Spotřebováno - červen, červenec 2014

Jsem tu s dalším článkem spotřebováno. Pro někoho nuda, někdo tyhle články rád. Já osobně ani nevím, na kterou stranu bych se přidala. Když to vezmu z logického a estetického hlediska, tak prosím vás co je pěkného a ke psaníčlánkuhodného :D na prázdných, pokrčených lahvičkách a krabičkách či sáčcích od kosmetiky? Fakt nevím, to ani ty fotky snad nemohou být nějak pěkné a přesto čas od času tyhle články taky na blog dám. Já to dělám vesměs kvůli tomu, že některé produkty jsem jako nové na blog ani nedávala, nepsala jsem na ně recenze, takže ve spotřebováno článcích mám možnost se vykecat a napsat nějaké mé poznatky a připomínky. A taky mám vždy děsnou radost, že se mi zas podařilo něco dopotřebovat :)
Taky si možná říkáte, co tady straší se spotřebováno v polovině měsíce? Já vím, ale nenuťte mě hromadit tady ty prázdné obaly ještě půl měsíce, už tak tu mám zásoby jak křeček a ještě prázdné obaly. Holt není na ně místo, po vyfocení musí frčet do koše.
Opět musím zmínit, že některé produkty, moje stálice, zde budou i dnes, jde vidět, že nekecám a daný výrobek mám vážně ráda.


1.  Balea tělové mléko s mandlovým olejem - příjemné, voňavé tělové mléko, dobře se roztírá, docela rychle vsákne. Byla jsem s ním spokojená. Koupila jsem v DM drogerii. Nebudu kupovat znovu, zatím zásoby mlék na tělo mám.
2. Paul Mitchell Strength - obnovující šampon pro každodenní použití. S tímto šamponem jsem byla velice spokojená, mám jemné vlasy, trošku se zpevnili, samozřejmě jsem z nich zázrakem neměla lana, ale byly pevnější na dotyk. Kupovala jsem zde. Zatím kupovat nebudu. Mám plno dalších šamponů, které je potřeba spotřebovat, ale v budoucnu tento šampon jistě koupím zas.
3. Bourjois Paris Déshabillez Moi! - deodorant proti pocení, který nezanechává bílé stopy na oblečení. Absolutně miluji tento sprej, funguje, krásně voní. Sehnat se dá v parfumériích, kdekoli. Ano budu kupovat znova, vlastně už mám doma další dvě balení :)
4. Urban Decay - vzoreček báze pod oční stíny Anti-age- tento vzorek byl s ostatními vzorky bází přiložen k paletce Naked 3, i tahle Anti-age báze je fajn, neviděla jsem tedy, že by moje oči vypadaly nějak líp, stíny držely perfektně. Celé balení bych asi nekoupila, to raději Sin.
5. Termální voda ve spreji Avéne - termální vodu používám po celý rok, Avéne koupíte v lékárnách, perfektně osvěží, dokonalá na tyhle letní vedra. Má cenu psát, že i vody mám už v zásobě?
6. Isana odlakovač na nehty s mandlovou vůní - dlouho jsem hledala odlakovač, který mi nebude vysoušet nehty nebo okolí nehtů, tenhle je dobrý, mandlovou vůni trochu postrádám, ale ok, pokud mi vyhovuje a nedělá neplechu, tak nemusí extra vonět. Kupovala jsem v Rossmannu a už mám doma nový.
7. Bel odličovací tampóny- ano, zas a pořád :D
8. Garnier Essentials osvěžující odličovač očí s výtažkem z hroznů - používám roky, bohužel nedávno změnili obal a mě moc nepotěšili. Tady na fotce je stále ten starý obal. No uvidíme jestli budu používat i nadále. Jinak tenhle odličovač ve starém balení je super.


9. Body Basics tělové mléko Cactus Fruit+Pistachio - tento výrobek je už pomalu historický kousek, který asi neseženete. Prodával se v prodejnách Body Basics, které už dnes neexistují. Mléko strašně hezky vonělo, a bylo příjemné na pokožce, docela hydratovalo, fajn se roztíralo a téměř ihned vsáklo.
10. Body Basics Papaya +Macadamia tělový peeling - tak tohle byla bomba, perfektní, funkční peeling na tělo, který krásně voněl a díky oleji, který obsahoval nevysušoval pokožku, naopak ji nechával příjemně vláčnou.
11. Palmolive Mediterranean Moments Argan oil from Morocco - ano, od minulého článku jsem spotřebovala další Palmolive sprcháč, bohužel už ho v zásobě nemám. Teď v létě dávám přednost jiným vůním, ale na zimu, mi tento sprcháč opět zakotví v koupelně. Pokud ho nepřestanou vyrábět.
12. Bioderma Micelární voda Sensibio - vodu používám na odlíčení obličeje, ale ne na oči. Jako jo ok, já z ní nejsem zrovna na větvi jak většina lidí, ale neškodí mi a něco na odlíčení potřebuji.
13. Jil Sander SUN - nádherná vůně, mám ji taky už dýl, dokonce jsem někde propila vršek :D Nevím jestli se ještě prodává, tuším, že už kdysi jsem zaslechla nějaké šumy, že se prodávat nebude, pak ale na pultech byla...
14. Max Factor False Lash Effect řasenka - zatím jsem neměla od MF řasenku, která by byla špatná, myslím, že řasenky umí. Vyhovují mi kartáčky i složení. Toto byla asi nějaká limitka, ta oranžová barva, ale řasenka se stále prodává, doporučuji vyzkoušet. Má tlustý kartáček a krátké gumové štětinky.O něco lépe mi vyhovuje MF 2000Calories. Koupíte v drogériích i parfumeriích.
15. Mini verze Benefit They´re real řasenka - kdysi v Sephoře prodávali řasenku They´re real s miniaturkou, no samozřejmě, že jsem si ji musela koupit. Starší sestra totoho mrňouse už je dááávno někde zrecyklovaná, pokud to u řasenek jde :/ Řasenka They´re real je perfektní. Koupíte v Sephoře, doporučuji.
16. Figs and Rouge organic balm - Peppermint + Tea tree - fajn balzám, ale znám lepší :)

14 komentářů:

  1. Tělové mléko od Body Basic jsem taky kdysi měla, krásně mi vonělo, ještě jsem měla olejíček, ale ten už nabral směr koš, jelikož byl starý :D Kdo šetří má pak ....:DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, kdo šetří... Někdy se mi to taky stává, že spotřebuji půlku pak si to odložím, že se k produktu vrátím a pak už je pozdě, protože žlukne nebo prostě smrdí. U těchto se to naštěstí nestalo, takže jsem měla možnost je spotřebovat.

      Vymazat
  2. Isana odlakovače mám nejradši a nedám na něj dopustit :D Sice nepoužívám antiperspiranty ve spreji, ale docela jsi mě na ten od Bourjois nahlodala, časem po něm kouknu :)

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já měla kdysi S.Hansen, nebyl špatný, ale Isana je super i ta cena :) Já jsem niky nepoužívala ve spreji, ale jak mám tenhle, tak nepoužívám jiné.

      Vymazat
  3. Body Basic s peeling jsem taky mi Vala uzasna zalezitost

    OdpovědětVymazat
  4. tohle to BB tělové mléko jsem také měla :)

    OdpovědětVymazat
  5. taky mě štve, že u toho odličovače Garnier změnili obal, byl to můj velký oblíbenec :) snad ale změnili jen ten obal, protože odličoval skvěle :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já mám právě trochu pocit, že i obsah je jiný, moc mi to neodlíčilo řasenku.

      Vymazat
  6. No podívejme, jak si skvěle spotřebovávala :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem dobrá :D Hlavně jsem už pěkně dlouho nekoupila žádný sprcháč a snažím se brát jen ty, co mám doma

      Vymazat
  7. To telové mlieko Balea som v drogérii nevidela. A termálnu vodu tiež zbožňujem a používam hlavne v lete na osvieženie kedykoľvek a kdekoľvek, je to skvelý vynález. Na sprcháče Palmolive sa teším, hlavne v zime také sladké vône určite padnú vhod, dlhšie už po nich pokukujem.
    Bianka

    OdpovědětVymazat