What´s in my ... bedroom

Správný nadpis tohoto článku by asi měl být: Jedno z míst, kde ukrývám své kosmetické zásoby. Ale abych nevypadala jak závislá na kosmetice, tak vám dneska ukáži to nejhlavnější místo, které pokud se maluji, tak používám téměř každý den.
Na fotce nevisí ze záclony nit, ale je to šňůrka od žaluzií :D
Moje kosmetická sbírka je docela velká, ale já vše co mám, nutně potřebuji :D Část mám v koupelně ve skříňce a část, vlastně veškerou dekorativku, v ložnici v toaletce, kterou vám dneska ukáži. Toaletka má 9 šuplíků a obrovské zrcadlo. Vyrobená je z javoru (myslím), je světlá. Není tak žlutá jako na fotce.


Tahle barva dřeva relativně odpovídá realitě.


Produkty, které používám často, mám na horní desce. Jak můžete vidět z fotky, po stranách jsou štětce Sigma, ve skleněné dóze mám bižu prstýnky, vedle nich jsou dva košíčky z Ikea, v nich mám lesky na rty. Dole jsou tvářenky, plus černé košíčky, ve kterých jsou schované další tvářenky, rozjasňovače atd. A nakonec skleněné svícny z Ikey, ve kterých mám Astor lipbutters a v druhém takový mix - řasenky, pinzetu...

Tady vidíte schovaný ten černý košík nebo spíš asi krabičku, ve které jsou tvářenky. Bezvadně zapadl do chlívečku na kraji stolku.

Svícny z Ikey jsou fakt super, dostatečně velké, jak jsem psala mám v nich pinzetu, to znamená, že ji kdykoli najdu, protože má své místo a nemusím ji lovit po šuplících nebo kdo ví kde jinde.


Tady je poslední fotka, nafocené šuplíky z první řady. Šuplík s vůněmi jste už viděli zde . Prostřední šuplík je super, je docela velký a bezvadně do něj zapadl plastový pořadač z Ikey, ve kterém mám rtěnky, tužky na oči a stíny a pak nějaké řasenky... Šuplík úplně vpravo je takový chaotický, dávám do něj věci, které mám nové, jsou potřeba nafotit a udělat o nich článek+ v tomto šuplíku ukrývám paletku Naked.



24 komentářů:

  1. Ty svícny z Ikea se mi moc líbí, našly bezva využítí. Plastový organizér mám ten samý a podobně narvaný:DDHrozně mi vyhovuje, neměnila bych.
    Šuplík s vůněmi mám ještě v živé paměti:)

    OdpovědětVymazat
  2. wow mas to velmi pekne!

    Inak dnes prispevok o lacnom a kvalitnom pletovom kreme. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/07/poznate-physiogel-creme.html

    OdpovědětVymazat
  3. Krásnej kosmetickej stolek, snad ten svůj taky budu mít jednou tak nabušený kosmetikou:-D
    Přijde mi fakt škoda ale, že se tyto stolky v ČR moc neprodávají, ale zas když ho má člověk na zakázku, aspoň je přesně dle představ..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. už se těším na fotky toho tvého stolku, řekla bych, že se máme na co těšit :)

      Vymazat
  4. Tak asi takovéhle králoství bych chtěla taky jednou mít :)) bohužel teď na to doma není místo :( i když toho zdaleka nemám tolik co ty, tak bych to taky chtěla mít takhle hezky uspořádané.. no snad jednou, teď se aspoň můžu kochat tvými fotkami :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hm, do malých místností se toaletka asi nevejde, tak snad se jednou dočkáš a pak se zas já budu kochat u tvých fotek :)

      Vymazat
  5. Naked ! Závist,jinak moc krásné uspořádání,udělej videjko :* <3

    OdpovědětVymazat
  6. Máš to veľmi pekne a šikovne vymyslené :) Ja doma toľko miesta nemám, takže to nemám tak pekne všetko pokope, ale niečo v spálni, niečo v kúpeľni... snáď sa raz tiež dožijem nejakého prijatelnejšieho usporiadania :)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné:) moc hezky uspořádané, plánuju nový kosmetický stolek, ten který mám jsem řešila tehdy kvůli ceně, ale nevyhovuje mi už tolik.

    OdpovědětVymazat
  8. Super článek! Zírám na famózní sbírku parfémů, to jsem myslela, že jich mám nejvíc :o))))). Prosím tě, kam chodíš na ty plastové organizéry, kt máš v šuplíku? Díky moc :-)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten plastový organizér v prostředním šuplíku je z ikey, je to v oddělení pro koupelnu tuším :) a je super.

      Vymazat
  9. Prosím, mohu poprosit info o stolku? Jak jsem pochopila, je vyrobený na zakázku :). Zajímal by mě konkrétní výrobce, pokud je to možné. Díky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stolek vyrobila malá vesnická firma, bohužel už neexistuje.

      Vymazat
    2. A přibližná cena? Děkuji moc.

      Vymazat
    3. nemám tušení, protože jsem to neplatila :) tak nevím ani přibližně :/

      Vymazat
  10. kde si prosím sehnala ten stolek, po článku u Tess, a po zhlédnutí stolku i u Ilovemakeup a ted i tvůj, začínám mít takové nutkání si ho pořídit také :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já i ILoveMakeUp máme stolky na zakázku. Ale na netu se dají najít pěkné stolky už hotové

      Vymazat
  11. tak tohle je taky absolutní mazel!!! Víš co jsem zjistila? že mi chybí přesně to vyvýšené místo, co máte nad zrcadlem jak ty tak i Ilovemakeup prostě je to super věc...

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat