Crabtree & Evelyn - dárková sada Pomegranate

Dárkovou sadu Pomegranate od Crabtree & Evelyn jsem pořídila v povánočním vyprodeji na stránkách Crabtree Evelyn. Rozhodovala jsem se mezi dvěma vůněmi, nakonec jsem vzala obě. Dneska tedy první z nich Pomegranate. 
Crabtree Evelyn - Pomegranate
Sada obsahuje tři produkty. Krabička je velmi pěkná, zdobená a má dokonce mašličku. Vhodné jako dárek pro někoho třeba k narozeninám.

Crabtree Evelyn - Pomegranate
Produkty jsou v krabičce ještě umístěny do docela pevné krabičky tak, aby nelítaly. 
Sada obsahuje: sprchový gel 50ml, tělové mléko 50ml a krém na ruce 25g. Velikosti dokonale vhodné na vyzkoušení, jestli vám tahle kosmetika bude sedět nebo jako cestovní balení na dovču.
Vůně je příjemná, svěží, trošku citrusová, každopádně ženská. Já jsem spokojená, v poslední době mám ráda cokoli, co voní po granátovém jablku. I když mám pocit,že v reálu granátové jablko moc nevoní :D

Sprchový gel -  při použití vůně super, pak ji na těle už moc necítím. Nevysušuje, je fajn. Dle popisu by tahle sada měla obsahovat argan a zřejmě výtažky z hroznů.  Co mě dost štve je provedení lahvičky, je sice plastová, ale buď je to tím, že je maličká a nebo spíš je ten plast strašně pevný a já absolutně nezvládám vymáčknout produkt z lahvičky jednou rukou, navíc mokrou. 

Crabtree Evelyn - Pomegranate - sprchový gel
Tělové mléko - je docela hutné, ne jako krém, ale neteče, není vodové. O vůni asi nic psát nemusím je skvělá. Výdrž vůně celou noc. Voním se na noc, myslím, že by se možná vůně bila s parfémem přes den. Pokožka je po použití hebká.
Crabtree Evelyn - Pomegranate - tělové mléko
Krém na ruce - má dokonalé balení :) je kovové a k sežrání. Opět krásná vůně a ruce mám hebké, krém vsákne docela rychle, žádný pocit mastných rukou. Výdrž tak střední. Po umytí rukou je potřeba mazat znova, ale vůni cítím stále.
Crabtree Evelyn - Pomegranate - krém na ruce
Já jsem tuhle kosmetiku do nedávna neznala. Jsem ráda, že jsem objednala pár kousků. Vůni Pomegranate bych objednala i ve větších baleních. Výběr mají na stránkách Crabtree a Evelyn docela velký.

Crabtree Evelyn - Pomegranate

5 komentářů:

  1. Sadička je kouzelná :) Nejvíce by mě lákal ten krém na ruce...

    OdpovědětVymazat
  2. Pousmála jsem se nad: Rozhodovala jsem se mezi dvěma vůněmi, nakonec jsem vzala obě. Jako bych viděla sebe:) sada kouzelná a jako dárek perfektní:)

    OdpovědětVymazat
  3. vypadají krásně:) to balení je dokonalé!:)

    OdpovědětVymazat
  4. It all looks lovely x

    1stepclosereveryday.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat