Soutěž s Max Factor na FB

Čas od času se na facebooku zapojím do nějaké soutěže. Obvykle fotografické, kde vítěze vybírá porota, ne počet liků. Tentokrát jsem před Vánocemi zaregistrovala soutěž na Max Factor CZ. Možná jste se taky zapojili. Soutěž se jmenovala Ikona slaví 60let. Ikonou byl myšlen makeup a pudr v jednom Creme Puff. Téma bylo nafotit nějaký produkt Max Factor na Vánoční téma. Výhra byla tajemná - balíček kosmetiky MF :) Kosmetiku Max Factor mám ráda a používám ji už od svých studentských let, ještě teď s nostalgií vzpomínám na moji první koupenou řasenku MF 2000, to bylo radosti :D Napadlo mě téma na fotku, tak jsem šla do šuplíku v toaletce a doufala jsem, že najdu dostatek produktů. Našla jsem kopu MF výrobků a plno se jich na fotku ani nevešlo.
Tady je moje veledílo, které porota ocenila. Za to jsem moc ráda, protože to byla makačka udržet tužky a baňky na jednom místě. Po chvíli nervování to jistil Blue Tack :) Stromeček pouze z produktů značky Max Factor.
Stromeček sestavený pouze z produktů Max Factor + baňky samozřejmě :)
Jak jsem psala, moc mě potěšilo, že mě vybrali, konkurence byla veliká a některé nápady a fotky byly moc hezké. Výhra dorazila rychlostí blesku, v to jsem ani nedoufala, počítala jsem s tím, že dorazí buď mezi svátky nebo v novém roce. Včera odpoledne mi pošťačka doručila balíček a v něm byla velká zlatá taštička,


která obsahovala tři produkty:
Makeup a pudr v jednom Creme Puff Pressed Powder
Obří tužka na rty Giant Pen Stick
Oční stíny Wild Shadow Pots

Můžu vám říct, že z cen jsem docela nadšená, i když přesně nevím co s Creme Puffíkem.
Creme Puff mi dorazil v odstínu 81 Truly Fair. V kelímku ta barva nevypadá špatně, zatím jsem produkt nezkoušela, protože se rozmýšlím, jestli si jej nechám nebo daruji, proto pro vás nemám fotky produktu na ruce nebo kdekoli jinde. Creme Puff krásně voní, no teda ona ta vůně je možná taková babičkovská nebo já nevím, něco mi připomíná, něco příjemného, takže proto mi krásně voní :)


Jako další jsem z taštičky vytáhla stíny Wild Shadow Pots v odstínu 60 Brazen Charcoal - šedivá barvička, opět rozmýšlím zda si jej nechám nebo daruji, když máme ty Vánoce. Fotku tedy nemám, ale tady na blogu má slečna tento odstín nafocený a sice neumím německy, ale píše gut pigmentiert, tak to bude zřejmě dobrá pigmentace :D Což je fajn.


Poslední je tužka na rty tedy přesněji rtěnka v tužce Colour Elixír Giant Pen Stick v perfektním odstínu Deep Burgundy 40. Miluji tu barvu, ooooooooooo, jsem nadšená. U tohoto produktu jsem rozhodnutá, že jej nikomu nedám. No bodejť už jsem tužku vyzkoušela.


Trošku mě mrzí, že mi tužka došla naprasklá, ale tak to je jen kosmetická vada, na funkčnost nemá vliv.

Jedna fotka na rtech, víc dávat nechci, nechám si je na recenzi.
Max Factor Giant Pen Stick - Deep Burgundy 40
Zapomněla jsem na diář. Ještě diář na příští rok byl v balíčku :)

12 komentářů:

  1. gratulujem moc,tvoja foto sa mi velmi pacila.aj ja som sa zapojila, ale tentokrat nestalo stastie pri mne.co sa tyka tienikov,mam ich,vyborne a nadherne trblierave su iba ak ich nanasas namokro alebo na velmi velmi dobru bazu.inak su az akoby prilis suche a nahrubo namlete a nedrzia

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za tip, bázi mám UD, no uvidíme jestli je někdy použiji. Tuším, že je na cestě ke mně nová paletka, tak stínů budu mít kopec. Škoda, žes nevyhrála taky. Snad příště :)

      Vymazat
  2. Tak bylo jasné, že vyhraješ, tvoje fotka byla jedna z nejlepších a hlavně i proto, že jsi na fotce měla opravdu velké množství jejich produktů, to museli přece ocenit!
    Ta rtěnka s tou se teda trefili co, ta je skvělá.
    Jj, creme puff daruješ, už vím komu:-DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak víš jak to je, nikdy není nic jisté, někdy vyberou raději slepice :D Nemyslím soutěžící. Jaký creme puff? :D Tobě jsem měla zakázat vstup na tenhle článek

      Vymazat
  3. Gratuluju k výhře! Rozhodně sis ji zasloužila, nápad se šminkostromečekem byl skvělý:)

    OdpovědětVymazat
  4. Gratulujem! Ceruzka na pery vyzerá úžasne! Podobný odtieň na pery hľadám už veľmi dlho, tak sa mi snáď konečne splní sen :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak uvidíme, třeba ti tento odstín sedne, jsem zvědavá, jestli jej pořídíš :)

      Vymazat
  5. Kosmetiku testovanou na zvířatech nepoužívám, ale pro ty, kterým to nevadí, určitě zajímavá soutěž :)

    Lucy Enne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ti chválím, že jsi tak zásadová. I když testování na zvířatech je hodně smutné, obvykle si u kosmetiky nezjišťuji jestli je nebo není testovaná. Možná bych měla začít, ale i tak mám pocit, že svět nezachráním :(

      Vymazat