám 250ml, takže obal je obrovský.
Victoria´s Secret Coconut Passion
My most used Spring frangrances in 2015
Všimli jste si něčeho? ;)

12 komentářů:

  1. Coconut passion od VS mám taky a kokos z něj moc necítím, spíš vanilku :)
    My Make-up Store

    OdpovědětVymazat
  2. Super vůně, vím jak voní, ale nepoužívám ani jeden parfém, jen ten sprej od VS, ty mám moc ráda!

    OdpovědětVymazat
  3. Ako si napisala, ze ta Estee Lauder vonia po kokose musim ju ist ovonat! Hned zajtra :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji mám strašně ráda, ale pozor musí to být Sensuous Nude.

      Vymazat
  4. Všimla jsem si že máš pěkný fotky :)) Z těchto neznám ani jednu, u Estée jsem nedávno čichala k Modern Muse a Modern Muse Chic a nebyly špatný, tak třeba časem až dodělám to co mám :o) Taky mě zaujala vůně Calyx od Clinique, to mám ve vzorku co byl součástí dárku k nákupu - taková zvláštní ale krásná vůně, jestli jí to vydrží tak si myslím že taky neodolám plnýmu balení :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Děkuji, ale to není ono, co jsem myslela. Uvidíme jestli to někoho trkne. Modern Muse se mi taky líbila, od Clinique vůně neznám, mrknu na Calyx.

      Vymazat
    2. Tak dej vědět, co to bylo! :)

      Vymazat
  5. Nad My name stale rozmyslam a neviem ci ano alebo nie, mam totiz rada tazsie vone...lenze tie sa na leto velmi nehodia....tak okolo nej chodim, skusam :-):-), po dlhom case je to vona, ktora sa paci mojmu nosu.
    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já kolem ní taky docela dlouho chodila, nechala jsem si dát i odstřik. Ale je super.

      Vymazat