Gabriella Salvete Infinite Definition Mascara

Je to už nějaký pátek, co jsem se zúčastnila testování u značky Gabriella Salvete. Tuším, že to bylo někdy únor/březen a hurá, já byla mezi testerkami. Tenkrát byla šance testovat novinky Gabriella Salvete, což byl: CC Cream a řasenka Infinite Definition.
Gabriella Salvete CC Cream a Gabriella Salvete Infinite Definition Mascara
Pokud si dobře vzpomínám, tak jsem nikdy řasenku Gabriella Salvete neměla. Slyšela jsem ale, že má v portfoliu pár dobrých kousků. Tím víc jsem se na balíček těšila.
Gabriella Salvete Infinite Definition Mascara
Obal řasenky je pěkný, jednoduchý a elegantní. Problém nastal, když jsem z tuby vytáhla kartáček. Ajaj :D
Gabriella Salvete Infinite Definition Mascara
Gabriella Salvete Infinite Definition Mascara
Vykouklo na mě něco, s čím jsem nepočítala. Tenký kartáček, s mini štětinkama, které mají mezi sebou docela velké mezery. Prostě úplně jiný styl kartáčku, než na který jsem zvyklá. Tak jsem na to chvíli hleděla, pak jsem řasenku zavřela a odložila bokem. No co už, tohle na mé řasy nemůže absolutně fungovat, ach jo. A tak řasenka ležela několik měsíců v šuplíku. Pak jednoho dne, ani nevím proč jsem řasenku vzala z šuplíku, a že ji teda vyzkouším.

První pokus byl trochu rozpačitý, ale nebyla to taková hrůza jak jsem si myslela. Navíc se mi strašně líbila náplň řasenky. Byla to pěkně černo-černá barva, nežmolkovala, držela řasy natočené celý den, neopadávala, nerozmazávala se. Hmm, řasenka se mi začínala líbit :D
Při druhém, třetím líčení jsem přišla na to, jak řasenku nanášet, abych byla spokojená. Já byla totálně unesená z kartáčku, kterým jsem se dostala až na mini řasy ve vnějším koutku oka. Stejně tak si kartáček poradil s řasami na vnější straně, tam řasy pěkně natočil.
Hlavně řasy nebyly slepené do pavoučích nožiček a řasenka nedělá žmolky. Je prostě super. Opět dodávám, na moje řasy je super. A já nemám teda řasy nic moc :(

Docela mě mrzí, že jsem řasenku jen podle pohledu na začátku hned odepsala. Tady se opět potvrdilo, že člověk nemá dát na první dojem... A hlavně u kosmetiky je potřeba zkoušet a zkoušet.

Gabriella Salvete Infinite Definition Mascara
Asi by bylo blbé dát recenzi na řasenku bez toho, abyste viděli jak vypadá na řasách. Prosím buďte shovívaví, já vím, že nemám řasy jak mrkací panenka a moje oči taky nejsou moc fotogenické. Všechno asi vzaly rty :D Přesto jsem s výsledkem, který řasenka umí, dost spokojená.

Moje oči bez řasenky
Moje oči s řasenkou Gabriella Salvete Infinite Definition
Moje oči s řasenkou Gabriella Salvete Infinite Definition
Kartáček už jsem opěvovala výše, ale ještě bych ráda pokračovala. Tím, že má kartáček krátké štětinky, tak se dostane úplně k hornímu víčku, k místu odkud vám řasy rostou, takže za a) máte řasy barvou pokryté celé, od kořínků ke konečkům
za b) vzhledem ke krátkým štětinkám se vám absolutně žádná barva nedostane na již nalíčené víčko. Dokonalé, zvlášť, pokud se budete líčit, jako já na těchto fotkách, bílým stínem. Na tom by každá černá tečka šla vidět. Jako důkaz dávám fotku. Vidíte? Ne, nevidíte, protože na víčku nic není, žádná barva od řasenky :D 
Gabriella Salvete Infinite Definition Mascara
Obsah řasenky je 7ml, cenu netuším. Počítám kolem stovky? Skvělá cena za tuhle skvělou řasenku. Jestli bych si ji koupila? Ano, rozhodně si ji koupím, protože mi už dosluhuje a určitě taky zkusím další řasenky od GS, slyšela jsem, že Diamante je taky dost dobrá ☺

19 komentářů:

  1. Moc hezká recenze;) Já jsem měla řasenek od Gabči několik a vždycky spokojenost:) A náhodou, oči máš moc hezký a fotogenický, takže fotit častěji ;) :D Zdraví Hubatá žába, nevim proč tady nemůžu komentovat jinak, než pod svým jménem..:D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak dík :D Já nevím asi jsi přihlášená pod svým jménem na účtu ne? Fakt netuším. Zkus mrknout na nastavení, co se tam zobrazuje. U ostatních jsi jako Hubatá žába?

      Vymazat
  2. veľmi pekný článok :) a tá kefka vyzerá super

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Řasenky od Gábiny patří mezi mé nejoblíbenější. Na takovou Diamante nedám dopustit. Vůbec se ti nedivím, že tě kartáček odrazil od používání, já bych na tom byla stejně. Ale musím říct, že ti dělá hezké řasy, ovšem radši zůstanu věrná mé milované Diamante. Tu jen tak něco nepřekoná :) Jinak super recenze.

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Diamante se chystám, jsem zvědavá jestli bude lepší jak Benefit.

      Vymazat
  4. Já mám jejich X-power a jsem moc spokojená :). Ještě mám taky úplně stejnou, akorát voděodolnou, ta mi ale moc nevyhovovala :(.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Voděodolnou mám v zásobě taky, ale zatím jsem ji nezkoušela, ale má trošku jiný kartáček než tahle, což je zvláštní. X-power, mrknu na ni.

      Vymazat
  5. Tak opět ukázka toho, že to často není o produktu, ale o tom, jaké kdo máme řasy, pleť, atd.. Mě totiž řasenka nevyhovuje vůbec:)

    OdpovědětVymazat
  6. Nezkoušela jsem ji, ten kartáček mě odradil. Ale na Diamantku a D'Amore nedám dopustit. Nej řasenky z drogerky! Benefit to není. ...ale blíží se to, srovnání to snese.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš to, stejně jak já. A pak jak ten kartáček překvapil :D

      Vymazat
  7. Taky koukam, ze takovy mizerny kartacek udelal takovy zazrak. Asi bezim pro Diamante, kdyz ji tak vsichni chvali, jelikoz Tvuj Benefit mi zabavila Agi a uz na ni nesmim sahnout.....tak mam zase kulovy!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Počkej do pondělí, to mají v Rossmannu akci, k řasence GS tužka, mrkni do letáku nebo to mám na facebooku :)

      Vymazat
  8. Jsem hodně překvapená! Musím přiznat, že tvar kartáčku je pro mne na pvní pohled vysloveně "odpuzující", v životě bych nevěřila, že to vykouzlí tak hezký efekt. Od GS jsem měla jenom tu dÁmore - omlouvám se, ale už fakt nevím, jak se to psalo. Ta byla moc fajn. Diamantovou jsem zkoušela v obchodě a na mne byla docela málo výrazná. Já mám ráda velmi výrazné řasy :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo ten kartáček se nezdá. Já jsem si říkala, že se asi zbláznili s takovým chudáčkem kartáčkem:D Málo výrazná, jako málo černá? Já bych Diamante chtěla vyzkoušet. V téhle řasence, je barva pěkně tmavá

      Vymazat
  9. Nikdy bych tomuto typu kartáčku, na první omrknutí v drogérce, nevěřila. Ale zdá se, že první dojmy u řasenek bývají často zavádějící...:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, takový chudáček kartáček, jsem už dlouho neviděla, ale funguje :)

      Vymazat
  10. Tiez by som na taky ,,kartacek" reagovala podobne ako ty.
    Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat