Šampony Pantene Pro-V

Produkty značky Pantene, jsem používala kdysi na střední škole (jak jinak). Pantene byla moje oblíbená značka, používala jsem jak šampony, tak i kondicionéry.  Jednou jsem ale koupila nějakou jinou řadu a ze šamponu mě šíleně svědila hlava. Od té doby jsem Pantene nepoužila.
Až nyní se ke mně, po opravdu dlouhé době dostaly dva produkty Pantene Pro-V.
Tyto šampony Pantene prošly změnou složení. Pantene představuje kolekci šamponů nové generace. Klinicky ověřené složení s antioxidany pomáhá bránit poškození vlasů, které způsobují oxidační minerály obsažené ve vodě, jako je například měď. Vaše vlasy tak budou po každém umytí viditelně zdravější a krásnější.
Nabídka je široká, můžete si vybrat z pěti kolekcí:
  • Intensive Repair na oslabené a poškozené vlasy
  • Color Protect & Shine na barvené a matné vlasy
  • Aqua Light na jemné vlasy se sklonem mastit se
  • Sheer Volume pro objem jemných vlasů
  • Moisture Renewal na suché a poškozené vlasy
Doporučená maloobchodní cena šamponu Pantene Pro-V 250ml je 74,90Kč a 400ml je 109,90Kč. Tyto výrobky jsou již v prodeji. Kompletní info o sortimentu najdete zde

V balíčku mi dorazily šampony z řady Color Protect & Shine a Aqua Light. 
Vzhledem k tomu, že jsem chtěla šampony zrecenzovat zároveň a ne čekat měsíce až vyzkouším jeden a pak druhý, tak jsem se tentokrát rozdělila. Jeden šampon jsem testovala já, druhý mamka.

Mamka dostala za odměnu :D Pantene Pro-V Color Protect & Shine. 

Produkty z této řady pomáhají chránit barvené vlasy před poškozením způsobeným úpravou účesu a vlasům dodají zdravě vypadající zářivý lesk. Šampon je vhodný jak na barvené, tak i na melírované vlasy. Komplex dvojitého efektu dodá ochranou vrstvu proti poškození způsobenému úpravou účesu, aby pomohl uzavřít barvu uvnitř a zanechat vlasy plné života. Obsah vitamínů je certifikován Švýcarským vitamínovým institutem. Více info o šamponu Pantene Pro-V Color Protect & Shine zde

Naše poznatky: šampon byl používán na krátké, jemné, barvené vlasy. Šampon velmi příjemně voní, má bílou/ neprůhlednou barvu. Čeho si mamka všimla hned po použití, bylo to, že neměla problém umyté vlasy rozčesat. I když má vlasy krátké, po některých šamponech musí použít kondicionér, aby vlasy rozčesala. U tohoto šamponu bylo česání bez problémů. Vlasy byly na dotek jemné. Po vyfoukání byly vlasy lesklé, jako by nadýchané. Nepůsobily zplihlým dojmem, ale naopak. Tento efekt trval celou dobu, až do dalšího umytí vlasů. Šampon vlasy nezatěžovat, nemastil. Šampon jako by podpořil barvu na vlasech, barva byla jasná, výrazná, oživená.
Výsledné hodnocení po necelých třech týdnech používání: Ano, šampon můžeme doporučit, splňuje to, co slibuje. Maximálně vyhovoval.


Pantene Pro-V Aqua Light jsem testovala já.

Myslím, že i kdybyste si neuměly přeložit název Aqua Light, už podle obalu a produktu uvnitř vám bude jasné, že tento šampon má být jemný k vlasům. Aqua Light je určena na vlasy jemné se sklonem mastit se. Lehké vyživující složení se zpevňujícími mikročásticemi vyhledává slabé vlasy, pomáhá je posílit a zanechává je téměř s nulovým pocitem zatížení. Více informací o šamponu Aqua Light najdete zde

Já mám jemné, světlé, dlouhé, barvené vlasy. Protože mám jemné vlasy, uvítám jakýkoli produkt s nápisem VOLUME nebo Light. Po použití těchto produktů mám aspoň na chvíli pocit objemu vlasů. Po umytí šamponem Aqua Light jsou vlasy jemné a hladké na omak. Já u svých dlouhých vlasů musím použít kondicionér, jinak bych vlasy nerozčesala.
Po vyfoukání je vidět, že jsou vlasy jiné. Jsou mírně nadýchané, což u mých vlasů je teda pecka. Neříkám, že mám objem jak modelky v reklamách v telce, ale rozdíl je markantní.
Objem, nadýchanost vlasů mi vydrží i další den až do večera. A to i po té, co vlasy různě stočím do drdolů, či copů. Další plus tohoto šamponu je, že nemastí vlasy. Kořínky vlasů jsou matné i druhý den. Což u jiných, mnohem dražších, šamponů jsem dost často, už v půlce druhého dne, měla kořínky vypadající tak všelijak :/
I tento šampon mohu s čistým svědomím doporučit. Pantene se inovace povedla a já Aqua Light pořídím zas, až spotřebuji toto balení.




Pokud si šampony koupíte, doufám, že vám budou pasovat jako nám. Hlavní a důležité je, vybrat si správnou řadu na váš typ vlasů.

8 komentářů:

  1. Aaaaa to je přesné, toho jsem si všimla také hned po prvním použití a byla jsem v úžasu, jak snadno jsou vlasy rozčesat, úžasné!! Já mám teda z jiné řady, kupovala jsem v Irsku a naprosto mě dostal, takže jsem happy, že už jsou i u nás, navíc nádherně voní, no paráda, určitě vyzkouším další, super recenze!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Já jsem z šamponů byla moc překvapená, za super cenu, super produkt.

      Vymazat
  2. Viděla jsem tyto šampóny minulý týden v obchoďáku, měli je dokonce ve stojanu u pokladen. Nekupovala jsem, ale po tvé recenzi si koupím Aqua light. Také mám problémy s mastnými kořínky druhý den po umytí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad ti sedne jako mě. Já ho používám pořád a jsem strašně spokojená.

      Vymazat
  3. Přesně tak, Aqua light je úžasný, ale měla jsem i ten na poškozené vlasy, a ten mi nevyhovoval, moc mi vlasy mastil.

    OdpovědětVymazat
  4. Dělám si na něj zálusk... ale nejdřív musím dopotřebovat zásoby, nemám to kam dávat :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Ja na Pantene sampony nedam dopustit. Jsou jedine, po kterych se mi rychle nemasti vlasy :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Dřív jsem Pantene šampony moc nemusela, ale teď mi přijde že se polepšili, tuto řadu mám odzkoušenou a jsem s ní spokojená :-)

    OdpovědětVymazat