Crabtree & Evelyn - dárková sada Avocado, Olive&Basil

Před pár dny jsem po dlouhé době zavítala na web Crabtree&Evelyn. Musím říct, že od mé poslední návštěvy se obchod pěkně rozrostl a má velký výběr. Já jsem vám již na blogu o téhle značce a jejich produktech post psala zde a taky jsem psala, že jsem koupila sady dvě. Tudíž dneska tady mám druhou sadu.
Dárková sada Avocado, Olive&Basil, obsahuje stejně jako Pomegranate, tři produkty, které byly zabaleny do červené krabičky se zelenou mašlí.


V sadě najdete:
Sprchový gel 50ml
Vyživující tělové mléko 50ml
Krém na ruce 25g

Všechny tyto výrobky mají stejnou vůni. Mně nejprve tahle sada nevoněla. V porovnání s Pomegranate je taková kyselejší, možná pánská, nevím něco mi v téhle vůni nesedělo. Ovšem po nějakém čase používání mi to něco přestalo vadit a teď mohu říct, že vůně je perfektní. Je trochu bylinková, zdá se mi docela citrusová a jak jsem psala, klidně tohle může být vůně i pro pány.
Moje poznatky a připomínky jsou stejné jako u první sady. Vše mi moc vyhovuje, to jak krémy vyživí ruce, tělo. Sprcháč je příjemný, nevysouší, co mi vadí je opět to balení, které nejde zmáčknout jednou rukou, je dost tvrdé.
Krémy obsahují olej z oliv, bambucké a avokádové máslo. Po namazání vám vytvoří na pokožce nemastný, hladký film. A pokud máte kůži vysušenou, jde hodně vidět stav před a po namazání.

Našla jsem sadu Pomegranate ve výprodeji, pokud chcete vyzkoušet, tak radím objednat :) Já se dívám na Tarocco Orange sadu, dle popisu to musí být krásná vůně, uvidíme.

9 komentářů:

  1. vypadá to zajímavě...to se musí nechat =)

    OdpovědětVymazat
  2. Akcia na Pomegranate je pekná, kukla som to u nich na eshope...bez zľavy mi však značka Crabtree & Evelyn príde celkom drahá, takže zatiaľ som od nich nič neskúšala...balenia však vyzerajú veľmi lákavo, o tom sa nedá pochybovať:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, taky jsem tam nakupovala ve slevě. Ale ty krémy jsou fajn.

      Vymazat
  3. tento balíček jsem měla také, a byla jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat