Let ´s go shopping 6

Tak jsem dneska vyrazila do Olympie na nákupy, jak jsem včera psala.  Ale jo, něco mám, takže to tak zoufalé nebylo. Dneska vám sem šupnu první část nákupu. Navštívila jsem CAA a drogerii Rossmann. Je to jen pár kousků, jinak v Rossmannu mají opět dobré akce, 25% na Rimmel, na Dermacol taky nějaká procenta, konkrétní číslo nevím a mám pocit, že ještě něco v Maybelline bylo slevněno nebo možná všechno, taky nevím přesně :(
Původně bych do Rossmanna ani nešla, ale věděla jsem o té slevě na Rimmel a potřebovala jsem pro někoho koupit makeup, tak jsem pro něj šla a pak jsem ještě kupovala rtěnku Kate Moss č. 3, taky není pro mě, takže fotky nebudou :D

Když jsem nakupovala pro ostatní, tak jsem si přece musela něco koupit sobě, no uznejte.
Nejdříve bižuterie z caa. Měli fakt moc pěkné věci, původně jsem měla cca šest kousků, pak jsem si ale řekla, že je vůůůůbec nepotřebuji, jako třeba peříčkové naušnice, už jsem na ně asi stará, ale byly krásné takové hnědé se zlatými řetízky, k tomu jsem chtěla náramky, taky kombinace zlato-hnědá. Pak jsem našla obrovský červeno zlatý prsten, ta červená byla taková zvláštní ani rudá ani růžová, pak jsem si s ním připadala jak Arabela, tak jsem ho raději vrátila. Další co jsem nevzala :D byl takový plastový široký náramek, ani stříbrná barva ani gun metal, něco mezi tím, ale přišlo mi, že mi dělá ještě tlustější ruku než mám, tak jsem ho vrátila, ale ten mě teda mrzí, nevím no.
Takže nakonec jsem odcházela se dvěma věcmi, sada stříbrných, kovových náramků, taky je tam jeden široký, ale ne tak jak ten plastový. A další věcička je taky náramek. Na fotkách mám pocit, že vypadá jako tyrkysový, ve skutečnosti je zelený, já bych ho spíš chtěla takový jako je na fotce:)

Cena těch stříbrných je 150Kč/6ks, a zelený 169Kč
Pak jsem zašla do Rossmanna, který je vlastně za rohem od caa. Koupila jsem puntíkovanou taštičku od Essence, žádná novinka, ale až jsem zjistila, že ji chci, tak jsem ji nikde nemohla sehnat, až tady. Velikost: výška 13cm, šířka 16,5cm cca. Cena 54,90Kč. Není na ní nic spešl, je prostě barevná, veselá.
Pak jsem mrkla na stojan Dermacolu. Rtěnky Lip Seduction jsem zaregistrovala dřív, ale zdálo se mi, že nemají žádný odstín, který by se mi líbil nebo prostě jiný odstín od těch rtěnek, které mám doma. Jako první jsem chytla po odstínu 07 a s tím jsem taky pak odešla :) S tím teda, že na ruce se mi zdál dohněda trochu, na rtech, když jsem si rtěnku dala doma teď pro focení, mám pocit, že je jakási růžová a když se dívám do zrcadla ve stínu, tak mám pocit, že jde dofialova. Jsem si asi koupila rtěnku chameleon nebo jsem slepá. Každopádně miluju ty příšerný světla v drogeriích.
Moc se mi líbí jak je na rtěnce vyraženo logo Dermacol a obal je taky dost slušivý:) "otevírá" se kliknutím dole na nápise click, pak funguje jako klasická rtěnka, vysune se.
Na obrázku vidíte tužku na rty. Ani raději nepočítám jak dlouho já už neměla konturku, mám pocit, že snad před více než 10 lety. Konturka byla jako dárek ke rtěnce  Lip Seduction a co je super, můžete si sami vybrat jaký odstín chcete. Měli myslím 4 odstíny na výběr ve stojanu. Je to teda Dlouhotrvající tužka na rty, já vybrala odstín 2. I v těch krásných drogérkových světlech se mi zdálo, že docela jde ke rtěnce.
Lip Seduction Dermacol 07, foceno na světle

Lip Seduction 07, foceno ve stínu










Pokusy o nafocení detailu rtěnky a tužky, snaha byla, vypadá stejně jinak:D

Abych si rtěnkou a tužkou nekreslila po ruce, šupla jsem je hned na rty. Na první fotce je na rtech pouze tužka (nebojte nebudu tak chodit ven, to už mám za sebou právě z doby před těmi 15 lety:DD ) Ale ne, kecám:) a na druhé fotce je nechaná ta konturka a pak jsem malovala rtěnku. Na rtěnce je napsáno, že je hydratační, tak uvidíme,  mám ji na rtech od focení a po celou dobu, co píšu příspěvek, je docela ok. Je krémová, matná, prostě bez třpytek. Zatím nevysušuje.
Pouze konturka Demacol č.2

Dermacol Lip Seduction č. 07









Cena rtěnky byla 119Kč a původní cena tužky 99,90Kč, ale na pokladně tužku odečetli, takže tužka byla zdarma, což je fajn, to vychází cca 60Kč za jeden produkt.
5.5.2012 - doplňuji poznatky ohledně rtěnky, je ÚŽASNÁÁÁÁ. Na rtech skvělá, nevysušuje, docela vydrží, samozřejmě pokud jíte nebo pijete, tak jde dolů. Mám obavu, že zítra jdu znovu nakupovat, musím pořádně omrknout ty ostatní odstíny a asi si těchto kousků pořídím víc :)

14 komentářů:

  1. Právě od Dermacolu chci vyzkoušet nějaký odstín ale pořád se nemůžu rozhodnou který odstín je ten pravý ;D ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. záleží co nosíš, já třeba nemusím červenou, asi by mi ani neslušela, tak jsem zvědavá co vybereš :)

      Vymazat
  2. prej, až jsem zjistila, že tu taštičku chci..:-DD no těch není nikdy dost co:-DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to teda není:D mám jich asi padesát, z časáků a tak různě, a dívala jsem se na novou kolekci Catrice, ti budou mít taky taštičku :DD

      Vymazat
  3. no tyhle rtěnky jsou krásné, že já na ty drogérkové rtěnky moc nejsem, ale tyhle mě fakt lákají ... jen nevím který odstín vybrat :)
    http://angellovely-things.blogspot.com 
    (probíhá GIVEAWAY8)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. z tvého blogu mám pocit, že nosíš dost výrazné rtěnky, určitě si vybereš, mají hodně :)

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. jsem z něj nadšená, normálně jsem si ho dala teď jen tak doma :DD

      Vymazat
  5. Super nakup. Krasne naramky :-) A navnadila jsi me ze asi zajdu do Rossmana :D

    OdpovědětVymazat
  6. Já se do těch rtěnek úplně zamilovala. Už mám 4, ehm... :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. fakt? no já jdu teda zítra zase na lov, tak uvidím jakou ještě koupím:D

      Vymazat
  7. Nejsem moc rtěnková ... ale tuhle jsem si nenechala ujít mám číslo 4 a chystám si vytipovat další barvičku, která by mi šikla. Díky za tuhle recenzi, tenhle odstín je také moc dobrý :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ne? já miluji rtěnky. hlavně tenhle odstín vypadá jinak v reálu, jinak na fotkách, no nejlépe vyzkoušet na vlastní kůži :)

      Vymazat