Aussie Miracle Recharge - moje první dojmy

Než mi došel balíček s produkty Aussie, měla jsem vyzkoušený pouze Volume Shampoo a 3Minute Miracle, tyto dva produkty jsem ze zvědavosti dávno koupila v eshopu. Pak Aussie začala mít v sortimentu DM drogerie, takže jsem 3Minute Miracle koupila znovu. Co na Aussie miluji, je ta vůně, ta je prostě super :)
Když mi došel balíček, hned jsem věděla co je uvnitř, krabička byla vůní Aussie celá provoněná. A co že mi došlo? Obdržela jsem dva produkty Aussie z řady Miracle Recharge.
Nová řada Miracle Recharge obsahuje šest lehkých balzámů ve spreji, které oživují vlasy mezi dvěma umytími, když jim chybí trochu více "jiskry". Balzámy mají lehké složenínezatěžují vlasy a mohou se aplikovat kdekoli a kdykoli.
Tyto balzámy se neoplachují, můžete je aplikovat na suché nebo mokré vlasy. Všech šest sprejů vašim vlasům okamžitě dodá hebkost, hydrataci, objem, zářivější barvu, ochranu před teplem a extra dávku lesku, kterou zaručují kvanta panthenolu, jež spreje Miracle Recharge obsahují.
Vybírat můžete z:
  • Aussie Miracle Recharge Colour (na barvené vlasy)
  • Aussie Miracle Recharge Moisture (suché vlasy)
  • Aussie Miracle Recharge Aussome Volume (zplihlé vlasy bez života)
  • Aussie Miracle Recharge Frizz Remedy (pokud bojujete s krepatostí)

  • Aussie Miracle Recharge Luscious Long
  • Aussie Miracle Hair Insurance
Aussie Miracle Recharge Luscious Long and Aussie Miracle Hair Insurance
Aussie Miracle Recharge Luscious Long jsem vyzkoušela jako první. Tento sprej je vhodný pro dlouhé vlasy, které potřebují něžnou a láskyplnou péči :) Já se tedy o svoje vlasy docela starám, ale proč jim nedopřát ještě další super péči navíc.

Aussie Miracle Recharge Luscious Long 
Luscious Long obsahuje výtažek z australského jasmínu. Sprej můžete aplikovat na mokré nebo suché vlasy. Zkoušela jsem obě možnosti. Víc mi teď v zimě vyhovuje aplikace na mokré vlasy, kdy je pak hned vysuším fénem.
Když jsem sprej dala na suché vlasy, tak šlo trochu vidět, že jsou navlhčené. Ale dokážu si představit, že v létě je aplikace na suché vlasy úplně v pohodě, protože na sluníčku vám vlasy hned uschnou.
Jasně, že si na vlasy nestříkáte kvanta produktu, abyste vypadali jako vodník. Já stříkla jako by nad sebou a nechala sprej na vlasy spadnout. Aplikace tedy cca 20cm od vlasů, teď mluvím o aplikaci na suché vlasy, mezi dvěma mytími vlasů.
Na mokré vlasy jsem si nastříkala cca 4x tak různě na vlasy a pročesala.

Aussie Miracle Recharge Luscious Long 
Obsah spreje je 250ml. Vůně Luscious Long je jemnější, asi v ní není ta typická Aussie voňavá přísada :)
Aussie Miracle Recharge Luscious Long 
Aussie Miracle Hair Insurance šel na řadu jako druhý. Tento sprej je určený pro slabé a namáhané vlasy. Poskytuje vašim vlasům takovou preventivní ochranu. Sprej obsahuje australský jojobový olej.
 Aussie Miracle Hair Insurance
I když sprej obsahuje olej, nepozorovala jsem nějaké výrazné nebo rychlé maštění vlasů.

 Aussie Miracle Hair Insurance
Balení je opět 250ml. Tento produkt má silnější vůni než první. Mně voní víc. Kdo nejste vyloženě fanouškem vůně Aussie, nemusíte se bát, vůně ve vlasech není tak silná. Něco cítit jde, ale o dost méně než bych si třeba já přála a vůně postupně vyprchá.

 Aussie Miracle Hair Insurance
Obal je plastový, docela pevný (už mi spadl a je ok), sprej se samozřejmě aplikuje rozprašovačem.

 Aussie Miracle Hair Insurance
A jak jsem s těmito produkty spokojená? Já díky vůni hodně a moje vlasy též. Tento článek shrnuje mé první dojmy a ty jsou zatím kladné.

Mám jemné vlasy, které po vyfoukání ztratí objem cca do 30 minut. Dost často, když dám na vlasy něco navíc nebo kondicionér, který se nevymývá, tak mi vlasy zatíží a vlasy plihnou a plihnou :( Takže první, co při zkoušení nových produktů řeším je,zda mi vlasy nezatěžují,za jak dlouho mi po nich vlasy zplihnou a taky jak rychle se začnou mastit.
I když se tyhle spreje z vlasů nevymývají, neměla jsem pocit, že by mi na hlavě dělaly neplechu a vlasy byly mastné nebo zplihlé rychleji než obvykle. Prostě klasika, myla jsem vlasy tak, jak jsem zvyklá.

Na první fotce mám vlasy po aplikaci Luscious Long a na druhé fotce jsou vlasy s Miracle Hair Insurance. Asi vám fotky moc neřeknou, no jen jsem chtěla demonstrovat, že produkty moje jemné vlasy nezatěžují a vlasy jsou úplně v pohodě.
(Nebojte na barvu jsem objednaná koncem října :D )
Aussie products on my hair
Produktová řada Miracle Recharge je již k dostání v DM Drogérii. Doporučená maloobchodní cena všech šesti sprejů je 179,90Kč/1ks/250ml

Aussie Miracle Recharge Luscious Long and Aussie Miracle Hair Insurance
Jak jste na tom s Aussie vy? Vyzkoušeli jste nějaký produkt? Mě teda ještě láká Aussie Miracle Recharge Aussome Volume, jj volume to já na vlasy potřebuji ;)

17 komentářů:

  1. mám aji tenhle sprej pro zničené vlasy (jako veškerou péči na vlasy a stejně furt je mám zničený =( ) a je skvělý...prostě aussie vede! za ty prachy je nepřekonatelný!

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo,tak na zničené vlasy jsou nejlepší nůžky,ostříhat a nechat narůst nové, zdravé vlasy. Na to asi žádný produkt nepomůže :)

      Vymazat
  2. Já teda fanoušek "vůně Aussie" jsem a velký:) Mám ten volume a super, žádná bomba teda, ale objem mi udělá hezký:) Zajdu si ještě pro ten Luscious Long jak o něm píšeš..
    Jinak já ho také dávám před fénováním.

    OdpovědětVymazat
  3. Super článek!!! Přišel mi vhod, protože o těchto sprejích přemýšlím! Včera jsem to nestihla, ale dnes si zajdu do drogerie a asi koupím Volume a lusious long!

    OdpovědětVymazat
  4. Aussie voní vážně moc hezky! jinak já tyhle typy sprejů používám pouze na vlhké vlasy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo? Přijde mi to fakt lepší nebo takové logičtější :)

      Vymazat
  5. zatím jsem zkoušela jenom šampony a kondicionery a jsem moc spokojená :) budu muset vyzkoušet i nějaký sprej:))

    OdpovědětVymazat
  6. Ja úplne milujem Aussie volume šampón aj kondiconér, nádherne vlasy unmyjú, skvele voňajú a fakt cítim objem :) Spreje by sa tiež oplatilo vyskúšať

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se taky zdá, že na objem mi fungují, vlasy jsou takové pevnější.

      Vymazat
  7. Máš moc hezkou barvu, proč píšeš nebojte, jsem objednaná na konec října? Já mám horší odrosty, ale prostě jsem se rozhodla, že dám vlasům chvíli oraz :-). Aussie mne nejprve nadchlo, ale čím déle jsem ho používala, tím menší účinek jsem pozorovala, až jsem ho nakonec dala ségře.... Měla jsem objemový šampon a 5-min zázračnou kůru, ale zázrak se nekonal :D. Za sebe na objem můžu doporučit Redken Body Full, už si ho kupuju asi 8 let a dost dobře funguje i Lush šampuk na mastné vlasy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) protože jsem objednaná a musíme něco vymyslet s těmi odrosty, nějak je zamaskovat, ale při tom použít co nejméně barvy, chci dát vlasům trochu klid. Já šampony čas od času střídám, nejvíc mi vyhovuje Wella SP na objem, teď mám L´Oreal a ve skříňce i zbytek Aussie :) Redken jsem měla kdysi na blond vlasy i s kondicionérem, nebyl špatný

      Vymazat