Tweezerman Slant

Přesně si pamatuji, když jsem si donesla z Fannu pinzetu od Tweezerman. Doma jsem měla pinzetu, která měla, ve srovnání s pinzetou Slant, takové tlusté ty pacičky, vůbec nechápu jak jsem si s ní zvládla trhat obočí, no zvládla, protože jsem nic lepšího v té době neznala. Ovšem od té doby, to byla pohodička. Tedy ne hned, prvních pár dnů jsem si pěkně pořezala pod obočím, ale nebojte to nebylo jako flák, flák a hlava pryč:D Prostě jsem nebyla zvyklá na tak ostrou pinzetu a opravdu jsem se sem tam pořezala, když jsem vytrhávala nějaký malý chloupek obočí. A o to přesně jde Tweezerman Slant je prostě skvělá pinzeta na vytrhání mini pidi chloupečků, které se sice teprve klubou, ale už jdou vidět. Vytrhne i tu nejmenší tečičku, ale pozor ať neteče krev :D
Na krabičce píší, že pinzeta je ručně broušená a velmi ostrá, s tím souhlasím. Taky je tam varování, že má jít z dosahu dětí, ještě bych připsala, že kdo má levé ruce, ať ji taky ze začátku používá opatrně. Dovozce na krabičce je firma Profimed, cenu ale mají jak Fann i Profimed stejnou, a to 599Kč (čerpala jsem z netu). Já jsem při nákupu využila kartičku 50% sleva, která byla v časopise Glanc, bývá tam každý rok, takže pokud máte v plánu koupit nějakou vůni, můžete k ní přikoupit pinzetu s 50% slevou. Pokud tedy bude vůně stejně drahá nebo dražší.
Možná si teď někdo z vás řekne, že je šílené dát tolik peněz za pinzetu. Já si myslím, že investice do této pinzety je opravdu na místě. Já ji mám už několik let a pořád slouží a je krásně ostrá. Jediná vada na kráse je ta, že na vzoru zebry, v místech kde pinzetu držím, se ty bílé pruhy setřely, kdy se to stalo nevím. Já si toho všimla až dnes, kdy jsem pro vás pinzetu fotila.
Pinzeta je zabalená v průhledné duhové krabičce. Aktuální foto z 16.7.2012. Já ji před těmi x lety měla v takové malinké plastové krabičce.
A zde je fotka už mojí používané pinzety, můžete vidět ty zmizelé bílé proužky, ale hlavně ty ostré tenké pacičky na vytrhávání obočí.


Ještě mě napadlo, že pokud nemáte kartičku z Glancu, tak je možné si pinzetu objednat z e-shopu Fann, kdy po registraci máte slevu 10%, což je fajn, a myslím, že nad 500 neplatíte poštovné. Navíc dávají do objednávky docela dost vzorků a časopis.
Toto není reklama na Fann ☺☺☺

5 komentářů:

  1. Tak přesně takovou pinzetu bych potřebovala.. :( Jenže se mi nechce dávat 500,-. Pro mě je i pinzeta za 100,- drahá záležitost..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to věřím, není to nic levného, ale vyplatí se, tak zkus postupně šetřit nebo na narozky ti ji někdo dá, nebo tak :)

      Vymazat
  2. Skoro stejná je pinzeta od Essence, je fialová s puntíky. Naprosto skvělá, vypadá stejně jako tvoje od TWEEZERMANA akorát tedy s jiným potiskem. A cena? kolem 60ti korun. Doporučuji vyzkoušet, třeba jako druhou cestovní do taštičky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. noo, tak cena skoro stejná, že kromě jedné nuly :D má tu pinzetu essence ve stálé nabídce? nějakou cestovní bych potřebovala to je pravda

      Vymazat