L´Oréal Paris Color Infaillible Eye Shadow - 036 Naughty Strawberry

Máte rádi nezbedné jahody? Já je přímo miluji:) Jde o růžové stíny L´Oréal Paris v odstínu 036 Naughty Strawberry. 
L´Oréal La Couleur Infaillible Eye Shadow 036 Naughty Strawberry
 Na tenhle odstín jsem měla spadeno už delší dobu, okukovala jsem ho jak v DM, tak i v Rossmannu. Ale pořád jsem se nemohla rozhoupat, tedy hlavně kvůli ceně, která v Rossmannu byla cca 230Kč a v DM snad ještě víc. Tak to je trochu moc na jeden drogérkový stín, ne? Asi před 2,3 týdny jsem si říkala, že by nebylo marné kdyby Rossmann dal akci na sortiment značky L´Oréal, pak že bych si ten stín určitě pořídila. A další týden byla v letáku sleva. To jsem měla fakt radost a šupala pro stín, protože jsem zase měla ještě kupon na 10% slevu, takže 30% dolů z ceny 229Kč, to už se dá.

L´Oréal La Couleur Infaillible Eye Shadow 036 Naughty Strawberry
Stín má 3,5g a je v malé průhledné dózičce se stříbrným vrškem. Když stín otevřete, uvidíte černou "pokličku", na které je napsáno KEEP ME a je to opravdu důležitá hláška a je nutné si to černé kolečko nechat, nevyhazovat. Škoda, že si tohle nepřečetly slečny prodavačky v některých drogeriích, protože v mnoha DM jsem narazila na stíny-testery bez pokličky, takže totálně vyschlé, tudíž jsem oběhala půl Brna než jsem našla funkční nevyschlé stíny s pokličkou a mohla zkusit jak Naughty Strawberry vůbec vypadá na kůži.
L´Oréal La Couleur Infaillible Eye Shadow 036 Naughty Strawberry
Stíny mají pudrovo-krémovou konzistenci, ale ne zas moc krémovou, jsou prostě takové příjemné, klouzavé. Nevím přesně jak to popsat. Naughty Strawberry je pěkně pigmentovaný odstín, je to teda růžová barva, ale ne nějak křiklavá, obsahuje jakési žluté částečky, podobné žlutým tečkám na jahodách :) Nevím jestli to žluté nějak ovlivňuje stín na očním víčku, nic žlutého tam nevidím.

L´Oréal La Couleur Infaillible Eye Shadow 036 Naughty Strawberry
Stín je sice dost pigmentovaný, ale přijde mi, že mám víčko občas takové mastné, tudíž jedna vrstva stínu se mi zdá světlá, světlejší než bych si představovala a tak stín vrstvím ať je barva sytá a pěkně šťavnatá. Vrstvení je bez problémů.

L´Oréal La Couleur Infaillible Eye Shadow 036 Naughty Strawberry - ve stínu
L´Oréal La Couleur Infaillible Eye Shadow 036 Naughty Strawberry - na sluníčku
Pokud mrknete na google, tak najdete nepřeberné množství odstínů těchto stínů. Nemám ponětí kolik odstínů je u nás. Asi to zas bude míň a nebudou tu všechny, ale určitě se dá vybrat jak pro světlé oči, tak pro tmavé. Já jsem docela překvapená jak tenhle růžový odstín sedne k mým očím.

L´Oréal La Couleur Infaillible Eye Shadow 036 Naughty Strawberry
Stín se dá použít i na tvář jako rozjasňovač, ale podobný odstín rozjasňovače mám od Misshy, takže to nedělám, ovšem v nouzi bych stín použila možná i na rty :D Výdrž stínu je perfektní, vydržel celý den. A to jak s bází UD, ale i bez ní, prostě samotný na víčku držel a držel. Voděodolný ale není.

Za mě moc povedený stín, doporučuji. Bohužel jsem na českých blozích recenze na tyto stíny neviděla, tak nedokážu posoudit jak jsou na tom jiné odstíny s výdrží nebo pigmentací.

Jak jste na tom Vy? Máte tyhle stíny?


10 komentářů:

  1. tieto tiene nemám ale veľmi sa mi zapáčil práve tento odtieň :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je fakt moc hezký, ještě mají jeden růžový, ale ten je světlejší, název nevím

      Vymazat
  2. Je skvělý, vyzkoušela jsem a opravdu i za tu vyšší cenu se vyplatí, překvapilo mě, že mi i celkem slušel, na to že mám hnědé oči..

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá moc pěkně asi na něj mrknu v drogérii :D

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. na slovensku v dm mali na tento odtieň a ešte dalšie 2 asi sv. modrý a tm. šedy super akciu zo 7,99 na 4,99 k tomu som si vzala zľavu za 50 bodov 25 %, čiže ma táto ružová nádhera vyšla na 3,20 čiže som to tam nemohla nechať, mám rada tieto tiene niektoré odtiene už vlastním dlhšie a som s nimi max. spokojná , pre mňa určite najlepšie drogerkové tiene o tom niet pochýb aj keď sú drahé vždy sa tá investicia vyplatí, na blogu som sa s nimi stretla len raz tu je odkaz ak chceš tak si to pozri http://thelifeofceady.blogspot.cz/2013/08/friday-makeup-zelene-oci.html , mimochodom ten kaki odtieň mám tiež

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. teda to je krásná cena a já jsem si myslela za jak levno jsem nakoupila :D já dneska viděla zelený za 99kč, ale ten se mi nelíbil

      Vymazat
  6. Růžových mám doma zásobu (resp. dest na to, abych nekupovala další, ale moc jich není), ale hodlám se po téhle řadě pokouknout, až zas budou nějaké slevy a já si budu chtít udělat radost. Všichni o ní básní a já si ji pořádně ještě ani nepoohlédla... :/

    OdpovědětVymazat