Essence Be Loud LE - 01 AP-RI(C)OT blush

Na limitku Be Loud od Essence jsem zas číhala jako mlsný kocour. Samozřejmě se k nám dostala asi o měsíc a něco později než do okolního civilizovaného světa :D Já jsem na ni v DM narazila tuším někdy kolem 12. nebo 13.11.

Mně přijde limitka docela použitelná. Kdybych měla nedostatek kosmetiky, určitě si vyberu nějaký odstín z laků i stíny jsou fajn, jumbo tužka na oči i na rty by se jistě šikla taky. Já jsem ale nejvíc chtěla tvářenku, kterých mám stále málo :D Vzhledem k tomu, že bylo jasné, že nebudou testery, tak jsem asi ob den šmírovala na googlu, jestli někdo přihodí další fotky tvářenky v reálu. Sem tam něco naskočilo, takže jsem se ujistila, že oranžová varianta tvářenky bude dobrá volba. Růžová se mi líbí taky, ale je taková do studena a to na mojí pleti nevypadá nikdy dobře.
Essence Be Loud LE - 01 AP-RI(C)OT blush
Tvářenka je v odstínu 01 AP-RI(C)OT. Obal tvářenky je průhledný, plastový, docela pevný. U Essence nepředpokládám, že by byl obal kovový nebo rose gold ;) Essence kupuji, protože je levná a je mi jedno jaký má výrobek obal, v případě, že vnitřek je dobrý a vyhovuje mi. Což u téhle tvářenky platí a mám z ní radost.
Essence Be Loud LE - 01 AP-RI(C)OT blush
Tvářenka 01 AP-RI(C)OT je docela velká, má 8,2g, je velká asi jako zrcátko do dlaně, přes celou dlaň. Jen tak pro srovnání Nars Orgasm má 4,8g, Milani Luminoso 3,5g.
Essence Be Loud LE - 01 AP-RI(C)OT blush
Tvářenka 01 se skládá ze tří barev, v nejtmavší barvě vidím po delším zkoumání jakýsi shimmer, ale na tvářích jej nevidím, takže třpytky nejsou problém. Tvářenka je na omak strašně příjemná, taková semišová, nepráší a má dobrou pigmentaci. Výdrž je prostě bez problémů, vydrží mi na tváři celý den. Nutno podotknout, že nevím co bude v létě, ale teď v zimě drží bez problémů.
Essence Be Loud LE - 01 AP-RI(C)OT blush
Ty tři barvy, které ve tvářence jsou, jsou v designu army (?), prostě maskáče v oranžové :) Jako proč ne, je to docela zajímavé, nemusí být pořád proužky. Tahle fotka dole asi odpovídá nejvíc, ta nahoře je taková zastřená a moc oranžová se mi zdá.
Essence Be Loud LE - 01 AP-RI(C)OT blush
Takto vypadá tvářenka, když ji poprvé pošmrdláte, trošku si army styl zničíte, ale při druhém pošmrdlání je zase relativně ok. Mám pocit, že ta první vrstva vždy dělá u tvářenky trochu neplechu, při dalším používání tvářenky se to srovná.
Essence Be Loud LE - 01 AP-RI(C)OT blush
Zde fotka odstínů aspoň pro představu. Jak jsem četla včera u někoho na fb už je prý trapná výmluva blogerek, že není světlo a nemohou fotit a natáčet videa. No tak moje trapná výmluva je, že světlo při focení bylo nahouby, ruku jak vidíte mám jakousi modrou :/ Proto ani barvy nejsou úplně ok. Což mě trochu mrzí, ale myslím, že tam, kde jsou všechny barvy pohromadě smíchané, tak by vám to mohlo představu dát. Tvářenka je jemná oranžovo-růžová. Není úplně matná. Lesklá, ale bez třpytek. Cena byla 99,90Kč.
Essence Be Loud LE - 01 AP-RI(C)OT blush
Zaregistrovali jste novou limitovanou edici od Essence Be Loud? Plánujete něco pořídit? Nebo už šetříte na Vánoční dárky a kosmetika jde mimo vás? :)

18 komentářů:

  1. Musím říct, že vypadá hezky, mám tvářenky z Essence limitek celkem ráda :-D ale zrovna teď jsem si koupila trio tvářenek od Sleeku, na cestě jsou ke mě 3 tvářenky z Asie... :-D no tak nevím, jestli ji potřebuju, ten odstín mi nepříjde totiž nějak moc zvláštní... ale je hezký :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, tvářenky z limitek jsou vcelku dobré. Tolik tvářenek? Taky maniak :D

      Vymazat
  2. Příjde mi hrozně podobná té z limitky home sweet home... :-/

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  3. Vyzerá dobre, už som dávno nebola v DM, tak neviem či sa táto limitka dostala na SR :( Asi pôjdem omrknúť a dúfam, že dáš potom aj nejaké fotky z líčenia s ňou :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. až budu zdravá, bude i líčení, nejdřív teda s color tattoo, ale myslím, že tvářenku k tomu můžu taky použít

      Vymazat
    2. Teším sa a prajem skoré uzdravenie :)

      Vymazat
  4. Tak konečně jí máš :) gratulace ...ale je fakt hrůza, že z Německa to k nám dorazí po 4 měsících... :O

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je strašný, že? já jsem ti tak záviděla :DD ale dočkala jsem se nakonec

      Vymazat
  5. Ta tvářenka je krásná, ale na mě by asi vůbec nešla vidět. Essence prostě v limitkách boduje:)
    Na vánoční dárky nešetřím, vše padlo na kosmetiku:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já myslím, že šla, pigmentovaná je dost, ale nevím jestli by ti slušela :DD asi ne :P

      Vymazat
  6. Vůbec nevím, že má nějaká takováhle limitka být, ale docela mě zaujal ten multiglitrový (?) lak a pak ta tvářenka je teda pěkná no, co si budeme povídat :-D
    P. S.: Ti lidé, co nechápou, že při focení je prostě světlo to nejdůležitější, by se radší ani neměli vyjadřovat... V tomhle ročním období to prostě není lehké :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak mrkni do DM, třeba ten lak ještě mají. Přesně tak, jako fotit se dá, ale aby ty fotky nějak vypadaly, tak je potřeba dobré světlo.

      Vymazat
  7. V poslednej dobe zháňam takú marhuľkovú farbu na líčka, táto vyzerá super:)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem na ni koukala zrovna minulý týden, ale bála jsem se, že odstín bude až moc hardcore do oranžova, na satchích to ale vypadá celkem dobře :)

    OdpovědětVymazat
  9. k nam tusim tato limitka ani nedosla :)

    Pozyvam na NAJ giveaway o GUCCI RUSH,75ml. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/10/najlepsia-giveaway-ever.html

    OdpovědětVymazat