Maybelline Color Tattoo - 35 On and on Bronze

Dneska při čistce fotek v počítači jsem narazila na složku, ve které jsem měla nafocené "nové" Color Tattoo od Maybelline. Tedy aby bylo jasno, nové byly 28.prosince 2012 :D nějak jsem na tyhle fotky zapomněla a i když to tedy už dááávno není žádná novinka, přesto vám sem dám pár fotek odstínu 35 On and on Bronze.


Maybelline Color Tattoo 35-On and on Bronze

Maybelline Color Tattoo 35-On and on Bronze
Tenhle odstín jsem používala téměř denně, do té doby než jsem si pořídila odstín Pink Gold. Z názvu On and on Bronze je jasné, že odstín je bronzový, je takový světle hnědý s odlesky zlaté. Samozřejmě dle množství, které nanesete na víčko můžete barvu buď zintenzivnit nebo ji udělat úplně nenápadnou, jemnou.

Maybelline Color Tattoo 35-On and on Bronze
O Color Tattoo bylo řečeno i napsáno mnoho, takže všichni víte, že výdrž je skvělá, aplikace bez problémů. Já musím říct, že tenhle odstín se mi lépe nanáší štětečkem, kdežto ostatní dva, které mám, tak u nich preferuji aplikaci prstem.

Maybelline Color Tattoo 35-On and on Bronze
Maybelline Color Tattoo 35-On and on Bronze
Fakt mě mrzí, že píši post o něčem, co nikoho nezaujme, protože je Color Tattoo pro všechny známá věc. Na druhou stranu jsem ráda, že se článek zpozdil, protože mám pro vás srovnání Maybelline Color Tattoo odstínu On and on Bronze s odstínem z paletky Urban Decay Naked. Odstín se jmenuje Sidecar a je hodně podobný bronzovému odstínu Color Tattoo. Vzhledem k tomu, že jsem paletku dostala někdy v únoru 2013, tak kdybych tento post psala v prosinci 2012 jak jsem prve chtěla, tak tohle srovnání by se nikdy neuskutečnilo. To jsou mi náhody :DD

Odstíny jsou relativně stejné v případě, že On and on Bronze nanesete v menší intenzitě. Samozřejmě výdrž stínu a gelových očních stínů je nesrovnatelná, Color Tattoo vydrží víc. Pokud si přetřu ruku, na které mám odstíny vedle sebe, tak Sidecar mizí jako mávnutím proutku, zatímco On and on Bronze prostě drží a drží.



10 komentářů:

  1. Zajímavý, že jsou podle fotky fakt skoro totožný :) Hezký odstín, ale bojim se, že by to akorát u mě vyzdvihlo červenou a vypadala bych jak uplakaná :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je takový světlý, není moc bronzový jako do červena, ale tak ty máš hnědé oči, ne? tak asi by nevynikl, nevím chce to vyzkoušet :)

      Vymazat
  2. wow, Sidecar úplne zbožňujem, ale nezdá sa mi to, lebo Sidecar bronzový teda nie je ani náhodou :) Fakt sa tak podobajú?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. fakt nekecám:) když color naneseš v jemné vrstvě, tak jsou podobné, no a nebo jsem slepá :D

      Vymazat
  3. tenhle odstín bys hrozně ráda vyzkoušela!:)

    OdpovědětVymazat
  4. Za chvíli budu fakt jediná na světě, koho tyhle stíny neberou =)

    OdpovědětVymazat