Make Up For Ever - Aqua Shadow

Asi nikdo nepochybuje, že jsem blázen do jumbo tužek na oči. I když mám ráda stíny a to hodně, protože samozřejmě mají o dost větší výběr co se týče odstínů, jumbo tužky jsou prostě rychlejší na použití, šup šup a máte nalíčené oči. Jumbo tužky mají skvělou výdrž, teda BeYu a MUFE. NYX jsou dost mastné, ty teda celý den v lince nedrží ani náhodou. Mně ne, možná mám špatné víčko:)
Dnes mám pro vás malý tip na dárek, kdybyste náhodou nevěděly co si přát. Jsou to moc příjemné odstíny od Make Up For Ever Aqua Shadow - waterproof eyeshadow pencil, odstíny 20E a 30E.

Sephora nákup:) máte už svou chlupatou tašku Sephora? Já ano, ovšem tedy už se vidím jak třicítka bude sexy s chlupatou taškou :DD fakt nevím kam ji budu nosit.
Nákup v Sephoře se opět vymknul kontrole, jak už to tak bývá a vzala jsem ještě MUFE Aqua Eyes, které byly v sadě, jedna tužka černá plná velikost, dalších pět miniaturky, cena 890Kč, to jde. Ale o těch to dneska není.



Odstín MUFE 20E - je světle hnědá barva, lesklá. Není to ani taupe ani měď, možná něco mezi tím, taky záleží na světle. Které je teď na focení opět děsné. Věřím, že bych našla podobný odstín od BeYu, i když abych nepodpořila teorie, že furt kupuji stejné odstíny, tak musím rázně říct: NE, takový odstín ještě NEMÁM :D
Odstín MUFE 30E - je dokonalá šampáňo barva, je nádherná, jde do růžové, ale přesto úplně růžová není. Je to lesklý odstín a krásně vám prosvětlí víčko. Stačí linka a kdo má pěkné husté tmavé řasy, je namalovaný v minutě.

Výdrž těchto tužek je luxusní, nehne se. Mám je na ruce, umývala jsem nádobí a nic, přesně to co od voděodolných kosmetických výrobků očekávám, i když obvykle to, co patří na oko, tak na oko i dávám;) Já tyhle stíny v tužce používám většinou na linku, kterou táhnu jedním tahem podél řas. Pokud by chtěl někdo použít tužku na celé oko jako stín, bude potřeba více vrstev, tužka rychle zasychá, takže ji určitě nerozetřete do míst, kde třeba kreslila míň.

4 komentáře:

  1. Skvělé tipy ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. moc pekny! Tasku mam taky... a je sice uzasna, ale taky nevim kam s ni :-)))

    OdpovědětVymazat
  3. Jee, tu mám a je fakt super. Sice se nedá moc rozetřít, ale ta výdrž je úžasná! Já jsem je nosila hlavně v létě:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. že jo:)mám ji dneska, je fakt super a strašně pěkná barva

      Vymazat