O.P.I. Suede

Docela dost značek, které vyrábí laky na nehty, nabízí top coaty, které když nanesete na nalakovaný nehet, tak vám ten lak pod ním, ten lesklý, zmatní. Vím, že tento top coat má Essence, Astor.. Další jsem nehledala. Dají se s tím dělat docela pěkné efekty, na googlu jsem viděla nehty, kdy s tím slečna vytvářela jako by proužky, fakt hezké.
No a pak jsou laky, které jsou prostě matné hned. Jestli tyto laky mají jiné firmy nevím, já jsem postřehla, že je má OPI a šla jsem do nich. Není to žádná novinka, myslím, že je z roku 2009. Já mám pouze dva laky z této kolekce. Jeden takový fialkový (jak jinak že) We´ll Always Have Paris Suede  a druhý je hnědý, You Don´t Know Jacques Suede .
L to R: We´ll Always Have Paris, You Don´t Know Jacques SUEDE
Když se podíváte na lak v lahvičce, vypadá to, že má v sobě nějaké třpytky, na nehtech nejsou vidět. Poprvé jsem aplikaci laku dost nezvládla, jsem zvyklá utřít štěteček před nanesením, ať mi to nedělá kopec a pak rozetřít. S těmito laky bohužel, jakmile jsem nedala dostatečné množství, vypadalo to strašně, navíc laky dost rychle schnou na nehtech, už se  pak nešlo vrátit k laku a rozetřít, takže vznikly jako by proužky a místy na nehtech nebyl lak. Mám pocit, že z toho co jsem napsala nejste asi moudří, no nevím jak to popsat jinak :D druhý nehet už byl ok.
Laky na nehtech drží docela dobře, vypadají velmi dobře a s odlakováním není sebemenší problém. Kdo s laky umí pracovat, myslím, že stačí jedna vrstva, já dávám dvě. U laků jsou instrukce na lístečku na lahvičce, kde je napsáno, že na lak nepatří žádný top coat a nemají se mazat ruce mastným krémem, jinak samozřejmě ten sametový, matný efekt zmizí.
mám pocit, že hnědý lak nejde zachytit, je na každé fotce jiný
První pán na holení je OPI We´ll always have Paris. Fotky jsou opět starší, takže už jste je možná někde viděli (y, předpokládám, že chlapi sem asi nechodí, no nevím). Na všech fotkách jsou tedy dvě vrstvy a nebyla bych to já abych na to nešupla Seche, takže to je ta poslední fotečka. Stejně mám pocit, že tyhle laky vypadají lépe lesklé :D Takže jsem si koupila matné laky, abych z nich mohla dělat lesklé.. Mimochodem tyhle odstíny laků jsou jak v kolekci Suede, tak jsou i v lesklé verzi.
OPI We´ll always have Paris Suede


zde je matný lak s vrstvou Seche, krásně vyniknou ty třpytky :D
Tak a jdeme na You don´t know Jacques Suede. Já vlastně ani nevím proč jsem si koupila ten hnědý odstín. Nejsem zastánce hnědých nehtů, nelíbí se mi ani nude odstíny (což možná některé čtenáře naštve, ale ne, tak nemůžem všichni nosit fialové, že :D ) Nevím no, taky jsem ho měla tak jednou a dost :( tím pádem nemám ani pořádné fotky toho laku. Tak snad se spokojíte s jednou. Pokud ho ještě nalakuji, tak fotky přidám.
OPI You  don´t know Jacques Suede
Na prsteníčku je lak s vrstvou Seche, na malíčku bez
Hmm, teď přemýšlím, že si dám OPI You don´t know Jacques Suede a na to hodím China Glaze Fairy Dust. Prostě nejde nevyužít třpytky, když tak krásně svítí sluníčko. Mějte se a mažte se, já to včera podcenila, proto dneska sedím doma u PC :DD

Protože je nespravedlivé, že You don´t know Jacques má jen jednu fotku na nehtech, tak jsem šla nalakovat a vyfotit teď další fotku.

Tak jsem na něj nakonec nedala Fairy Dust, ale od CND Saphire sparkle, efektový lak,který má v sobě fialový a modrý shimmer. Foťák bohužel barvu moc věrně nezachytil, ale aspoň pro představu, jsou hodně domodra, takový kovový lesk. Nehty jsou focené po dni nošení laku, mám ozobané špičky, ať žije photoshop :D

9 komentářů:

  1. Tak ty vypadají dost luxusně! ^^ O tom fialovém strašně dlouho přemýšlím ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty se máš! Já nemám ani jeden z nich a kdybych si měla z celé kolekce vybrat, byly by to zrovna tyto dva laky. Líbí se mi úvod k článku a vůbec celý článek i s fotkama :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mě ze suede kolekce okouzlil právě You Don't Know Jacques a Ink. :)

    OdpovědětVymazat
  4. ty laky jsou úžasný...;)

    http://sweet-cosmetic-life.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat