Orly Rage

Tento článek tak trochu navazuje na článek předchozí = Max Factor Fantasy Fire. Dneska (středa) jsem odlakovávala. Myslím, že by ještě zítra vydržel, byl ozoblý pouze na jednom nehtu, ale už jsem chtěla změnu.
Vybrala jsem lak na nehty od Orly v odstínu Rage. Tenhle lak jsem tu na blogu už zmiňovala a to v kombinaci s krásným fialovým lakem od China Glaze - Senorita Bonita. Nejdříve jsem koumala jakou kombinaci k Orly Rage dát, nakonec jsem všechny nehty nalakovala jen Orly. Je to krásný lak, ale na obou rukách je to nuda a nějak svítil a to mě po chvíli přestalo bavit, tak jsem přes lak nalakovala efektový matný lak od Essence. Trošku se tím potlačil lesk, ale stejně to nebylo ono, tak jsem nakonec odlakovala jeden nehet a dala na něj Chinu Glaze - Senorita Bonita :D Tak nějak to pořád není ono, asi jsem měla dát Opi Extravagance, odlakovávat a znova lakovat se mi už nechce, tak to do konce týdne nějak vydržím.
Mám pro vás fotky jak před aplikací matného laku, tak i jednu fotku po, asi to nebude moc vidět, ale po nalakování matným lakem je povrch Orly Rage takový hladší a sjednocený.
Orly Rage je třpytivý růžovo-zlatý lak, prostě rose gold. Lakovala jsem dvě vrstvy.

Orly Rage
Orly Rage
Orly Rage + Essence matt coat


5 komentářů:

  1. Jee ten je nádherný! ružovo-zlatá farba je veľmi krásna.

    OdpovědětVymazat
  2. Ten vypadá moc hezky:-) Podobný odstín mám od Essence:-)
    Caatherine

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherný odtieň, presne také obľubujem, jemné, decentné ale zároveň zaujímavé a trblietavé.
    Bianka

    OdpovědětVymazat